تالار گفتمان مانشت
بهترین سایت ها در هر زمینه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
RE: بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - ف.ش - ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ

(۲۳ فروردین ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ)parva نوشته شده توسط:  
(17 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  من که صفحه pm هام توی مسنجر سفیده یعنی فقط میتونم ببینم کی pm داده و پیغامهاش دیده نمیشه!! فکر کنم باید دوباره نصبش کنم!!
ببخشید سوالم اصلا ربطی به این مبحث تاپیک نداره ولی این مشکل آفاق خانم برای منم پیش اومده و از دوباره نصب کردم بازم حل نشده، جان من فقط توصیه نکنین ویندوز عوض کنم که تو این حال و هوای درس اصلا حوصلشو ندارم.

شاید ویروسی شده سیستم هامون!!
یه بار من یه آنتی ویروس نصب کردم این مشکل ایجاد شد وقتی حذفش کردم خوب شد اما الان ربطی به آنتی ویروسم نداره.
کسی در مورد این سایت چیزی میدونه؟!!؟ کلاه برداریه؟!!؟؟! این Tara کیه؟!!؟؟!؟!؟!

فالگیره؟؟؟؟!!!!

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - Parva - 24 فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۵۳ ب.ظ

بزرگترین مرجع داوطلبان آزمون کاردانی به کارشناسی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - fatima1537 - 25 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ

محلی است برای گفتگو، ایده پردازی، به اشتراک گذاشتن نظرات و انواع محتوا( متن‌، عکس ،‌ فیلم‌، لینک و ...)
یه چیزی شبیه توییتر

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - Maryam-X - 25 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ

سلام...
بچه‌ها برای شما هم الان گوگل فیلتره؟؟
دیگه داره اعصابم خورد میشه..

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - polarisia - 28 فروردین ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ب.ظ

پورعلی.نت؛ تفکر مثبت اساس همه موفقیت هاست:

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - polarisia - 29 فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ ب.ظ

دنیای فناوری اطلاعات:

فضای بی‌کران:

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - fahime_A_2007 - 29 فروردین ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ

سایت هایی که منابع خوبی برای تحقیق و جمع آوری اطلاعات بروز در مورد هوش مصنوعی و امنیت داده هستند رو معرفی کنید لطفا.ممنون

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - ronaldo - 30 فروردین ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ق.ظ

منم که اهل فوتبال و .......

فراموش کارم شدم‌، سایت عادل یادم رفت

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - polarisia - 31 فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ

جملات زیبا و حکیمانه:

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - موج - ۳۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ب.ظ

آخر شعر و شاعریه

در ضمن سایتش نیاز به همکار برای بازبینی فایلای ocr داره اگه تونستین براش وقت بذارین بد نیست

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - polarisia - 02 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ ب.ظ

Design Ideas and Tech Concepts:

صورتحساب پایان دوره و میان دوره همراه اول:

Download Free Full HD Wallpapers & Music Videos:

هر نی نی، یک نی نی وبلاگ:

Big Grin

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - fatima1537 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ

سامانه ملی مقالات و تحقیقات دانشگاهی

با پسوند ir هم صفحه باز میشه

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - موج - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ ب.ظ

وبلاگی سیاسی با زبان تصویر

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - bijibuji - 03 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۴۹ ب.ظ

دایرة المعارف:

fa.wikipedia.org
en.wikipedia.org

من معتادم به این وبسایت

بهترین سایت‌ها در هر زمینه ای - fatima1537 - 03 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ

۱۱۸ مخابرات همه شهرستانها