تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - نسخهی قابل چاپ |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
بروبچ آبادان گفته بودند کاکو این که چیزی نیست ما چند سال پیش آرم زمزم آبادانو انداختیم رو ماه !!!! |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - انرژی مثبت - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
یعنی ایرانی ها منتظرن یه پدیده رخ بده واسش جک بسازن واقعا در این همه استعداد می مونم |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - Jooybari - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ
نیاز به پدیده نیست. همینجوریشم میسازن. پدیده باعث میشه جکها مربوط به موضوع خاصی بشه. |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - BraveKnight - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
نور ماه (اونم قرص کاملش) خیلی زیاده و هیچ نوری نمیشه بهش تابوند که بهش غلبه کنه! میگی نه ... خاک بیریز رو شصتم! |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
یه چیز جالب و خنده دار : یک روزنامه ی اردنی نوشته بود :آمریکا ۴ شنبه به ایران حمله می کند ! حالا کامنتای هموطنای عزیز زیر اون مطلب : * ما ۴شنبه امتحان داریم لطفا بندازین جمعه * من چهارشمبه چک دارم ! * منم چهارشنبه امتحان دارم . موندم چیکار کنم . برم جنگ نَرَم جنگ... * پس چرا ساعت شو نگفته؟! شاید ما خونه نباشیم... * حالا من چی بپوشم؟! * ما شماره ماشین مون فرده، فک نکنم بتونیم تــو این حماسه آفرینی حضور بهم برسونیم! * میشه بهش بگین موقع برگشت منو به عنوان غنیمت ببرن آمریکا * سه شنبه حمله کنن تا چهارشنبه تمومش کنن که پنج شنبه جعمه بریم دَدَر!! * شام هم میدن؟ * ایول ، بالاخره یه بهونه جور شد من پنجشنبه نرم عروسی. از جنگ برگشتم خستم ! تازه اگه اسیر نشم و برگردم * بگو سر راه نون بگیره... * ای بابا حالا نمیشه جمعه عصر باشه آخه عصرای جمعه خیلی دلگیره آقا ما از مسئولین خواهشمندیم جمعه حول و حوش ساعت ۳-۴ حمله کنن بعد از ناهار |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - homa - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
بچه ها شک نکنین که شایعه کار خود ماه بوده حالا جاهای دیگه هیچ فکر کنین حداقل چند نفر امشب تو ایران خودمون به ماه نگاه کردن بیچاره کمبود محبت داشته |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - mohammad_13690 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)imi نوشته شده توسط:بله احتمالا دکتر منظورشون حلقه آلن دور زمین بوده.(17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: ...حلقه آلن دور ماه...این کمربند دور زمین هست... مهم این هست که چنین حلقه ای وجود داره و تا کنون کسی جواب نداده سفینه ای که به ماه باید می رفته چطور از اون گذشته (۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)imi نوشته شده توسط:(17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: طبق برآوردهای علمی برای عبور نیاز به جداره آلومینیوم با قطر ۱۵۰ سانت هست.آره. تمام این ها هست. ولی به این سادگی هم نیست. ... بله تمام این ها هست. هزار سوال بیجواب دیگه هم هست. همه هم میگن به این سادگی ها نیست و هرچند آمریکا جوابی برای این سوال ها نداره، کسی باور نمیکنه چنین دروغ شاخداری کسی گفته باشه، و میگه حتما راست بوده. (۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)imi نوشته شده توسط: اگه نرفته باشن هم اگه روسیه می خواست میتونست ثابت کنه.این که روسیه میتونه ثابت کنه یا نه، و این که روسیه می خواد ثابت کنه یا نه، زیاد مهم نیست. صحبت سر یه دروغ شاخدار هست (۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ)imi نوشته شده توسط: در مورد این که تا حالا نرفتن یه توجیه می تونه هزینه اقتصادی زیاد و دیگه این که این مساله از حالت سیاسی در اومده باشه.هزینه اقتصادی با انفجار تکنولوژی توی این ۴۰ سال به شدت کاهش پیدا کرده |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - BraveKnight - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ
باید تبلیغ کرم ببک رو مینداختن روی ماه! "حالا ماه شدم ..." |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - fatima1537 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
حسن این شایعات اینه که یه سری اطلاعات اضافی و مهم هم آدم بدست میاره. من تابحال بهش فکر نکرده بودم که مسئله رفتن به ماه ممکنه توش شک و شبهه ای باشه . ولی حالا در تعجبم که چرا زودتر این مسئله بلوف علمی را نگفته بودند!؟ |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - marziyeh - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
دقت کردین این شایعه خودش یه تبلیغ برای پپسی بود شاید یکی از کم هزینه ترین تبلیغ های پپسی بوده .... اینم یه جور بازاریابیه دیگه |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - hamidkhl - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
فکر کنم پپسی کلن به اینجور جوسازی ها علاقه داره! یک با هم یه تبلیغات ساخته بودن که توش کوکا کولا رو حسابی له کرده بودن! بعد که قضیه به شکایت و... کشید گفتن ما نساختیم کار طرفدارامونه!!! جالب اینه که طرحش خیلی حرفه ای بود و هر کی میدید می گفت دم طراحش گرم! |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - mohammad_13690 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط:(17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: بله تمام این ها هست. هزار سوال بیجواب دیگه هم هست. همه هم میگن به این سادگی ها نیست و هرچند آمریکا جوابی برای این سوال ها نداره، کسی باور نمیکنه چنین دروغ شاخداری کسی گفته باشه، و میگه حتما راست بوده. خیلی بده که تا سازمان آمریکایی تایید نکنه مردم ما قبول نمیکنن ماهواره ای فرستاده شده خیلی بده که وقتی فهمیدن ماهواره ای فرستاده شده هنوز هم باور نمیکنن کار داخل باشه و میگن یا روسیه بوده یا چین خیلی بده که ما باور کردیم هرگز نمیتونیم کار به درد بخوری بکنیم خیلی بده که ما فکر میکنیم آمریکا روی ماه پیتزا فروشی و روی مریخ هتل زده؛ و ربات هایی ساخته که حرف میزنن و فکر و عاطفه دارن؛ و سلاحی ساخته که هرجا بخواد زلزله ایجاد میکنه و ... . اونها دست نیافتنی هستند و ما در مقابل اونها سوسکیم! |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ
جناب mohammad_13690 ، خب دستاوردهامون ناچیز بوده ، حق بده مردم اینطوری فکر کنن ! |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ
میگم اصلا موافقید زنگ بزنیم به رئیس پپسی بگیم لوگوی زمزم رو ساعت ۳ شب فردا میزاریم رو بالکن عمه ات....خواستی برو ببین...بعد میره میبینه الکی گفتیم هر هر میخندیم بش |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - mohammad_13690 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: جناب mohammad_13690 ، خب دستاوردهامون ناچیز بوده ، حق بده مردم اینطوری فکر کنن ! حق با شماست، به مردم حق میدم من و شما کاری میکنیم مردم نسل بعد اینطوری فکر نکنن |