![]() |
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟(نظرات برای سال ۸۹) - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Maryam-X - 10 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۹ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: [quote='Maryam-X' pid='9699' dateline='1293734298'نه اونقدرا هم نیاز به دیدنشون نیست . هرچند از سال قبل بهتره اما بازم خیلی جالب نیست . اما همون طور که آقا جواد گفته برای تنظیم وقت خوبه [/quote] نه...فقط از این نظر که این آزمونها کار زیر مجموعه ای از سازمان سنجش است گفتم..نه از نظر خوب بودن خود کنکور آزمایشی..می خواستم در کل خط مشی سازمان سنجش رو چک کنم ببینم بیشتر رو چه موضوعات و چه فصل هایی تمرکز دارند؟؟شاید به درد خوندن کنکور بخوره... |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - mosavat - 10 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۱۰ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۶ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:نه...فقط از این نظر که این آزمونها کار زیر مجموعه ای از سازمان سنجش است گفتم..نه از نظر خوب بودن خود کنکور آزمایشی..می خواستم در کل خط مشی سازمان سنجش رو چک کنم ببینم بیشتر رو چه موضوعات و چه فصل هایی تمرکز دارند؟؟شاید به درد خوندن کنکور بخوره...(09 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: [quote='Maryam-X' pid='9699' dateline='1293734298'نه اونقدرا هم نیاز به دیدنشون نیست . هرچند از سال قبل بهتره اما بازم خیلی جالب نیست . اما همون طور که آقا جواد گفته برای تنظیم وقت خوبه [/quote] منم متوجه نشدم بالاخره کدومش بهتره ؟ سنجش یا پارسه ؟ |