![]() |
جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - نسخهی قابل چاپ |
RE: جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - Pegasus - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگه فکر میکنید مقسمی درست و کامل حل کرده دیگه من حل نکنم. شما زحمت بکشین برامون حل کنین تا شنبه مطمئنن حل شما بهتره دستتون درد نکنه |
RE: جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - SarahRad - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگه فکر میکنید مقسمی درست و کامل حل کرده دیگه من حل نکنم.کتاب مقسمی من چاپ جدید هست امسال گرفتم. طبق چیزی که گفتن پیدا نکردم سوالا رو |
RE: جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - Sunshine Off - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب پس ممنون از خانم آفتاب . ایشان زحمتش رو میکشند.به نظرمن جمعه خوبه.بسته به بقیه بچه ها که میخوان بخونن داره. |
RE: جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - SaMiRa.e - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
مبحث دوم جمعه باشه خوبه خواهشا عقب نندازید . ممنون |
RE: جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - Pegasus - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب پس ممنون از خانم آفتاب . ایشان زحمتش رو میکشند. ممنون پس جمعه ساعت ۲۲/۳۰ مرسی.شب همه بخیر. |
جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - sir_ams - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
مگه معادله سرشت نما(مشخصه)سوال ۱ نمیشه : r^2-5r+6=0 هان؟؟؟ من مقسمی ندارم ممنون میشم اگر جوابهارو بفرستین جلسه بعد کی هست و چه مبحثی؟؟؟ از نظر شما سوالات در چه حدی بودن؟؟؟ |
RE: جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - SarahRad - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: خب پس ممنون از خانم آفتاب . ایشان زحمتش رو میکشند. ممنون فقط چه ساعتی؟ به نظر من خوبه |
جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - Fardad-A - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
تا جمعه ساعت ۲۲ و سی دقیقه. خدانگهدار. منتظر سوالات شما تا پنجشنبه هستم. (۱۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)f_a نوشته شده توسط: ببخشید آقا فرداد لیستهای پیوندی هم جز مباحثی هست که جلسه بعد باید بخونیم؟نه. لیستهای پیوندی نیست. |
RE: جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - SaMiRa.e - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
سوالاتو برای شمابفرستیم یا میتونیم برای خانم آفتاب هم بفرستیم ؟ |
جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - milad_rahimi - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
من به کلاسا نمیرسم.ولی وقتی میام سوالات رو حل میکنم بع با جوابها مطابقت میدم.کاش فرصت خوندنم به اندازه سال پیش بود |
جلسه سوم- سری دوم مسائل مبحث اول - Fardad-A - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
خب می بندیم تا جمعه. شب بخیر |