گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: من هنوز ذهنم درگیره که چطور میشه هر ۴ تا سوالو قدسی یه جور دیگه جواب بده!!! هرچی بی خیال تر بهتر کاری که از دستمون بر نمیاد فقط میتونیم امیدوار باشیم که ما داریم درست میگیم البته اونی که من گذاشته بودم به قول دکتر قدسی کلید بودا بیا این لینکشه چک کن ببین به نتیجه میرسی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - *afsoon* - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ
دیگه چیزی نمونده ... جنگ جنگ تا پیروزی |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sara_omd - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)sara_omd نوشته شده توسط: من هنوز ذهنم درگیره که چطور میشه هر ۴ تا سوالو قدسی یه جور دیگه جواب بده!!! همون موقع چک کردم واسه همینه که نگران شدم آخه همش امیدوار بودم اشتباه از شما باشه اما دیدم نه متاسفانه حالا موندم که اگه تو کنکور سوالاتی شبیه به اینا بیاد اونوقت باید طبق کدوم پاسخ داد؟!!!!!!! واسه همینه که کنجکاوم بدونم کلید سنجش چی بوده |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ایزدی - ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
بچه ها من دارم دیوونه می شم الان دارم سوالای سال ۹۲ رو می زنم وای خدای من اولین سوال ساختمان ک اعلام کردن غلطه و اصلا متن سوال معلوم نیست دقیقا چی می خواد چه سوالای ساده ای رو غلط جواب دادن اخه ۵۳ چیزیه که غلط حل بشه ؟ درسته گزینه ی کاملا صحیح ارایه نشده ولی می شه تقریبا گزینه ۴ دیگه الان من نگاه گزینه های اعلام شده به عنوان جواب می کنم می گم اصلا چرا باید برم سر جلسه وقتی حتی اگر درست حل کنم معلوم نیست واسم درست حساب کنن یا نه حالا این حرفا رو بی خیال این با تاثیر مثبت یعنی چی؟ (هم گزینه ی غلط رو اعلام کردن واسه ۵۳ هم کنارش نوشتن با تاثیر مثبت یعنی ماهایی ک درست حلش کردیم تازه بیشتر از حد معمول هم از کیسه مون رفته؟ ) خواهشا راهنمایی کنین خواهشا اگر می دونید معنی با تاثیر مثبت چیه بگید |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)ایزدی نوشته شده توسط: بچه ها من دارم دیوونه می شمشما جوابای سنجشو از کجا گرفتین که سوالای حذف شده رو هم داره؟ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - ایزدی - ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
از مانشت به نظرم گرفته باشم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)ایزدی نوشته شده توسط: از مانشت به نظرم گرفته باشم همون که جوابای ماهانه؟یا یکی دیگه س؟! امروز خیلی کند و خستم.... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: بچه ها پاسخنامه تشریحی کنکور۹۱ ای تی از پارسه رو میخوام کسی داره؟ (۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۷ ب.ظ)deadly_s2 نوشته شده توسط: سلام بچه ها دم همتون گرم . امروز اعصابم قاطی بود که نگو الا خوندم تستم زدم اما تسلط ندارم ب جواب اخر نمیرسم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masume_ml - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۰ ب.ظ
همه چی ارومه من چقدر خوشبختم همه چی ارومه من چقدر خوشحالم دیریم دیریم .... لای لای لای لا ی بابا بی خیال کنکور ، کنکور که وفا نداره . قبول و مردودی تو کنکور اینا رسم روزگاره .... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mänu - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: میدونم تو هم هستی پر ازدرد ... ولی بگو بلندتر ، بلندتر ... با صدای برندت ، مرتب ... بگو ... مــــن میجنگـــم ... بگو مجدد مرتب ... بگو بلندتر ، بلندتر ...با صدای برندت ، مرتب ... بگو ... مــــن میجنگـــم ... میدونم تو هم هستی پر ازدرد ... ولی بگو بلندتر ، بلندتر ... با صدای برندت ، مرتب ... بگو ... مــــن میجنگـــم زه خرخونان عالم هر که را دیدم غمی دارد دلا خو کن به شنگولی که آن هم عالمی دارد |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
میگم درصدا مگه اینجوری حساب نمیشه؟ صحیح ها *۳-غلط/۱۲ چرا واسه من از ۱۰۰درصدبیشترمیشه؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: میگم درصدا مگه اینجوری حساب نمیشه؟ تقسیم بر ۱۲ نه تقسیم بر (تعداد کل سوالات*۳) مثلا برای دروس مشترک که ۳۰ تا سوال داره، باید تقسیم بر ۹۰ کنیم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - abji22 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: شما ها این امتیاز (مقبولیت) چطور انقدر بالاست؟ دوستان گل با این درصدا امید به چ رتبه ای داشته باشم؟ مشترک ۳۰ تخصصی ۱۵ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)ایزدی نوشته شده توسط: خواهشا اگر می دونید معنی با تاثیر مثبت چیه بگید اگر درست ! زده باشید تو محاسبه درصد تاثیر مثبتش لحاظ میشه ولی اگر اشتباه زده باشید، تاثیر منفیش لحاظ نمیشه (درست = انتخاب طراح محترم!!) |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ)ایزدی نوشته شده توسط: بچه ها من دارم دیوونه می شم تاثیر مثبت یعنی اگه غلط زده باشی نمره ی منفی نداره یعنی از سوالا حذف میشه ولی مثل سوال جایزه می مونه اگه درست بزنی نمره بهت اضافه میشه یادمه سر جلسه فهمیدم منظورش ۴ هست ولی گفتم این که غلطه پس حذف میشه نزدم نتیجه اش میشه هر سوال غلطی رو بزنید |