|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - genral - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ
من نمی دونم به کدوم تخمین رتبه اعتماد کنیم ؟؟؟ مهستان یا مدرسان شریف یکی میگه ۱۳۰۰ یکی میگه ۲۱۲ اینقدر اختلاف نشون میده که همش کشکه به خدا....... من که نا امید شدم............. |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - saba1000 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ب.ظ
برای من هم بگید روزانه میارم یا نه ؟ زبان ۰ ریاضی ۳۷ مشترک ۴۳ تخصصی نرم ۱۶ تخصصی هوش ۲۲ |
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - genral - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: حتما قبولی ... شک نکن |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - j-karimian - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
سلام به دوستان گرامی : این گوشه موشه ها درصد ما هم شد: ریاضی :۵/۱۲ مشترک: ۲۶ زبان:۲۰ تخصصی :۴۰ نمیدونم اوضاعم چطوره ؟ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - abbassep - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ
زبان : ۳۵ ریاضی : ۲۵ مشترک : ۲۱ تخصصی : ۲۳ من که قاطی کردم. خیلی ناراحتم می دونین چرا چون که نمی دونم سر جلسه چه مشکلی داشتم که اینقدر آزمون بد شد. ۴ سوال ریاضی ۳ سوال مشترک و ۳ سوال تخصصی رو می خواستم بزنم که شک کردم و نزدم همشون هم درست بودن. شما جای من بودین چی کار می کردین؟ |
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - majid0001 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
زبان ۴۰ ریاضی ۱۹ مشترک ۱۵ تخصصی هوش ۴۳ .... رتبه مهستان ۶۶۴ هوش رتبه مدرسان شریف ۴۴۰ هوش .... پس : السلام علیک یا کنکور۹۲ |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - abbassep - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۲ ب.ظ
بابا این تخمین رتبه سر کاریه من درصدای سال گذشته یکی از دوستامو که رتبهشون ۲۳۰ شد دادم رتبه ۳۶۰ رو نشون داد. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - saba1000 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۷ ب.ظ)genral نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: حتما قبولی ... شک نکن به نظرتون روزانه میارم ........کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - Masoud05 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: زبان : ۳۵ هیچی بیخیال میشدم . منم ۳ تا مشترک رو که گلابی ترین سوالا بود بخاطر خیلی راحت بودنش غلط زدم که با احتساب نمره منفی میشه ۴ تا تست مشترک یعنی حدود ۱۵ درصد!!! ریاضیا هم ۱ سوال رو تو عدد گزاری بی دقتی کردم . کلا بی دقتی کردم . راستی شما تو آزمون های ماهان رتبه چند میاوردی؟ |
RE: درصد ها و تخمین رتبه با کلید سازمان سنجش - saharp - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط: من برم بمیرم با این درصدام ای بابا اگه ۹۰ میزدم که الان تو آسمونا بودم (جک گفتیا )درصدا برعکسه قربونت
|
|
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - arminjahan - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ
بچه ها اینم درصد های من زبان ۲۰% ریاضی ۵۰% مشترک ۲۳% تخصصی نرم ۲۶% تخصصی هوش ۲۵% معدل کارشناسی ناپیوسته ۱۸/۳۸ معدل کاردانی ۱۸/۶۶ اینم تخمین رتبم با مدرسان شریف تخمین میانگین مهستان تخمین نرم افزاری |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - eris229 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)majid0001 نوشته شده توسط: پس : من ۱ سوال از اون هایی که دانشجوی ارشد هستم دارم. من ۲بار واقعا تلاش کردم به نظرشما میارزه به کنکور ۹۲ فکرکنم یا کلا باید مسیرمو عوض کنم؟ پارسال ۶۳۰ شدم امسال هم بعید میدونم بهتر از ۳۰۰ یا ۴۰۰ بشم
|
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - abbassep - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ
این تخمین رتبه نرم افزاری ( آبی رنگه ) رو از کجا می شه پیدا کرد. |
RE: درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - saharp - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: این تخمین رتبه نرم افزاری ( آبی رنگه ) رو از کجا می شه پیدا کرد. از اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
درصد ها و تخمین رتبه مهندسی کامپیوتر با کلید سازمان سنجش - abbassep - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ب.ظ
شما مطمئنین درصداتونو درست وارد کردین من که درصدای شما رو وارد می کنم با معدل ۲۰ هم رتبتون ۱۵۵ می شه. چه طور برا شما ۱۳۰ شده؟ این برنامه خیلی جالبه معدلو از دروس مشترک تاثیر گذار تر کرده. |