![]() |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - MarkLand - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: ببخشیدمن یه نظر دیگه بدم اینکه اگه اونی که قراره پرت بشه خانواده ام باشه ( البته خدا نکنه ) که دوست داشتن کاملا دوطرفه است پس فرقی نمیکنه کدوم گزینه باشه ولی اگه غیر ازاینهاباشه که همون بهتر پرت شه چون دوست داشتن یه طرفه اصلا به درد نمیخورهباز این پتانسیل هل دادن و هر دو پرت شدن به شدت دیده میشه ![]() (۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: من اولی رو انتخاب میکنم،چون کنار اومدن با نبود شخص اول برام خیلی سختتره.بله دیدگاه بعضی از دوستان هم همینه ![]() |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - e4me - 16 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
اگه تو این موقعیت قرار بگیرم دوست دارم اونیو که دوستم داره نجات بدم ![]() بعد بخاطر اونی که دوستش دارم و نتونستم نجاتش بدم خودمو پرت کنم پایین ![]() اما از اونجایی که فقط بحث دوست داشتن مطرحه خوب معلومه که هیچ کدومو نباید نجات داد چون ما سه تا که با هم محرم نیستیم که بخواییم مثلا دست یکیو بگیریم و نجاتش بدیم و بعد تو چشمای همدیگه نگاه کنیم و ....(حراست دانشگاه میادا) ![]() ![]() بخاطر همین من سعی میکنم برای هر دو شون دعای خیر کنم... ![]() ![]() |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - shobair87 - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: نظر خودتون رو بگید اگه یه خورده توضیح هم بدید که عالیه...بنظرم صورت سوال شفاف نی! چون این دوتا لب پرتگاه چکار میکنن؟میخان خودشون رو بندازن پایین؟در معرض سقوط ان؟ شاید دارن منظره رو تماشا می کنن!! ![]() ![]() ![]() |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - mamani - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ
چه سوال سختی دو ساعته دارم فکر میکنم اما هنوز براش جواب ندارم |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - esi - 18 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:(14 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: ..دلیلش رو هم میگی؟ دلیلم دوست داشتنه کاملا منطقیه و به تنهایی کفایت می کنه ![]() |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - MarkLand - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ)mamani نوشته شده توسط: چه سوال سختی دو ساعته دارم فکر میکنم اما هنوز براش جواب ندارمبله خوب سخته و جواب هر کس یه طورایی نشون دهنده نکاتی از شخصیت هر فرد هست ![]() ![]() حالا شاید با یه سوال اسون تر ![]() ![]() |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - cormen - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ب.ظ
نجات؟ کی میتونه بگه اونایی که از پرتگاه سقوط میکنن نجات پیدا نمیکنند؟ اون کسی که دوستت داره از دست تو میخواد خودشو نجات بده پس میشه بدون هیچ تلاشی اونو نجات داد یعنی بزاری خودش رو پرت کنه میمونه اونی که دوستش داری : خب مگه مریضی یه آدم روانی که وایساده لب پرتگاه و قصد خود کشی داره رو دوست داشته باشی؟ من باشم یکی دوتا چک محکم به خودم میزنم تا از خواب بیدارشم و برم پی بدبختیام همش شوخی بوداااااااا ![]() |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - M.Amin.M - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
من اگه بودم ، یکم فکر میکردم ، بعد قاطی میکردم و خودمو مینداختم پایین !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شوخی میکنم،آهان فهمیدم به اونی که دوسم داره میگم اگه منو دوس داری و نمیخوای خودمو پرت کنم پایین ،اون یکیو نجات بده ، بعد همه با خوبی و خوشی میریم خونه هامون!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - ati314 - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۷ ب.ظ
معمولا دوست داشتن یه حس دو طرفست....اونیکه دوست داره خوب دوسش داری....ولی اگه اینجوری نبود...و نمیشد هر دو رو نجات داد...خوب اگه دوست داشتن از روی اگاهی باشه ....اونیکه دوسش داری ارجحتر میشه... |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - Helmaa - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
امروز با همچنین دوست داشتن یه طرفه ای روبرو شدم پایانش خیلی ناراحت کننده بود ![]() پسر این ماجرا دختری رو از بستگانشون سالها دوست می داشته و چندین بار خواستگاری رفته بود هر بار جواب رد شنیده بود، اما نتونسته بود از دوست داشتنش بگذره،در عوضش اون دختر هم به پسر دیگه ای علاقه داشته و هفته پیش ازدواج کرده .. حالا این پسر تصمیم به ترک کشور و رفتن کرده ،خانوادش هم بر خلاف میلشون راضی شدن به رفتنش و البته خیلی هم ناراحت بودن(مخصوصا مادرش) ![]() ![]() |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - MarkLand - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ)Helmaa نوشته شده توسط: امروز با همچنین دوست داشتن یه طرفه ای روبرو شدم پایانش خیلی ناراحت کننده بودخیلی دوست داشتم که این اتفاق بیافته و یک نمونه واقعی که هر کدوممون تو زندگی ممکنه باهاش مواجه بشیم رو بشنویم..... اینجا پتانسیل خیلی خوبی داره که بچه ها از نظرات هم دیگه اگاه بشوند.....واقعا بعضی از نظرات و دیدگاه عالی هست و باعث تاثیر گذاری مثبت روی بقیه میشه.... متاسفانه انرژی زیادی از بچه ها در بخش سرگرمی به موضوعات غیر مفید اختصاص پیدا می کنه..... من دوست داشتم یک راه جدید رو باز کنیم و از این خرد جمعی استفاده کنیم.... اما خوب با اتفاقاتی که افتاد و توصیه دوستان تصمیم گرفتم چیزی نگم.... چون واقعا اگر اتفاقی بیافته خیلی انرژی می بره و این اصلا خوب نیست..... |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - mosaferkuchulu - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:(17 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ)mamani نوشته شده توسط: چه سوال سختی دو ساعته دارم فکر میکنم اما هنوز براش جواب ندارمبله خوب سخته و جواب هر کس یه طورایی نشون دهنده نکاتی از شخصیت هر فرد هست این طوری که شما دارید با صبر و حوصله نظر سنجی می کنید بنده خدا ها دو تاشون افتادن پایین!فعلا دست به نقد یکیشون و نجات بدید بعد رو این بحث می کنیم که کارتون درست بوده یا نه! ![]() ![]() |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - IT89 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ
اقا یکی زنگ بزنه اتش نشانی بیاد با جون مردم بازی نکنید الو ۱۲۵ دونفر در معرض خطرن ادرس پرتگاه لی لو لی لو هر۲نجات یافتن امشب تو ۲۰:۳۰ هم نشون میدن |
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - nikou - 27 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ
اونی که دوسش دارم! |
RE: اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی؟ - Eternal - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ق.ظ
اگه اونی رو که دوستش دارم رو نگه دارم ، خب شاید اون هیچ وقت منو دوست نداشته باشه ، شایدم یکی دیگه زیر سرش باشه...... من ترجیح میدم اونی که دوستم داره رو نگه دارم ![]() ![]() |