کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - نسخهی قابل چاپ |
کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - sayeh.TT - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ق.ظ
سلام دوستان، خسته نباشید. خوشحالم که درصد و نتایج خوب شما رو میبینم. منم امسال میخوام آزمون بدم اما اطلاعات کاملی در مورد منابع ندارم. امکانش هست راهنمایی کنید منو؟ ممنون <3 |
کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - a.kam - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
رتبه ۳۹ زبان -۱ ( گویا جا به جا زدم :دی ) استعداد ۴۱/۱۱ تخصصی ۴۰/۷۴ معدل :۱۷/۷۲ |
RE: کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - virtual girl - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ
مگه الان جواب نیومده که کجا قبول شدین ؟ |
RE: کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - a.kam - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: مگه الان جواب نیومده که کجا قبول شدین ؟جواب ها که اومد امیرکبیر قبول شدم من |
RE: کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - virtual girl - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: مگه الان جواب نیومده که کجا قبول شدین ؟جواب ها که اومد امیرکبیر قبول شدم من پس حسابی تبررررررریک آفرین واقعا به به خوشبحالتون واقعا چه حس خوبی باید داشته باشین الان |
RE: کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - a.kam - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: مگه الان جواب نیومده که کجا قبول شدین ؟جواب ها که اومد امیرکبیر قبول شدم من ممنون شما هم امیدوارم خبر های خوشی بهمون بدید |
کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - arta.66 - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ
سلام تبریک فراوان بابت موفقیت دوستای عزیزم یه درخواستی از بچه ها داشتم یه تاپیک زدم ولی متاسفانه جوابی ندادند میشه دوستان یکی زحمت بکشه کلید نهایی گرایش نرم افزار همین کنکوری که تووش شرکت کردینو بذاره... آخه سایت سنجش با مشخصات داوطلب فقط کلید میده... ممنون |
RE: کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - a.kam - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام تبریک فراوان بابت موفقیت دوستای عزیزم امسال کلید را به همراه پاسخ گذاشته بودند به خاطر همین اینجوری فقط کلید را دادند بیرون من کلید دفترچه E را براتون گذاشتم |
RE: کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - hamid2009 - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:(26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: مگه الان جواب نیومده که کجا قبول شدین ؟جواب ها که اومد امیرکبیر قبول شدم من سلام. موفقیت تون رو تبریک میگم. امکان داره منابعی که خوندید را برای داوطلب های سال های اینده معرفی کنید؟ |
کارنامههای اولیهی آزمون دکتری ۹۳ - گرایش نرمافزار (کد ۲۳۵۴) - a.kam - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
والا من فکر کنم تو تاپیک های دیگه هم گفته باشم برای کنکور دکترا بهترین کار سرمایه گذاری روی دروس کارشناسی اگر درصد های من را دیده باشید متوجه میشید که من فقط دروس کارشناسی را زدم ولی خب کامل زدم اصل دکترا مصاحبه اش خود کنکور فقط برای کسب نمره لازم برای شرکت در مصاحبه است |