تجربیات شما از مصاحبه دکتری - نسخهی قابل چاپ |
تجربیات شما از مصاحبه دکتری - خانه سبز - ۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ق.ظ)hhp59 نوشته شده توسط:کاش برای صنعتی اصفهان - اصفهان - مشهد - شیراز اقدام می کردین. چون بنده اطلاع دارم از رزومه شما بهتران از پلی تکنیک یا شریف میان مصاحبه(09 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:(09 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستانامکانش هست از رزومتون بنویسید لیسانس فوق لیسانس کجا بودین معدلتون چند بود چند تا مقاله داشتین؟ |
RE: تجربیات شما از مصاحبه دکتری - saharomidi - 15 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ
اطلاعات کامل و جامعی داره تاپیکتون. ممنون |
RE: تجربیات شما از مصاحبه دکتری - mahsa_mb - 20 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ
از بچه ها آیا کسی هست که سال های گذشته به مصاحبه دعوت شده باشه؟ (مخصوصا دانشگاه اصفهان) اگر دعوت شدن آیا اساتید لیست اولویت های انتخابی اون ها را از قبل داشتن؟ مثلا یکی که دانشگاه مادر خودش رو در اولویت های بعدی بزنه، آیا اساتید این اولویت بندی ما ها رو در روز مصاحبه خواهند داشت؟ چون میترسم اگر دانشگاه خودم رو در اولویت پایین بزنم برام بد تموم بشه. یکی از دوستای من رشته بیوتکنولوژی میگفتش که در مصاحبه دانشگاه الزهرا براشون مهم بوده ک کدوم دانشگاه رو اول زدن.... |
تجربیات شما از مصاحبه دکتری - ghamar - 24 فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۵۵ ب.ظ
سلام ببخشیذ شما کار پژوهشی چی ذاشتیذ؟ |
تجربیات شما از مصاحبه دکتری - zsh - 10 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۲ ق.ظ
بچه ها کسی میدونه زمان دقیق مصاحبه هر فرد چطور تعیین میشه؟ مثلا برای دانشگاه تهران سه روز رو اعلام کردند. حالا برای هر دانشجو معین میکنند که دقیقا چه روز و ساعتی از این سه روز بیاد یا نه ؟ اگر در مورد مصاحبه ی دانشگاه تهران اطلاعی دارید هم در میون بزارید ممنون میشم |
تجربیات شما از مصاحبه دکتری - shahint - 16 مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ
با سلام و خسته نباشید والا راستش من ترم یک ارشد نرم افزار دانشگاه ازاد هستم و اصلن به عشق دکترا داشتم درس میخوندم ولی والا با دیدن این تایپیک ها داره گریم میگیره این همه گیر و دار داره دکتری؟؟ ای خدااا برا ازاد هم اینجوریه؟؟ برا دکتری نرم افزار ازاد هم اینجوری ۷خان رستم وجود داره؟؟؟ ازاد هزینش حدودا چقد میشه برا دکتراا؟ |
RE: تجربیات شما از مصاحبه دکتری - sharareh_moradi - 16 مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ)shahint نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشید حدود ۸۰ تا ۹۰ میلیون |
تجربیات شما از مصاحبه دکتری - amirid - 11 خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ق.ظ
سلام دوستان، به نظر شما مشکلی نداره که برای مصاحبه توصیه نامه ای که از استادم میبرم انگلیسی باشه؟ |
تجربیات شما از مصاحبه دکتری - saharitst - 15 مهر ۱۳۹۶ ۰۴:۰۵ ب.ظ
سلام..با توجه به اینکه لیسانسم از یه موسسه غیرانتفاعی با معدل ۱۴/۸۵ هست..برای فوق لیسانس به ادامه تحصیل خارج از ایران فکر کنم بهتره یا فوق دانشگاه ازاد؟.چون پایه قوی ندارم و فکر نمیکنم جایی تو دانشگاههای سطح بالا تهران داشته باشم ولی به فکر ازاد هستم.باید خودم به فکر قوی کردم خودم باشه.فکر میکنم شانس قبولی دکترا دانشگاههای سطح بالا تهران رو خیلی خیلی کم دارم..نظرتون چی هست؟ راستی مدرک ارشد دانشگاههای خارج از ایران چطور؟قبول دارن؟ |
RE: تجربیات شما از مصاحبه دکتری - msaif - 18 آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ق.ظ
سلام بر همه دوستان از دوستان اگر کسی تجربه ایی از مصاحبه در دانشگاه صنعتی اصفهان دارد لطفا آن را در اختیار بنده و سایر دوستان قرار دهید در مرحله تکمیل ظریف برای این دانشگاه دعوت شده ام |
تجربیات شما از مصاحبه دکتری - uniquegirl - 09 تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۰۸ ب.ظ
تجربیات من از مصاحبه ۹۷ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |