تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مهر ماه - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی مهر ماه - monmon123 - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ

اینجا هرک حرف خودشو میزنه میره هیشکی جواب هیشکیو نمیده!!!کجا باید سوالامو بپرسم!!!

گروه درسی مهر ماه - aida! - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ

راهنمایی لطفا
کسی میدونه برای خرید جزوه شبکه ۱ و ۲ استاد صبایی، دانشگاه امیر کبیر باید برم یا اینکه انتشاراتش جداست؟

گروه درسی مهر ماه - iammiti - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ب.ظ

(۰۴ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)monmon123 نوشته شده توسط:  بچه ها جدول توزیع موضوع کنکورهای اخیر پارسه کجاست؟میشه لینکشو بذارید؟؟؟
شما یه سرچ بزنی راحت پیدا می کنی اینارو

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کلا خوندن بر اساس توزیع موضوعی کار اشتباهیه به نظر من البته

گروه درسی مهر ماه - explorer - 05 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط:  کسی میدونه برای خرید جزوه شبکه ۱ و ۲ استاد صبایی، دانشگاه امیر کبیر باید برم یا اینکه انتشاراتش جداست؟
شبکه ۱ در همین فروم موجوده کاربر ali زحمت کشیدن گذاشتن.
شبکه ۲ هم که من یکی از دوستان رو فرستادم انتشاراتی امیرکبیر ظاهرا نداشتن ولی فک کنم در شبکه ۲ لایه های پایین تدریس شده که کتاب حقیقت واسه لایه های پایین خوبه به نظرم.

RE: گروه درسی مهر ماه - nazanin_sh - 06 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ

روزه اول ۲ ساعت معماری ۱ ساعت ساختمان دادهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: گروه درسی مهر ماه - zorro - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ق.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط:  کسی میدونه برای خرید جزوه شبکه ۱ و ۲ استاد صبایی، دانشگاه امیر کبیر باید برم یا اینکه انتشاراتش جداست؟
شبکه ۲ هم که من یکی از دوستان رو فرستادم انتشاراتی امیرکبیر ظاهرا نداشتن ولی فک کنم در شبکه ۲ لایه های پایین تدریس شده که کتاب حقیقت واسه لایه های پایین خوبه به نظرم.

این جزوه که توی مانشته که واسه سال ۹۱ هست Huh جزوه شبکه ۲ هم اگه سرفصلاش لایه های پایینه که پارسه خیلی کامله براش

RE: گروه درسی مهر ماه - aida! - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط:  کسی میدونه برای خرید جزوه شبکه ۱ و ۲ استاد صبایی، دانشگاه امیر کبیر باید برم یا اینکه انتشاراتش جداست؟
انتشارات ولیعصر یا انجمن علمی؟ جزوه ایشون برای سال ۹۰ هست که زحمت کشیدن. پرینتش واضحه؟کتاب پارسه منظورتون جلد ۱ یا ۲؟

Re: RE: گروه درسی مهر ماه - explorer - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ

(۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)aida! نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
انتشارات ولیعصر یا انجمن علمی؟ جزوه ایشون برای سال ۹۰ هست که زحمت کشیدن. پرینتش واضحه؟کتاب پارسه منظورتون جلد ۱ یا ۲؟

فک کنم رفته بود انجمن علمی.
آره جزوه خیلی تمیز و خوش خطه.
پارسه فعلا ۱ جلده. ظاهرا جلد ۲ آبان منتشر میشه.ولی منظور من همون کتاب معروف شبکه دکتر حقیقت بود.

Sent from my cell

RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ

(۰۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)monmon123 نوشته شده توسط:  اینجا هرک حرف خودشو میزنه میره هیشکی جواب هیشکیو نمیده!!!کجا باید سوالامو بپرسم!!!

سوالتون اگه درسی باشه تو صفحه اشکالات هر درس میتونین مطرح کنین، هر سوالی که جوابشو بدونیم ج میدیم دوست عزیز.

گروه درسی مهر ماه - sahar_rostami2 - 07 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ

سلام منم برگشتم Big Grin

RE: گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ

(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  سلام منم برگشتم Big Grin

خوش اومدی Smile کجا بودی تا حالا ؟ Big GrinBig Grin

RE: گروه درسی مهر ماه - sahar_rostami2 - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ

(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:  
(07 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  سلام منم برگشتم Big Grin

خوش اومدی Smile کجا بودی تا حالا ؟ Big GrinBig Grin

دانشگاه Big Grin

گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ

دوستان شما ها میتونین تا سرفصل ۲۵ درصد اول بخونین واسه کنکورش عایا؟

گروه درسی مهر ماه - explorer - 07 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ب.ظ

(۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  دوستان شما ها میتونین تا سرفصل ۲۵ درصد اول بخونین واسه کنکورش عایا؟

فک کنم تنها ۲۵ درصدی باشه که بشه توی ۲ هفته جمعش کرد Big Grin

گروه درسی مهر ماه - تلاشگر - ۰۷ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ

کمک من ۱هفتس هیچی نخوندم میترسم