|
|
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - نسخهی قابل چاپ |
|
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - salty_co - 07 تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ ب.ظ
از ابتدای ۵۶۰ تا انتهای ۶۰۰ |
|
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - sellena - 07 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
از ۶۰۱ تا ۶۰۴ |
|
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - good-wishes - 07 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ
با اجازه آقای arcsin و تشکر ویژه از ایشون که این تاپیک رو ایجاد کردند و دوستانی که در این ختم شرکت کردند اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به حمد الله این ختم هم به اتمام رسید انشاا... حاجات همه دوستان به برکت همین ماه عزیز و صاحب و متولدین این ماه ، روا به خیر بشه . آمین دوستان فقط اگر مایلند دور دوم رو شروع کنند توجه کنند که کمتر از ۱۵ روز فرصت هست و ممکنه گروه کامل نشه. یه عذرخواهی ویژه هم می کنم از دوستانی که احیانا ناراحتی از من دارند بابت یادآوری موارد همپوشانی برا اینکه ترتیب قاطی نشه ناچار بودم.
|
|
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - x86 - 08 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ق.ظ
من هم تبریک میگم به همه ی دوستان گل مانشتی که شرکت کردن و استفاده کردن ، بنده نیز فکر نمیکنم بتونیم به دور دوم برسیم ، خیر سرمون میخواستیم رکورد ماه پیش رو بزنیم ، رکورد که نزدیم هیچ ، آمار رو پایین هم آووردیم . اینا همش برمیگرده به رو سیاهیه بنده ، اگه یه نفر که دلش پاکه تاپیک رو باز کنه مطمئنا بیشتر از اینها شرکت میکردن... ولی باز هم خدا رو شکر که تونستیم این ماه هم یه چند صفه ای از قرآن رو بخونیم و درحد خودمون ازش استفاده کنیم... چند شب پیش یکی میگفت این دل ما هم مثل آهنه و اگه بهش نرسیم زنگ میزنه و میپوسه به پیغمبر گفتن که ای پیغمبر برای زدودن زنگارهای دلمون یا به قولی سیقل دادن دلمون چی کنیم ؟ گفته بود که دو تا کار خیلی میتونه مفید باشه : ۱- یاد مرگ ۲- تلاوت قرآن . آدم وقتی یاد مرگ میکنه این دلش آروم میگیره ، البته اگه بچه مثبت باشه ، قرآن خوندن هم خیلی مفیده و بعضی از آیه هاش واقعا دلِ آدمو میلرزونه و اشک آدمو در میاره. امیدوارم که اول از همه خودم بتونم به آیات قرآن عمل کنم بعدشم شما دوستان. بازم ممنونم از اینکه شرکت کردید از خانم good-wishes هم تشکر ویژه داریم که تاپیک رو چرخوندن و نذاشتن که از هم بپاشه . موفق باشید همگی... یاعلی
|
|
ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - nina69 - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
این سری قسمت نشد شرکت کنم ایشالله سری بعد |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - maryami - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: دوستان فقط اگر مایلند دور دوم رو شروع کنند توجه کنند که کمتر از ۱۵ روز فرصت هست و ممکنه گروه کامل نشه.سلام من هم میخوام تو دور جدید شرکت کنم. اینجا باید اعلام کنم؟ |
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - good-wishes - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ق.ظ)maryami نوشته شده توسط:دور جدید انشاا... ماه رمضون هست که انشاا... دوستان زحمت تشکیل گروهش رو تقبل می کنند اگر نشد خودم تشکیل میدم(07 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: دوستان فقط اگر مایلند دور دوم رو شروع کنند توجه کنند که کمتر از ۱۵ روز فرصت هست و ممکنه گروه کامل نشه.سلام فقط یه تاپیک برا رمضان پارسال هست که باید ببینیم همونو ادامه بدیم یا جدید بسازیم چون اون تاپیک روالش فرق میکنه خانمها نینا و مریمی اگر مایلید در این ختمی که تا پایان شعبان هست شرکت کنید برای اینکه شما از توفیق ختم قرآن در ماه شعبان بهره مند بشید و ما از همگروهی با دوستان خوبی چون شما بی نصیب نمونیم ، من حاضرم از سهمم چند صفحه (نفری دو تا سه صفحه) به شما بدم چون هنوز سهمم رو کامل نخوندم اگر خواستید خصوصی بفرمایید تا من بخشی از ارسالی که اینجا داشتم رو به نام شما ویرایش کنم
|
|
RE: ختم گروهی قرآن "به همراه تدبر در معانی آن" به مناسبت ماه شعبان - good-wishes - 18 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ
جهت یادآوری به دوستانی که در ختم این ماه شرکت کرده اند ماه شعبان رو به اتمام هست ![]() من الان سهمم رو تموم کردم
|