![]() |
۹ نرمافزار - نسخهی قابل چاپ |
۹ نرمافزار - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
بسیار عالی و کم نقص تمام گروه درسیا رو عالیه زدید ![]() تبریک ویژه ![]() |
RE: ۹ نرمافزار - reyhaneh64 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ
تبریک فراوان به شما یه سوال چطور فرصت کردین تو زمان کنکور با اون فضای اضطرابش، هم زبان و هم ریاضیو مشترکو عالی بزنین؟ برنامه خاصی قبلا داشتین که زمان کم نیاوردین؟ |
RE: ۹ نرمافزار - f_f - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: تبریک فراوان به شما نه برنامه خاصی نداشتم فقط چون روی همه درسا وقت گذاشته بودم و همه رو خونده بودم سر جلسه هم روی سوالات آسون و متوسط همه درسا وقت گذاشتم |
RE: گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - A V A - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ)f_f نوشته شده توسط: من آزاد بودم.تهران مرکزازینکه میبینم از آزاد این رتبه رو آوردین خیلی خوشحالم و تبریک میگم. ازادیا واقعا با دیدن رتبه ی شماها امیدوار میشن(مثل خودم.من تهران جنوبم) |
۹ نرمافزار - nina69 - 15 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ق.ظ
تبریک میگم |
۹ نرمافزار - f_talebi - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
کتاب سیلبرشاتس و ... خیلی بزرگن؛ این جوز کتابا رو چطور میخونین؟ از نظر نوشتن هم بعضیاش خوندش و فهنیدنش سخته واقعا. البته شاید برای من ک اطلاعاتم کمه سخت تر باشن ولی خب چطور نکات رو از این جور کتابا استخراج میکنین.... این واقعا مشکل منه :-( |
۹ نرمافزار - shahbazi - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ق.ظ
تبریک فراوان هر چند خیلی دیر شده |
۹ نرمافزار - m.m.r.r - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
سلام و عرض ادب مبارک باشه.انشاا...در تمام مراحل زندگی موفق باشین می خواستم ببینم از چه منابعی استفاده کردین؟ |
۹ نرمافزار - Jooybari - 02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ق.ظ
سلام. وقت بخیر. ایشون ورودی ۹۱ ارشد هستن. از آخرین بازدیدشون حدود یک سال میگذره. ولی مصاحبشون در انجمن موجوده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |