|
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - javad94 - 18 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ)neda_software نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام اگه واسه ترم بعد فقط و فقط ۵ واحد دارید به نظرم از تابستان شروع کنید به خوندن ... البته یه بار پارسه یه طرحی رو داده بود که برخی از دروس رو می تونستین حذف کنین و یه درصد خوبی رو هم با این روش می تونستین بگیرین ... البته ریسک این روش خیلی بالاست ممکنه همون درس هایی که حذف می کنین سوالات خوب ازشون بیاد و بعدا" حسرت اون ها رو بخورید. یا همین درس هایی که قراره بخونین شاید سوالات عجیب غریبی ازشون بیاد شایدم سوالات خوبی ازشون بیاد ما که از سوالات بهمن امسال کنکور خبر نداریم بگیم بله در همین حد و حدود سوال خواهد اومد ... بالاخره کنکور است و هزار اتفاق باید برای همه چیز خودتون رو آماده کنید ... به هر حال گفتم که ریسک این روش هم بسیار بالاست... به نظرم هیچ درسی رو حذف نکنید به قول خودتون اگه یه دانشگاه خوب میخوایین باید به اندازه آرزوی قبولی تو همون دانشگاه زحمت و تلاش کنید. بالاخره باید همت و تلاش بسیاری بکنید. بازم باید خودتون فکراتون رو بکنید ... اولین و آخرین کسی که به شما کمک خواهد کرد خود خود شما هستید و نه هیچ کس دیگه. موفق باشید. |
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - marde TANHA - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۱۱ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: کی گفته منابع مهم نیستند؟؟؟اتفاقا مهمترین قسمت همین انتخاب منابع خوب هستش منم کاملا با نظرتونموافقم (۱۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: بله وقتم ازاده البته ۵۰ روزه ازاد شده با به رحمت خدا رفتن دخترم.https://manesht.ir/forum/thread-3958-post...#pid261600 از خدا براتون طلب صبر و ارامش میکنم نمیشه با خواسته خدا جنگید خودش میده خودشم میگیره ... |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - tayebeh1991 - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ
بچه ها من از ریاضی مهندسی شروع کردم چون ریاضی مهندسیم ضعیف بود و اصلا نخوندمش جز همون ترم که ریاضی مهندسی داشتم حالا یکی از دوستانم رفته مشاوره و گفته درسهایی که ضعیفیت رو حذف کنید و تموم انرژیتون رو بزارید رو درسهایی که یه خرده زمینه دارید حالا خواستم از شما کمک بگیرم که آیا من ریاضی مهندسی رو حذف کنم یا نه؟ میرسم بخونمش؟ |
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - mcse2010 - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ)tayebeh1991 نوشته شده توسط: بچه ها من از ریاضی مهندسی شروع کردم چون ریاضی مهندسیم ضعیف بود و اصلا نخوندمش جز همون ترم که ریاضی مهندسی داشتم ۱۰۰درصد حذف کن و شک نکن!!!!!!!!!! هم وقت گیره و هم نمیشه سوالاتش رو زد
|
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - tayebeh1991 - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
چشم مرسی از راهنماییت
|
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - neda_software - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ)afshin.dam نوشته شده توسط:(18 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ)neda_software نوشته شده توسط: سلام بچه ها تشکر فراوان بابت راهنمایی خوبتون |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - javad94 - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
خانم neda_software خواهش می کنم ... کاری نکردم . فقط اگه از الان کتب مرجع رو مطالعه کنید خیلی خوب میشه براتون و همچنین به درس خوندن واسه کنکور خودتون رو عادت میدین و هم از لحاظ مرجع خوانی جلو می افتین . البته اگه وقت این کار رو دارین . شاد و موفق باشید . |
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - maniborzoui - 21 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ)donyajoon24 نوشته شده توسط: سلام . خیلی ممنونم از توضیحاتی که دادین خواهش میکنم قابلی نداشت من دوست دارم کمکتون کنم ولی برنامه م باشه برا وقتی درصدا و رتبه ها اومد امیدوارم رتبه ی خوبی بیارم روم بشه ازین کارا بکنم ![]() ![]() اگه رتبه م نسبتا خوب بود که بشه از برنامه م کسی استفاده کنه حتما میذارم اگه نه که نمیذارم تا کسی بیاد و گمراه تر بشه البته اصولی که گفتم درستن و باید همین باشه تو ی برنامه ریزی موفق باشید.:
|
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - s.sharif - 26 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
سلام به دوستای گلم امروز به این وبلاگ برخوردم امیدوارم اطلاعاتش به دردتون بخوره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قسمت منابعش به نظرم خوبه |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - bahar122 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
بچه هایی که شروع کردن درس خوندن لطفا بیان بگین چقد خوندین! |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - mcse2010 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
من فصل۳ شبکه حقیقت را تموم کردم ساختمان داده مقسمی تسهای فصل۲ هستم مهندسی نرم مقسمی فصل ۲ هستم |
|
تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - nazi takpar - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ
دوستان من کتاب سیستم عامل استالینگز ویرایش چهارم ترجمه دکتر پدرام و صدیقی و نطریه پیتر لینز ترجمه جعفر تنها و سلیمانی تبار رو دارم،این ترجمه ها خوبه یا باید خود کتابها (منابع) رو به زبان اصلی داشته باشیم؟؟؟؟
|
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - javad94 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ)nazi takpar نوشته شده توسط: دوستان من کتاب سیستم عامل استالینگز ویرایش چهارم ترجمه دکتر پدرام و صدیقی و نطریه پیتر لینز ترجمه جعفر تنها و سلیمانی تبار رو دارم،این ترجمه ها خوبه یا باید خود کتابها (منابع) رو به زبان اصلی داشته باشیم؟؟؟؟ کتاب سیستم عامل استالینگر ترجمه دکتر پدرام بهترین ترجمه موجوده و همون رو داشته باشین اصلا نیازی به کتاب مرجع به زبان اصلی ندارین در مورد نظریه پیتر لینز فرقی نداره و ترجمه های پیتر لینز اکثرا محتواشون یکی هستش ... |
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - Zahra.70 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ)nazi takpar نوشته شده توسط: دوستان من کتاب سیستم عامل استالینگز ویرایش چهارم ترجمه دکتر پدرام و صدیقی و نطریه پیتر لینز ترجمه جعفر تنها و سلیمانی تبار رو دارم،این ترجمه ها خوبه یا باید خود کتابها (منابع) رو به زبان اصلی داشته باشیم؟؟؟؟ سلام دوست عزیز من با سیستم عامل خیلی مشکل داشتم. هرکتابی ام میخوندم میخوردم به در بسته چون نمیفهمیدم سیستم عامل رو و البته ازش خوشم هم نمیومد. شروع کردم به خوندن کتاب استالینگز ترجمه دکتر پدرام. به من خیلی کمک کرد. بعد اون واقعا از سیستم عامل خوشم اومد و خیلی خوب میتونستم درکش کنم و تستاشو خیلی خوب میزدم. بهتون توصیه میکنم که حتما بخونیدش. کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت هم بعضی فصل هاش خیلی خوبه. |
RE: تا دیر نشده برنامه ریزی برای ارشد ۹۴ - hz657091 - 29 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)Zahra.70 نوشته شده توسط:(28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ)nazi takpar نوشته شده توسط: دوستان من کتاب سیستم عامل استالینگز ویرایش چهارم ترجمه دکتر پدرام و صدیقی و نطریه پیتر لینز ترجمه جعفر تنها و سلیمانی تبار رو دارم،این ترجمه ها خوبه یا باید خود کتابها (منابع) رو به زبان اصلی داشته باشیم؟؟؟؟ حالا اگه کسی فرصت خوندن هردوتاش رو نداشته باشه؟ |