|
|
دو قدم مانده به دوست... - نسخهی قابل چاپ |
|
یک آیه از قرآن که خوندین و خوشتون اومد - mcse2010 - 16 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ب.ظ
۲۶ سوره ال عمران اللَّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ تُؤْتِی الْمُلْکَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْکَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِیَدِکَ الْخَیْرُ إِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ ترجمه:بارالها! مالک حکومتها تویی به هر کس بخواهی ، حکومت می بخشی و از هر کس بخواهی ، حکومت را می گیری هر کس را بخواهی ، عزت می دهی و هر که را بخواهی خوار می کنی. تمام خوبیها به دست توست تو بر هر چیزی قادری. این ایه را امام زمان در قنوت نماز میخواند.خیلی ایه زیبایی است |
|
RE: یک آیه از قرآن که خوندین و خوشتون اومد - sahar salehi - 06 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
چی بهتر از درود و سلامی از جانب پادشاه راستین عالم. ![]() ![]() |
|
RE: دو قدم مانده به دوست... - Nesyan - 05 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ
من این دعارو خیلی دوس دارم . بعد از نماز بهتره خونده بشه اللَّهُمَّ إِنَّ مَغْفِرَتَکَ أَرْجَى مِنْ عَمَلِی وَ إِنَّ رَحْمَتَکَ أَوْسَعُ مِنْ ذَنْبِی خدایا البته به آمرزش تو بیشتر امیدوارم تا به عمل خود و البته رحمت تو وسیعتر از گناه من است اللَّهُمَّ إِنْ کَانَ ذَنْبِی عِنْدَکَ عَظِیماً، فَعَفْوُکَ أَعْظَمُ مِنْ ذَنْبِی خدایا اگر چه گناه من نزد تو بزرگ است اما عفو و بخشش تو بزرگتر از گناه من است اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ أَکُنْ أَهْلاً أَنْ أَبْلُغَ رَحْمَتَکَ فَرَحْمَتُکَ أَهْلٌ أَنْ تَبْلُغَنِی وَ تَسَعَنِی خدایا اگر من لایق آن نیستم که رحمتت به من برسد رحمت و لطف تو لایق است که به من رسا باشد و مرا فراگیرد لِأَنَّهَا وَسِعَتْ کُلَّ شَیْءٍ، بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ زیرا همه چیز عالم را رحمتت فرا گرفته اى خداى ارحم الراحمین. |
|
RE: دو قدم مانده به دوست... - ۱۰:۳۰ - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۳ ب.ظ
الهی و ربی من لی غیرک؟ پروردگارا,که را غیر تو دارم؟ |