نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - jaho - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ب.ظ
۱۴م که امروز باشه نتایج دکترا میاد..معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت برای مصاحبه.. |
نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - skytower_19 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ
دوستان یه سوال نامرتبط داشتم. هزینه دکترای سراسری شبانه (نوبت دوم) بسته به رشته بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومنه؟ بعد اونوقت مردم چجوری میرن؟ از کجا میارن انقدر؟ آیا تسهیلات و خدمات خاصی ارائه میشه؟ یعنی مثلا نوعی بورسیه داخلی هم داریم؟ کلا فقط جهت ارضای کنجکاوی میخواستم بدونم. خیلی ممنونم. |
نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - afrooz-OMD - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ
هفته بعد این موقع بچه ها دارن یکی یکی کارنامه هاشونو آپ میکنن... امیدوارم همگی راضی و خوشحال باشیم |
نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - doost4 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۹ ب.ظ
سلام. بچه ها کیا پایه ان لینک نتایج امسال رو در بیاریم؟ لینک سال ۹۳ : result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_arshd/sar _93ysl/krn/ لینک سال ۹۲ : result.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_arshd/sar _92tdf/krn/ |
نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - sabafarhadi - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ
تو سایت سنجش نوشته نتایج ۲۲ میاد |
RE: نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - Sadi_gh - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۸ ب.ظ)sabafarhadi نوشته شده توسط: تو سایت سنجش نوشته نتایج ۲۲ میادنه اسمش ۲۲ ام هستش، ۲۱ ام شب میزنن تو سایت...مثل سال قبل که بچه ها میگفتن! |
RE: نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - faza - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ
طبق مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نتایج سه شنبه ۲۲ اردیبهشت اعلام میشه. یعنی ما دوشنبه ساعت ۶ عصر منتظر باشیم دیگه ها ؟؟؟!!! |
RE: نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - bazardeh - 14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: طبق خر ما از کره گی دم نداشت ---> و دیگر هیچ |
نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - nanajoon - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ق.ظ
کسایی که منتظر جوابای ارشدن این متن رو بخونن خالی از لطف نیست همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره... تمومه! همینکه اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه! واقعاً بعضی وقتا هست، واسه رسیدن به چیزی خیلی تلاش میکنیم، زمین و زمانو به هم میدوزیم تا بهش برسیم. خدا هم دمش گرم، میذاره تو کاسمون...اما بعدش که بهش رسیدیم، میگیم عجب غلطی کردم. اونوقته که خدا میگه: دیدی؟؟؟ من لابد یچی میدونستم که جلوتو میگرفتم دیگه. حالا دیگه آش کشک خالته، بخوری پاته، نخوری پاته اما یوقتایی هست، خودتو میسپری به خودش، میگی خدایا هرچی خیرو صلاحه خودت برام رقم بزن، اونوقت میبینی از یه جاهایی دلت شاد میشه که اصن انتظارشو نداشتی به نظرم اگه به چیزی نرسیدم، خدا خیلی دوسم داشته که شرایطو جوری رقم زده که آخرش نگم: خدایا عجب غلطی کردم. بلکه بگم: خدایا ممنونم که نذاشتی بیشتر ازین راهو عوضی برم |
نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - ahad.j.65 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ
دارم از استرس تلف میشم !!!!!!!!!!!!!!!! الکی مثلاً منم منتظر نتایج ارشدم |
RE: نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - maryam.raz - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: طبقاون مال سنجش قدیم بود الان همون ساعت ۶ سه شنبه هم بزنه هنر کرده! |
نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - doost4 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۰ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۹ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط: سلام. بچه ها کیا پایه ان لینک نتایج امسال رو در بیاریم؟ نه اون قسمت قرمز رو که مشخص کردم تو سال ۹۲ و ۹۳ فقط تو همون سه حرف تفاوت داشتن به نظرم سه حرف امسال رو اگه پیدا کنیم همونه |
RE: نتایج اولیه کارشناسی ارشد ۲۱ اردیبهشت اعلام می شود - دختر مهربان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۰ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۹ ب.ظ)doost4 نوشته شده توسط: سلام. بچه ها کیا پایه ان لینک نتایج امسال رو در بیاریم؟ یعنی ی حرف از خط اول کیبورد و دوتا از ردیف پایین تر اطرافشو تست کنیم؟ |