گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - niko0o - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ
niki goli salam duste aziz. man emsal tu azmunaye mahan sherkat kardam,razi budam rotbeye khubiam avoradam zire 100))). pishnahad mikonam toam beri mahan (۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ)niki goli نوشته شده توسط: سلام (۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ)niko0o نوشته شده توسط: niki goli |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - kingxerxes - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ب.ظ
اصلا از سرعت خودم راضی نیستم تا حالا: فصل ۱ آمار پارسه فصل ۱ گسسته پوران پژوهش فصل ۱ تا ۴ ساختمان داده مقسمی و معادل این فصل ها تو CLRS فصل ۱ تا ۳ مدار منطقی پوران پژوهش فصل ۱ تا ۳ کتاب نظریه لینز + فصل ۱و ۲ نظریه پوران فصل ۱ سیستم عامل پارسه فصل ۱ و۲ پایگاه داده مقسمی امیدوارم تا آخر این ماه این درس ها رو بتونم تموم کنم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - soheila2012 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
چه پر انرژی؟ خوش به حالتون. درسم مشخص نی به زور به منابع آزمون میرسونم و تا حالا دو تا آزمون دادم زیاد جالب نبود ولی باز خدا رو شکر. نمیدونم چکار کنم؟ کلاس هام رو تقریبا تموم کردم که این ماه رو حسابی بخونم ولی کار جدیدی که نباید ولش کرد و تازه شروع شده و شهریور بهترین زمان تبلیغ هست.موندم چه کنم؟ از کدوم بگذرم یا میشه هر دو رو کنار هم داشت؟؟؟؟ توی این مدت با این نتایج آزمون و مطالعه ی که داشتم و هر روز صب تا عصر سر کار بدم که خدا رو شکر بد نبود البته عالی هم نبودااا ولی به نظرتون چه کنم؟؟؟؟ مرسی دوستان. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Amir V - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ب.ظ)niko0o نوشته شده توسط: niki goli سلام. لطفا فارسی تایپ کنید. فینگیلیش بر خلاف قوانین انجمن است. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هانی الرضا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۹ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: دقیقا منم عین شما...موندم واسه گسسته شما هم گریمالدی و یوسفی رو میخونید؟ من الان فهمیدم که تاحالا داشتم راه اشتباهی رو در مورد گسسته میرفتم، یه راه دانشگاهی نه کنکوری! یعنی برنامم این بود که کل درسنامه گریمالدی و تمریناتش رو تموم کنم و بعد برم سمت یوسفی، فکر میکنم اگه همینطور پیش میرفتم اصلا به یوسفی نمیرسیدم! تاحالا داشتم فصلها رو بصورت ترتیبی میخوندم اما از این به بعد سعی میکنم با توجه به اهمیت سرفصلهای توزیع موضوعی فصل رو انتخاب کنم و موازی باهاش همون فصل از یوسفی رو هم بخونم. بعد اینکه به نظر من مثلا جواب دادن به تستهای گراف راحتتر از توابع مولده! البته شاید واسه اینکه من مولد رو تو کارشناسی نخوندم، ولی کلا میگم که بهتره آدم روی چیزهایی که ارزش داره سرمایهگذاری کنه بعد اگه وقت شد شاید به چیزهای کم ارزشتر هم رسید. الان مثلا چند تا رتبه (امسال و سال پیش) گفته بودن که ما حتی یک تست گسسته هم نزدیم. فکر میکنم یکی از دلایلش اینه که اکثرا میخوان به کل مطالب تسلط پیدا کنن ولی سر کنکور وقت کم و سوالات هم انقدر سخته که رو جواب یکیش هم میمونند، چون روی یک مبحث خاص تسلط ویژهای ندارند، یه تسلط نسبی دارند، یه کاری کنیم اینطوری نشه بهتره! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
هانی الرضا کامل با حرفتون موافقم میشه بگین این آمار رو از کجا پیدا کردین؟ واسه بقیه دروس آی تی رو میخواستم بدونم چجوریه |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۱۷ ب.ظ
من صبحا پر از انگیزمو خوب میخونم...اما ظهر که میشه نا امید میشم!! دوستان چیکار کنم به نظرتون؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - The Rose - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
سلام بچه ها میخوام یکم راهنماییم کنید من تازه میخوام شروع کنم ترم ۶ هم هستم و مجبورم ۲۰واحد بردارم واسه همین خیلی واسم مهمه که اولویت بندی کنم درسا رو و رو برنامه بخونم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - هانی الرضا - ۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: میشه بگین این آمار رو از کجا پیدا کردین؟ این آمار رو تا کنکور ۹۱ میتونید تو صفحات ۴۸ الی ۵۲ کتاب راهنمای آزمون راهیان ارشد مشاهده کنید. فقط آمار سال ۹۲ رو نداره، واسه این سال رو خودم رفتم از طریق دفترچه سوالات امسال آمارش رو استخراج کردم. کتاب راهنما رو میتونید از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دانلود کنید. (۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: بعد بریم سراع گریمالدی که یکم واسمون شفاف سازی کنه یکم؟ فکر کنم خیلی بیشتر از یکم شفافسازی میکنه ایشون! |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Saoshiyant - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
سلام به همه ی دوستان و خسته نباشید اگه اجازه بدید منم از امروز باهاتون پیش میام. توکل به خدا تا امروز ۵ فصل اول هورویتز همراه ۵ فصل اول مقسمی و پارسه رو خوندم ۵ فصل اول هوش راهیان ارشد ۵ فصل اول شبکه ی کراس و ۲ فصل اول معماری مانو رو خوندم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sheriff - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ
سلام به همه دوستای کنکوری این اولین پیام ارسالی منه تو این سایتی که ازش خیلی تعریف کردند منم از اردیبهشت نصف و نیمه شروع کردم یعنی ۲ ساعت در روز مطالعه میکردم ولی از تیر ماه یکم جدی گرفتم که البته با فراز و نشیب زیاد هم روبرو شدم این روال رو تا مرداد داشتم. یعنی از درس خوندنم راضی نبودم با این وجود از ۱۰ تا درس از هرکدوم راحت ۳ ، ۴ فصل خوندم ولی حالا : به خودم قول دادم که تا اخر شهریور ۸ تا درسم رو تموم کنم و اون دو تا هم بعدا می خونم البته شرایط برام سخته چون فقط صبح ها میتونم درس بخونم و بعدازظهر ها هم مشغول بکارم فقط یکم از منابعی که انتخاب کردم راضی نیستم که در صدد این هم هستم که درستش کنم بچه ها هیچ موقع نا امید نشید با جدیت درس بخونید راستی از بچه هایی که امسال یا پارسال کنکور دادند و خوبم درس خونده بودند ولی بازدهی خوبی نداشتند میخوام که از تجربه هاشون بگند ببخشید نیومده چقدر حرف زدم موفق باشید |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mastercandidate - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ق.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: بچه ها فراموش نکنید هر فصلی رو که میخونید حتما تستشو کار کنید نذارید واسه بعدمن اینجوریام یعنی تست های هر فصل رو میذارم برای مرور روی اون درس. این جوری که فصل هام جلوتر بره، از لحاظ روحی، آرامش بیشتری دارم. |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
دوستان واقعا خسته نباشین همینطور ادامه بدین من هم درسته که یه بار خواستم شروع کنم اما نشد و تا امروز گیر امتحان ترم تابستون بودم اما با لطف و نگاه محبت خدا از فردا شروع میکنم برنامه ام حاضره و منابعم آماده است برای همه آرزوی رحیه بالا دارم |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ب.ظ
امروز مسئول کار آموزیم بهم گفت برای اینکه کار آموزیت تموم شه باید تا آخر هفته هر روز از صبح تا ۵و۶ عصر بیای کارآموزی!! ولی نکته اینجاست که با این کارا نمیتونن منو از هدفم دور کنن بعد از اینکه اومدم خونه فعلا ویس ۴ نظریه رو تموم کردم. الانم میخوام به تلاشم تا آخر شب ادامه بدم برییییم جلـــــــــــو |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - naeem92 - 02 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: خب اینم از شهریوراینایی که خوندی با تست یا فقط خوندی ؟؟ |