![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه صنعتی شریف - nomad:D - 09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ
انرژی مثبت! هی میای دل ما رو آب میکنی. اینکه انصاف نیست خواهر من ![]() ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - luna - 09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
منم بهار دانشگاه رو خیلی دوست دارم. می تونید بیاین رو چمن ها بشینین تمریناتونو حل کنید از طبیعتم لذت ببرین ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - Bache Mosbat - 10 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ
اینجا که خوبه گل و سبزه می کارن! تو تهران خیار و گوجه و صیفی می کارن! عکس می گیرم می ذارم :دی |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - Xilinx - 10 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ق.ظ
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: منم بهار دانشگاه رو خیلی دوست دارم. می تونید بیاین رو چمن ها بشینین تمریناتونو حل کنید از طبیعتم لذت ببرین دلمون آب شــــــــــــــد ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - luna - 10 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: منم بهار دانشگاه رو خیلی دوست دارم. می تونید بیاین رو چمن ها بشینین تمریناتونو حل کنید از طبیعتم لذت ببرین نه بابا ![]() ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - Cyrus - 10 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ
جو غالب مانشت ، شریفیه . انگار که همه زیبایی های دنیا تو این دانشگاه جمع شده !!! و بقیه دانشگاه ها بدردنخورند ... جوگیر شدید همتون ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - SaMiRa.e - 10 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Cyrus نوشته شده توسط: جو غالب مانشت ، شریفیه . انگار که همه زیبایی های دنیا تو این دانشگاه جمع شده !!! و بقیه دانشگاه ها بدردنخورند ... نه کسی جوگیر نشده ، هردانشگاهی قشنگی خودشو داره ، ولی یه چیزآشکاری که شریف نسبت به دانشگاههای دیگه بهتره . امیدوارم هرکسی دوست داره بره شریف به آرزوش برسه ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - M.H.P - 10 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
منم شریف می خواااااااااااااااااااااااام ![]() ![]() ![]() ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - EhsanChess - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ
من برای شریف جون میدم.آخر فتحش میکنم |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - azarakhsh1986 - 23 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۵:۲۰ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: اللهم الرزقنااااااااااا ![]() ![]() ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - shahbazi - 23 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
دلم اب شد کاش یه روز منم دانشجوی شریف بشممممممممممممممممم |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - mahsa.tsi - 23 دى ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
شریف!! سال بعد امیدوارم اونجا باشم ![]() |
دانشگاه صنعتی شریف - q88lp - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ
صنعتی شریف در " حجوم " سازههای این شهر میان ساختمانهای کهنه و نو جایی است به نام شریف! |
دانشگاه صنعتی شریف - sanar.m - 29 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ
آرزومه که یه روز شریفی بشم.از الان دارم میخونم واسه سال دیگه.ایشالا خدا کمکم کنه شما هم برام دعا کنید |
دانشگاه صنعتی شریف - m.moon - 25 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
من امسال سال سومم میشه تصمیم گرفتم از مهر ماه شروع کنم به خوندن کتابای مرجع و خلاصه نویسی و برای سال کنکور هم فقط از خلاصه هام و کتابای تست خوبی که دوستان توی مصاحبه هاشون معرفی کرده بودن استفاده میکنم از دیروز تا حالا خیلی چیزا یادگرفتم این مصاحبه کردن با رتبه های برتر کار خیلی با ارزشیه خیلی خیلی تشکر میکنم از همه ی اونایی که برای موفقیت بقیه زحمت میکشن |