![]() |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - ziba.O - 30 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: بین دوستان اونایی که رتبه های برترن اگه اینجا هستن میشه ترازشونو بگن؟؟؟ از اونجایی که من برتر نیستم گفتم بپرسم بهتره، میشه منم ترازمو بگم یا نه؟ ![]() |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - سارا رجب زاده - ۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ ب.ظ
بگید ترازاتونو دیگه ? |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - NP-Cσмρℓєтє - ۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(30 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط: بین دوستان اونایی که رتبه های برترن اگه اینجا هستن میشه ترازشونو بگن؟؟؟ خدا رو چ دیدی, شاید شما برتر باشید ![]() ![]() |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - ziba.O - 01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ
بچه های آیتی سوال ۳۴ تو پاسخنامه اشتباه زدن؟ گزینه ی ۳ هست جوابش عایا؟ |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - NP-Cσмρℓєтє - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه های آیتی سوال ۳۴ تو پاسخنامه اشتباه زدن؟ گزینه ی ۳ هست جوابش عایا؟ چی شد!! ترازت پاک شد!!!! :-؟ ![]() |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - ziba.O - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه های آیتی سوال ۳۴ تو پاسخنامه اشتباه زدن؟ گزینه ی ۳ هست جوابش عایا؟ گفتم کسی نمیگه من چرا لو بدم ![]() هدف فقط دیدنه شما بود که دیدین ![]() ![]() ![]() |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - dokhtare kh00b - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ب.ظ
خدارو شکر ازمون سوم هم گذشت در کل بد نبود خوب بود من راضی بودم خدا هم راضی باشه |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - behruz_p - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: بچه های آیتی سوال ۳۴ تو پاسخنامه اشتباه زدن؟ گزینه ی ۳ هست جوابش عایا؟آره اشتباه زدن |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - hamedfayez - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ
ممنون از توجه همه ... این همه شرکت کننده مدرسان داریم یه نفر دفترچه هاشو نمیزاره. از پارسه ای ها یاد بگیرید :| واقعا که ! خواهشن یکی این دفترچه های مدرسان امسالو بزاره !! خواهشن !!!! کاری نداره همه یه گوشی دارن که دوربین داشته باشه ! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم یه نرم افزار اندروید که خودش عکس میگیره و تبدیل به پی دی اف میکنه برا راحتی کار. بازم خواهش میکنم یه نفر لطف کنه و دفترچه های مدرسان رو بزاره ... |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - پوونه - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط: ممنون از توجه همه ... این همه شرکت کننده مدرسان داریم یه نفر دفترچه هاشو نمیزاره. از پارسه ای ها یاد بگیرید :| واقعا که ! خواهشن یکی این دفترچه های مدرسان امسالو بزاره !! خواهشن !!!! کاری نداره همه یه گوشی دارن که دوربین داشته باشه ! من اسکنر ندارم وگرنه تا حالا حتما آپلود میکردم و دوربینم هم کیفیت خوبی نداره. ۵ مگاپیکسله. فکر نکنم خوب معلوم شه نوشته ها ولی چون سه تا آزمونه و منم خیلی تنبل تشریف دارم و از برنامه درسیم هم خیلی عقبم الان نمیتونم. تا آخر هفته اگر اجازه بدین عکس میگیرم و تاپیکشو میزنم. |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - پوونه - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط: ممنون از توجه همه ... این همه شرکت کننده مدرسان داریم یه نفر دفترچه هاشو نمیزاره. از پارسه ای ها یاد بگیرید :| واقعا که ! خواهشن یکی این دفترچه های مدرسان امسالو بزاره !! خواهشن !!!! کاری نداره همه یه گوشی دارن که دوربین داشته باشه ! من اسکنر ندارم وگرنه تا حالا حتما آپلود میکردم و دوربینم هم کیفیت خوبی نداره. ۵ مگاپیکسله. فکر نکنم خوب معلوم شه نوشته ها با این حال اوکی. امیدوارم دوربین کمی راه بیاد باهامون و قشنگ تر دیده شه نوشته ها. ولی چون سه تا آزمونه و منم خیلی تنبل تشریف دارم و امروز از برنامه درسیم هم خیلی عقب افتادم الان سخته برام. اگر اجازه بدین تا آخر هفته عکس میگیرم و تاپیکشو میزنم. |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - پوونه - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:کاش زودتر میومدم اینو میخونم ۲۵% اول رو با مشقت عکس گرفتم : ))))(01 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(01 آذر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ)hamedfayez نوشته شده توسط: ممنون از توجه همه ... این همه شرکت کننده مدرسان داریم یه نفر دفترچه هاشو نمیزاره. از پارسه ای ها یاد بگیرید :| واقعا که ! خواهشن یکی این دفترچه های مدرسان امسالو بزاره !! خواهشن !!!! کاری نداره همه یه گوشی دارن که دوربین داشته باشه ! الان اینو دانلود میکنم عاالی شد. تشکرات ویژه |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - hamedfayez - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ
نقل قول: یه نرم افزار اسکنر هست برای گوشی. خیلی خوبه. برای اندروید میدونم هست. cam scanner. نقل قول: کاش زودتر میومدم اینو میخونم ۲۵% اول رو با مشقت عکس گرفتم : ))))واقعا ممنون همون نرم افزاری که من لیکنشو گذاشتم همین cam Scannere سریع و راحته . خودشم crop میکنه همه کارو انجام میده. بازم ممنون پس منتظر میمونیم ... |
RE: بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - A V A - 01 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
نقل قول: کاش زودتر میومدم اینو میخونم ۲۵% اول رو با مشقت عکس گرفتم : ))))الانم میتونید همون عکسارو اددکنین توو برنامه تا اسکن بشن بعدشم همونجا میتونین پی دی افش کنین |
بررسی آزمون های ازمایشی مدرسان شریف - پوونه - ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
فعلا این آزمون اول آزمون دوم حضوری و آزمون اول اینترنتی رو هم تا شب آپپلود میکنم ازمون ۵۰% اول بمونه واسه فردا یا پس فردا. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |