جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - نسخهی قابل چاپ |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - ronak_68 - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: میخواهید من حل کنم ایمیل کنم براتون. چون اینجا نوشتن فرمول وقت گیره.؟ ممنون میشیم اگه حل کاملا تشریحی رو برامون میل کنین |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - Shokoufe.S - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: [quote='Shokoufe.S' pid='113501' dateline='1343068417'] اگر برنامه و وروالی برای خودت در نظر گرفتی بهم نمی خوره حتما ای کار رو بکن به نظر من برنامه ام تغییراتی میکنه ولی دوست دارم با گروه پیش برم . پس هفته بعد منم میام |
جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - Mänu - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
پس جواب ۵و۶و۷ نگفتین؟؟ |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - zeinab - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
من خونده بودم این قسمت رو به اضافه تمرین ها!! بلد بودم اما این سوالا برام سخت بود!! ممنون از زحماتتون |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - Fardad-A - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)Moghis نوشته شده توسط: اگه قبل از جلسه برسین حل مختصر هر سوال رو هم آماده کنین که بعد از جواب دادن بچهها حل رو براشون بفرستین فک کنم بهتره.سعی میکنم. راستش حلش روی کاغذ ساده است ولی تایپش خیلی سخت هست. بنظرم بهتره هم سوالات و هم جوابها دست نویس باشند تا سرعت من بیشتر بشه. جواب این سوالات را دست نویس براتون میگذارم. اگه کاری ندارید خدانگهدار. |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - f_a - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: میخواهید من حل کنم ایمیل کنم براتون. چون اینجا نوشتن فرمول وقت گیره.؟ دستتون درد نکنه لگفا اینکارو کنین... |
جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - Mahbanoo313 - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
ای بابا خورد تو ذوقم حسابی ... پس استنتاج ها رو ضعف دارم . فقط ۴ تا سوالو تونستم جواب بدم |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - jameshenas - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:نه مرسی فقط جواب رو لطفا بدین که روش کار کنیم(02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)Moghis نوشته شده توسط: اگه قبل از جلسه برسین حل مختصر هر سوال رو هم آماده کنین که بعد از جواب دادن بچهها حل رو براشون بفرستین فک کنم بهتره.سعی میکنم. راستش حلش روی کاغذ ساده است ولی تایپش خیلی سخت هست. بنظرم بهتره هم سوالات و هم جوابها دست نویس باشند تا سرعت من بیشتر بشه. ممنون از زحماتتون |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - SarahRad - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: رنامه ام تغییراتی میکنه ولی دوست دارم با گروه پیش برم .آره کلا که خیلی خوبه با گروه. پنجشنبه بیا حتما |
جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - Moghis - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط:(02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: سوال یک : قواعد کلی برای سورها را مطرح میکنه. هم میتونید استدلال کنید و هم با مثال نقض رد کنید. د: جابهجایی سور عمومی که مشکلی نداره، تغییر دیگه تو گذارههای جلوشه. که تو مقدم دارم ترکیب عطفی P و Q درسته، پس هردوشون درستن. پس هر ترکیب فصلی با P هم درسته. پس گذارهی تالی هم درست میشه. ج: اول یه جابهجایی سور عمومیه که مشکلی نداشت، از سور عمومی میشه سور وجودی رو نتیجه گرفت پس بازم مشکلی نداریم. تغییر گزاره هم مثل مورد د. آقای علیخانی درست استدلال میکنم یا کلاً شوتم؟ |
جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - Fardad-A - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ
۵-ج ۶-د ۷- ج |
RE: جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - jameshenas - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط: ای بابا خورد تو ذوقم حسابی ...منم ۴ تا تازه اونا هم بعضی هاش غلطططططط خیلی باید کار کنیم |
جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - SarahRad - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
من با سور ها مشکل دارم. خیلی خوب نمی تونم باشون کلنجار برم! |
جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - zarei1991 - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ
هیچ نخونده بودم.فقط همونی که واسه امتحانای پایان ترم خونده بودم.هر چی تو ذهنم بود...کلا ۳ تا درست جواب دادم... |
جلسه سوم : سری دوم سوالات مبحث اول - Fardad-A - 02 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
البته این سری کم بالاتر از حد متوسط بود . دو تا سوال هم بود که باید دوباره تایپ میکردم. اون دوستانی که پرسیدن جواب را براشون ایمیل میکنم. از آقای جویباری هم تشکر ویژه دارم. |