زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - Ali-B - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ
از نظر سنجش ۵۰ دقیقه برای جواب دادن به یک گرایش کافیه، چرا؟ چون سالهای قبل که تخصصیها رو جدا میدادن، مثلا دفترچه هوش ۵۰ دقیقه وقت داشت، سال قبل هم که ۱۰۰ دقیقه بود،در واقع برای جواب دادن به دو تا گرایش وقت داده بودن،،، پس به نظرم سوالها کم نشدن و زمان هم ۱۶۰ + ۷۰ دقیقه است. |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - farazin - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ ب.ظ
بچهها کارت هارو گذاشتن رو سایت اینم لینکشه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. زمان ۲۳۰ دقیقه |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - milad_rahimi - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: بچهها کارت هارو گذاشتن رو سایت اینم لینکشه این لینکا چرا واسه من باز نمیشه؟سایت سنجش هم باز نمیشه. |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - farazin - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: بچهها کارت هارو گذاشتن رو سایت اینم لینکشه با Internet Explorer باز کنین |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - milad_rahimi - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: بچهها کارت هارو گذاشتن رو سایت اینم لینکشه Fبا همین IE باز میکنم. |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - مازیار صفایی - ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ ب.ظ
مدت زمان امتحان ۲۳۰ دقیقه! تعدا دفترچه ۲ تا! |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - Masoud05 - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۳ ب.ظ)Ali-B نوشته شده توسط: از نظر سنجش ۵۰ دقیقه برای جواب دادن به یک گرایش کافیه، چرا؟ چون سالهای قبل که تخصصیها رو جدا میدادن، مثلا دفترچه هوش ۵۰ دقیقه وقت داشت، سال قبل هم که ۱۰۰ دقیقه بود،در واقع برای جواب دادن به دو تا گرایش وقت داده بودن،،، بنظرم ۱۵۰ دقیقه برای دفترچه اول و ۸۰ دقیقه برای دفترچه دوم . تعداد مشترکا هم از هر درس ۱ سوال کم میشه یعنی ۳۰ تا میشه ۲۵ تا . سایر دروس بدون تغییر میمونه . در ضمن فکر کنم بنا رو بر ۲ گرایش هم زمان گزاشتن یعنی خیلی بعیده ۵۰ دقیقه برای تخصصیا! در کل این بحث بیشتر برای سرگرمی و رفع خستگی خوبه تا برنامه ریزی |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - پشتکار - ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
بچهها چرا فکر می کنید سوالات رو کم می کنند؟ آخه این مدت زمان با سوالات کم؟ |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - imi - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: بچهها کارت هارو گذاشتن رو سایت اینم لینکشه من چند وقت پیش جواب این مشکل رو داخل یه پستی داده بودم که ظاهرا به خاطر استفاده از کلمه V P N پست من رو بدون هیچ تذکری حذف کردن و کار عجیبی بود. حالا چون این مشکل رو بعضیها دارن دوباره می گم. بعضی از آی اس پیها که اینترنت ازشون می گیرید به هر دلیلی به یه سایت هایی روترهاشون عادی نیست. اگه از وی بی ان استفاده کنید اون سایتها بالا میان. البته وی بی ان کشور مناسب. اونش دیگه شانسی هست با چند تا وی پی ان تست کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. (۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها چرا فکر می کنید سوالات رو کم می کنند؟ منطقیش اینه که همین طوری عادی باشه. یعنی ۱۶۰ و ۷۰ دقیقه. من فکر نمی کنم کم شده باشه. ولی خوب هیچی بعید نیست!: دی: جدی! |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - uniquegirl - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: نه دوست عزیز... حالا که این زمان، اجتناب ناپذیره... ما توی کنکور کارشناسی (سراسری ریاضی رو میگم)، با این که کوچیکتر بودیم، ۴ ساعت و ربع نشستیم. اینم ایشالا میتونیم (من هم آی تی شرکت کردم، هم کامپیوتر)... چون حالا هم با تجربه تریم، هم بزرگتر نه! فقط فناوری ستاره داره اون علوم کامپیوتر بود که ستاره دار بود منم رشته اصلی خودم فناوریه. اما فناوری رو شناور زدم، کامپیوتر رو اصلی... هر چند فقط برای فناوری خوندم |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - Fardad-A - 23 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ
چون من از قول یکی از اساتید برق گفتم که تعدادی از سوالات کم شده ولی الآن با این زمانهابنظر میرسه آقای استاد برق در مورد مهندسی کامپیوتر درست نگفتن. چون ظاهرا" چیزی از زمان کم نشده: زبان ۳۰ سوال ۳۰ دقیقه مشترک و ریاضی ۵۰ سوال ۱۳۰ دقیقه تخصصی هم ۵۰ دقیقه فقط دفترچه تخصصی را با مشترک و ریاضی یکی کردن. بنظر میرسه امسال درصد تخصصی بیاد پایین و همه برن مشترک بزنن.. سالهای قبل هم برای هر گرایش ۵۰ دقیقه تخصصی وقت داشت. فقط انگار دوتا گرایش در یک دفترچه بود و یکیش جدا. واسه همین ۱۰۰ دقیقه میشد. |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - LARACROFT0 - 23 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ
اگر مشترک را با تخصصی باهم تو یک دفترچه بدن خیلی توپ میشه من وقت داشته باشم کلی درصدام میره بالا دی: |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - imi - 23 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: چون من از قول یکی از اساتید برق گفتم که تعدادی از سوالات کم شده ولی الآن با این زمانهابنظر میرسه آقای استاد برق در مورد مهندسی کامپیوتر درست نگفتن. چون ظاهرا" چیزی از زمان کم نشده: امسال که دو تا دفترچه هست؟ چی رو یکی کردن؟ |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - Masoud05 - 23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ق.ظ)imi نوشته شده توسط:روزش رو(23 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: چون من از قول یکی از اساتید برق گفتم که تعدادی از سوالات کم شده ولی الآن با این زمانهابنظر میرسه آقای استاد برق در مورد مهندسی کامپیوتر درست نگفتن. چون ظاهرا" چیزی از زمان کم نشده: |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - Rezaaqw - 23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ق.ظ
به نظر من که خیلی بد شده از ۲ روز انداختنش یه روز! از ساعت ۹ به بعدش دیگه زجر اوره...گردن ادم داغون میشه ۴ ساعت به یه جا خیره بشی!!! تازه معلوم هم نیست اول کدوم دفترچه رو میدن...زمان بندیش چجوریه... بچهها کسی از میزان شهریه پیام نور و غیر انتفاعی تو مقطع ارشد کامپیوتر خبر داره ؟؟؟ |