تالار گفتمان مانشت
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - نسخه‌ی قابل چاپ

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - A V A - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ ب.ظ

اون ۲۳ که ماله یکشنبه هفته قبله

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ

آره اون ۱۸ بود نمیدونم کی شد ۲۳
ولی یکشنبه ساعت ۱۶ سوالات اومدن
چون عوضش کردن، احتمالا همون ساعت ۲۳ کلید میاد، میخواستن ۲۳ رو واسه کلید بذارن، اشتباهی واسه سوال گذاشتنSmile

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - A V A - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ

اومدددددددددددددد

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - pezhman.m-AI - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ

اووووووووووووومد

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - m.teymourpour - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ

بچه ها واقعا آمد

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farzinf - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ

کلید اومد

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - matin_delphi - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ

دوستان کلید دست کس دیگه ای!! می فهمید دست سنجش نیست دسته کس دیگس!!!!

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - str93 - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ

بچه ها چرا ۴۶ را زده ۲؟

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - newuser - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ

کلید اومد

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - r3za - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ

۶۳ مگه نمیشه ۲۳k??
۷۲ هم که حذف نکردن هنوز.۲ گزینه ایش هم نکردن
۹۰ هم واقعا من موندم چه جوری به ۳ رسیده !!

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - NP-Cσмρℓєтє - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ

فک کنم بد موقع مزاحم شدم

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - A V A - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ

خودشم گفتته قابل استناد نیست. اعتراف سنگینی بود

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - مرتضی صفری - ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ

۶۳ گزینه یک؟چرا اونوقت!!!

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - farzinf - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ

درصدای من:
زبان ۴۰
ریاضی ۱۲/۵
مشترک ۲۰
تخصصی هوش ۲۳

نشد که بشه .. انشالله سال بعد ... حیف .. حداقل از دروس مشترک انتظار بیشتری داشتم ..

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه/ کامپیوتر - EGALE - 26 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ

کلید اومد چرا اینجورییه جوابا!!!
۶۳ چرا ۱؟
۶۰ چرا ۴؟
۷۲ چرا حذف نکردن؟؟؟ حداقل ۲ گزینه ای میکردن!!!
۹۰ سوالش خیلی مبهمه و ناجوره مثل آدم مطرح میکردن...
۹۳ چرا ۲؟؟؟ چجوری اینجوری رسیدن؟
۱۰۲ دیگه خیلی نامردی ۲ کردن! باید ۲ حالته میکردن...

خدا ازشون نگذره.....