![]() |
هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ |
هوش مصنوعی - rezatotti - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ
من الان هوش رو از جزوه پارسه رامین رهنمون می خونم ولی متاسفانه کاملا با نگارش ایشون مشکل دارم خیلی گنگه برام . برای خود درس تو دانشگاه هم همین مشکل رو داشتم و از راسل ترجمه رهنمون می خوندم و درکش سخت بود . می خواستم بدونم ترکیب جزوه پارسه + کتاب پوران می تونه کافی باشه برای تست های هوش مهندسی یا نه؟ |
RE: هوش مصنوعی - Masoud05 - 28 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ)yoohanna نوشته شده توسط: دوست عزیز هوش راسل ترجمه راحتی ۶۰۰ صفحه هستش!!نیازی به خوندن راسل نداری شما چون این درس رو پاس نکردی، خوندن هوش راسل شما رو بنظرم از درس زده میکنه، فکر کنم کتاب راهیان ارشد خوب باشه( هنوز نخوندمش )، پوران هم خیلی عالی خلاصه کرده اما تستاش اصلا جالب نیست و راهیان بهتره( سپاهان تو زمینه تست جالب نیست ). |
هوش مصنوعی - fatima1537 - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)shahrzad sh نوشته شده توسط: واسه تسته هوش چی بخونیم؟در صفحات قبلی که بحث شده.و راهنماییهای خوبی هم کردند. |
RE: هوش مصنوعی - HighVoltage - 03 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط:(08 تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۷ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: اینم دو کتاب خیلی عالی برای اونایی که با درس هوش مشکل دارند.اقا این دوتا لینک تاریخ مصرفشون گذشته کسی لینک جدید نداره یا بتونه برام میل کنه مخصوا لینک اولی سلام از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. که وبلاگ مترجم هست میتونید کتابی که در لینک اول قرار دادم رو رایگان دانلود کنید دومی اصلا به درد نمیخوره. |
RE: هوش مصنوعی - Masoud05 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)ehsan_67 نوشته شده توسط: دوستان کسی جواب نداد که این کتاب واسه آی تی خوبه یا نه؟۱-هوش مصنوعی رهیافتی نوین ترجمهی رامین رهنمون ویرایش دوم۲-تست:راهیان ارشد اولی که ترجمه راسل هست و بنظرم ترجمه سعید راحتی بهتره( انتشارات دانشگاه امام رضا - علیه السلام - ) دومی هم بنظرم خوب هست اما یکم حجمش بالا ست . کتاب پوران پزوهش هم هست که از نظر درس خیلی خوبه( مخصوصاً برای IT )اما از نظر تست واقعا ضعیفه و همون راهیان ارشد از این نظر بهتره |
RE: هوش مصنوعی - Masoud05 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: سلامبنظرم فقط جاهایی که میبینی درست یاد نگرفتی از راسل بخون، مباحث منطق گزارهها فصل مهمیه که تو کتاب های کنکوری خوب توضیح داده نشده در مورد هرس + جستجوخای آگاهانه و ناآگاهانه بنظرم کتب تستی خوب درس دادن شاید برای ارضای محدودیت هم به راسل احتیاج پیدا کنی. |
RE: هوش مصنوعی - Masoud05 - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:من حل تست رهنمون رو دوست دارم( پارسه )اما فکر کنم یه سری از تستها رو اصلا توی کتابش نباشه.(07 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:به نظرتون بهترین کتاب تست چیه؟(07 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ)white bird نوشته شده توسط: سلامبنظرم فقط جاهایی که میبینی درست یاد نگرفتی از راسل بخون، مباحث منطق گزارهها فصل مهمیه که تو کتاب های کنکوری خوب توضیح داده نشده کتاب پوران هم که گفتم . کتاب ارشد سپاهان هم از نظر حل تشریحی داغونه. میمونه راهیان ارشد که تا اونجایی که من دیدم از بقیه بهتره. |
RE: هوش مصنوعی - nmusavi - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)ehsan_67 نوشته شده توسط: دوستان کسی جواب نداد که این کتاب واسه آی تی خوبه یا نه؟۱-هوش مصنوعی رهیافتی نوین ترجمهی رامین رهنمون ویرایش دوم۲-تست:راهیان ارشدکتاب سعید راحتی بهتره ترجمش ترجمه رهنمون زیاد خوب نیست راهیان ارشد رو من خوندم خوبه فصل منطق به بعد رو یه نگاهی به راسل بنداز. |
هوش مصنوعی - fatima1537 - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ق.ظ)polina نوشته شده توسط: لینک مربوط به دانلود کتابها کار نمیکنه. لطفا در صورت امکان لینک جدید را قرار دهید.لینکهای اول و دوم که خودشون هم گفتند منقضی شدند.اما یه لینک جدید گذاشتند که من امتحان کردم مشکل نداره اینجا هم دوباره میذارم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
هوش مصنوعی - pos - 28 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۹ ق.ظ
بعد اینکه هر فصل را می خوانین فصل مرتبط با حل مسائل رهنمون را هم بخونین. خیلی کتاب خوبیه و واقعا کمک می کنه. |
هوش مصنوعی - fatima1537 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ)elijon نوشته شده توسط:متاسفانه ۲تای اول رو ندارم.ولی لینک مربوط به کتاب "سهراب جلوه گر" مشکلی نداره.کلا برای هوش کتاب راسل خوب گفته و کامله فقط نیاز به تستهای سالهای گذشته دارید،فقط برای احتمال شرطی و بیز نیاز به کتاب دیگه ای دارید.میتونیدمباحث شبکه های بیز و احتمال شرطی رو توی کتابهای دیگه ای مثل سیستمهای خبره و آمار هم پیگیری کنید. حل المسائل راسل هم هست: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
هوش مصنوعی - elhameli - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ
سلام به همه دوستان برای ارشد آی تی، همه فصل های کتاب راسل رو باید مطالعه کنیم ؟ کدوم فصل ها حذفه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر |
RE: هوش مصنوعی - fatima1537 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
بعضی کتابهای تست توی خودشون توزیع موضوعی ارشد رو دارند.بعضی موسسات هم توززیع موضوعی تستهای هر سال رو متتشر میکنن من فقط توزیع موضوعی مهندسی کامپیوتر رو دارم که تا سال ۸۹ رو داره.آی تی رو ندارم متاسفانه |
هوش مصنوعی - fatima1537 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
اینجا هم میتونیددرموردتوزیع موضوعی هوش تعدادی تاپیک مرتبط ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: هوش مصنوعی - moj.haghighipour - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ
سلام پیشنهاد می کنم بعد از کتاب راسل ترجمه راحتی کتاب راهیان ارشد رو بخونید خیلی خوب و واضح و قابل فهم توضیح داده... من که خیلی به دردم خورد |