هک شدن مانشت - نسخهی قابل چاپ |
هک شدن مانشت - mfXpert - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ
من دیگه از مانشت نمی تونم sign out کنم! هر چند بار که دکمه خروج رو می زنم صفحه refresh میشه اما اتفاق خاصی نمی افته. اینم از طبعات مشکلات امنیتی هستش یا چیز دیگه |
RE: هک شدن مانشت - yaser_ilam_com - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: من دیگه از مانشت نمی تونم sign out کنم! هر چند بار که دکمه خروج رو می زنم صفحه refresh میشه اما اتفاق خاصی نمی افته. اینم از طبعات مشکلات امنیتی هستش یا چیز دیگهباید cookie ها رو از رو مرورگر حذف کنی درست میشه امتحان کن |
هک شدن مانشت - a.hooshmand - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
آقا فرداد این هاتف را شده برای یک ساعت بن کن که دیگه از این توطئه ها نکند. البته قبلش هماهنگ کن یک تابپیک به همین نام و موضوع من ایجاد کنم توش کلی بخندیم. |
هک شدن مانشت - انرژی مثبت - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ
ای بابا این حاج هاتف رو اذیت نکنید تازه برگشتند از سفر (ولی تو پرانتز هر کی رو خواستید اذیت کنید به منم خبر بدید ) |
RE: هک شدن مانشت - Bache Mosbat - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: توطعه ها |
هک شدن مانشت - abraham - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ب.ظ
من که هیچ چزی از خرابکاری های این هگر گرامی رو حس نمی کنم |
RE: هک شدن مانشت - yaser_ilam_com - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۲۸ ب.ظ)abraham نوشته شده توسط: من که هیچ چزی از خرابکاری های این هگر گرامی رو حس نمی کنمخدایی ۷ ریشتر زلزله اومد تو این مانشت چجوری نفهمیدی ما که با تمام وجود حسش کردیم البته خرابیا رو دکتر سریع برطرف کرد |
هک شدن مانشت - farzad.arshad - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: با سلامبا سلام بر مدیریت گرامی می دونم هنوز دارید روی مشکلات پیش آمده توسط هکر کار می کنید و وقت برای پیشنهاد و انتقاد ندارید میشه بپرسم شما از کدوم ورژن MyBB استفاده می کردید که هک شدید و الان از چه ورژنی استفاده می کنید؟ من هکر نیستم ولی یه نگاهی به سورس صفحه انداختم و احساس کردم شاید ورژن کنونی مانشت ۱/۶/۷ نباشه البته شایدم اشتباه فکر میکنم موفق باشید |
RE: هک شدن مانشت - Masoud05 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: ...میشه بپرسم شما از کدوم ورژن مای بی بی استفاده می کردید ... این تکه ایهام داره (یه معنی دور براش متصوره ) ! بهتر بودن به زبان اصلی مینوشتیش |
هک شدن مانشت - admin - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: با سلام بر مدیریت گرامیبا سلام قبلاً از نسخه ۱.۶.۳ استفاده میکردیم اما الان به نسخه ۱.۶.۷ آپگرید کردیم. مشکلات مربوط به امنیت بیشتر متوجه پلاگینهاست. هر چند هنوز هم خود mybb یه سری مشکلات حاد داره ولی به صورت موقت یه کارهایی روش کردیم که ایمن باشه. |
هک شدن مانشت - farzad.arshad - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:اگر مطمئنید ۱/۶/۷ هم باگ داره لطفا گزارش بدید:(28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: با سلام بر مدیریت گرامیبا سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به هر حال سیستم اوپن سورس رو خود استفاده کننده ها باید ایمن کنن.نباید از توسعه دهندگان اصلی انتظار زیادی داشت کلا نشون میده من خیلی شانس آوردم که تا الان هک نشدم(به جاش ddos میکنن).تعریف از خود نباشه بنده هم مدیر یک تالار هستم که تا دلتون بخواد دشمنان داخلی و خارجی داره...... هر از گاهی میومدم مانشت مطالب رو میخوندم.خیلی برای مانشت زحمت کشیدید.مخصوصا بر روی Theme وقتی دیدم هک شده نگران شدم که نکنه ۱/۶/۷ مشکل حادی داشته باشه و از فردا هر روز مجبورشم بک آپ ریستور کنم حالا هر وقت خیالتون از همه چیز راحت شد، لیست پلاگین های مشکل دار رو هم بفرمایید یا حداقل به سازندگانشون اطلاع بدید که ملتی دعاگوی شما خواهند بود |
هک شدن مانشت - admin - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: حالا هر وقت خیالتون از همه چیز راحت شد، لیست پلاگین های مشکل دار رو هم بفرمایید یا حداقل به سازندگانشون اطلاع بدید که ملتی دعاگوی شما خواهند بودمن مجدد باید یه سری آزمایشها انجام بدم. حتماً اگه چیز بدرد بخوری پیدا کردم گزارش میکنم. البته مانشت دشمن نداره. اینهایی هم که هک کردن تنها راه هک رو نشون دادن. اینکه چند روز تالار به هم ریخته به خاطر مشکلات خود ۱.۶.۷ با برخی پلاگینها، یه سری مشکلات ارتقا، یه سری دستکاریها که توی هسته کردیم و از این جور چیزها بوده. فعلاً از اون باگهای وحشتناک خبری نیست. |
هک شدن مانشت - انرژی مثبت - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ
دکتر فکر کنم یه مشکلی پیش اومده!!! من روی هر کدوم از بخش های داخل پروفایل توی ارسالها مثل وضعیت یا دانشگاه یاگرایش یا .. کلیک می کنم مثل سابق لیست اعضا رو نمیاره.!!! نمی دونم شاید من اشتباه می کنم! یه مطلب دیگه نمی شه کاری کرد که وقتی این "سیستم خودکار پانوشت" واسمون ادرس می فرسته فقط ادرس تاپیک رو نده بلکه ادرس ارسالی که توش پانوشت گذاشته شده رو بده؟ (ببخشید من خیلی دارم گیر میدم فکر کنم ) مثل این که این یکی سیستم خودکار برخلاف "خودکار هدیه" که اقا بودند جنسیت ندارن |
هک شدن مانشت - MIT - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ
اره منم همین ارور رو دیدم |
RE: هک شدن مانشت - eris229 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
الان که من تاریخ ها رو نمیتونم بخونم یعنی مال همین مشکلات است یا ربطی نداره؟ |