|
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - نسخهی قابل چاپ |
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - nina69 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط:خوش به حالت سمیرا(30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ ب.ظ)nina69 نوشته شده توسط: همیشه معتقد بودم کنکور نمیشه شانسی زد و غیرممکن کسی شانسی بزنه حتی مجاز هم بشه دارم به شانسی زدن ،واسه سال دیگه فکر میکنم ![]() |
RE: داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - چـکاوک - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
نقل قول: فقط ی سوال واسم پیش اومد اونم اینه ک دوسداشتم بدونم اگه این اتفاق واسه خودتون میفتاد انتخاب رشته نمیکردی ادعایی ندارم ، از نظرم کار درست اینه . اینکه یه روز وقتی تو موقعیتش قرار بگیرم قدرت اینو دارم که به حق عمل کنم یا نه رو نمیدونم ، چون نمیدونم اون روز ادم با وجدانی هستم یا نه. |
|
RE: داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - virtual girl - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
کی میگه شانس وجود نداره ؟؟ شانس وجود داره خوبشم وجود داره ... شک نکنید |
|
RE: داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - reza777gh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ب.ظ
آره آقا دروس تخصصی معماری شانسی خورش ملسه! ![]() یکی از دوستام آزمونای پارسه رو ۱۲۳۴ میزد همیشه بیست سی درصد می گرفت سراسری هم یکی از رفقا ۲و۳ رو پرکرد اونم همین حدود گرفت. ولی من بدبخت سوالای مدیریت آیتی رو برای اولین بار توی عمرم شانسی ۲ پر کردم شد منفی ۶ درصد
|
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - zarei1991 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
دوستان واقعا خیلی بی انصافیه....آدم زده میشه از هر چی کنکوره...متاسفم واسه خودم که شانس هم نداریم.زبانو شانسی زدیم اومد منفی ۱۵ یعنی کلا داغونم کرد.کارنامه های مثل خودمو تو مانشت می بینم شدن ۵۰۰-۶۰۰ با زبان ۰ درصد.بعدش من ۴۰۰۰ هوش...خدایا خودت دیدی واسه سهمیه شاگرد اولی چقد زحمت کشیدم ولی هم از کنکور شدم فعلا هم از شاگرد اولی و فعلا دومم.اگه شاگرد اول نشم برای همیشه قید هر چی درسو کنکوره میزنم. |
RE: داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - baran9090 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ق.ظ)SHF نوشته شده توسط: یک ماجرا:به نظر من انتخاب رشته نکنه بهتره چون هم حق خیلی های دیگه رو ضایع میکنه وهم چون به قول خودش شانسی زده نمی تونه درس بخونه براش خیل سخت می شه با توجه به اینکه سطحش هم خیلی پایینه در ضمن شما میشه بگید توی کدوم غیر انتفاعی درس می دید و کدوم شهر ؟f مگه مرض داری شانسی کنکور میدییییییییییییییییییییییییی؟ |
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - zarei1991 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
فکر کردید با یه نفر انتخاب رشته نکردن همه چی درست میشه...به نظر من خواست خدا هم دخیل بوده...شاید واقعا بره و تو ارشد بخونه....خیلیارو میشناسم پایشون ضغیف بوده رفتن و پایشون رو تو دانشگاه قوی کردنو و خودشونو به بچه های دیگه رسوندن.شاید ایشون(که قطعا من میگم اونجا طرف مجبور میشه بخونه)واقعا نهایت تلاششو بکنه و به یه فرد موفق تبدیل بشه.بنظر من انتخاب رشته بکنه و یه دانشگاه متوسط رو انتخاب کنه که زیاد اذیت نشه. |
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - aboualfazl - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ ب.ظ
خیلی ها اینطور هستند ... اکثر نفراتی که به صورت تخصصی دارن واسه نرم افزار امتحان میدن ، هوش و معماری رو شانسی میزنند... کنکور آی تی رو هم که ۹۰ درصد نفراتی که شناور میزنند ، شانسی تست هاش رو میزنند ... اول که به این دوستمون تبریک میگم که همچنین شانسی داشته و بهش پیشنهاد میکنم که حتما انتخاب رشته بکنه ، اونم واسه شریف و تهران و امیر کبیر و نهایتا علم و صنعت ... دوم هم به اون دوستی هم که خودشون رو استاد ایشون معرفی کردند ، تو صیه میکنم دوباره اگه کسی واسشون درد دل کرد ، نیاد و دقیقا رتبه اش رو اینجا درج کنه و حداقل حدودش رو بگه ... چون شک نکنید که همین پست واسه اون دوستمون هزار تا دردسر درست خواهد کرد ... ضمنا با صراحت بگم که خیلی ها که رتبه هاشون رو اینجا زدند ، حتی رتبه ی ۱ معماری ، عنوان کردند که شانسی تست ها رو زدند ، یکی هم که میگفت من کارشناسی ام مهندسی نساجی بوده
|
RE: داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - mohammadichem - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ق.ظ)SHF نوشته شده توسط: یک ماجرا:سلام منم در لیسانس خیلی شانس آوردم.دو سال بعد از دیپلم کنکور شرکت کردم و ۱ماه روزنامه ای خوندم و فقط برای اینکه زیاد فکر نکنم(به علت از دست دادن یکی از نزدیکان) ،البته من شانسی نزدم، هر چی مطمئن بودم رو زدم و دانشگاه تهران قبول شدم ،چیزی شبیه معجزه...............................................من سرعت انتقالم خیلی خوبه ولی بچه های دیگه سطحشون از من بالاتر بود و درس هایی که احتیاج به پایه نداشت رو اکثرا با بالاترین نمره پاس می کردم!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - Engineer - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
به نظر من ایشون حس شیشمش خیلی خوب بوده که تونسته جوابها رو حدس بزنه.البته نمیدونم چرا بنده حس شیشمم برعکس عمل میکنه و جواب اشتباه رو پیدا میکنه!!! باید بیشتر روی حس شیشمم کار کنم. به هر حال به نظرم ایشون باید خودشون راه زندگیشون رو انتخاب کنند و اصلا ببینند به ادامه تحصیل علاقه دارند یا خیر ، اگر ندارند که هیچ ولی اگه دارند انتخاب رشته کنند و هدفشون رو خدمت به مردم و جامعه قرار بدن و از همین الان واقعا براش زحمت بکشند و تو دانشگاه هم یه دانشجوی نمونه بشوند و مسیر زندگیشون رو عوض کنند.شاید این یه نشونه از خدا باشه و شاید جایی از قانون جذب استفاده کردن. بنده خیلی از همکلاسیهام شانسی مجاز شدند و از لحاظ مالی هم مشکل ندارند و احتمال زیاد میرن غیر انتفاعی یا شاید آزاد، به نظرتون اینجا حق بقیه کسایی که درسشون بهتره و پول دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی ندارند ضایع نمیشه، خب همینا پس فردا با مدرک ارشد میرن سر کار دیگه!!! البته بحثم سر موقعیت علمی دانشگاهها نیست بحثم اینه که دوره زمونه ای شده که تا پول نداشته باشی علم رو نمیتونی به دست بیاری!!! |
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - MohsenRezaei - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: بنده تو غیر انتفاعی شیخ بهایی درس خوندم شدم ۷۱، یه ۷۰ دیگه هم داشتیم. سال پیش هم ۱۲ و ۶۹ و ۵۰ داشتیم تو ارشد... خواهشا اینطور در مورد غیر انتفاعی ها صحبت نکنین همشون مثل هم نیستن. غیر انتفاعی شیخ بهایی چون اکثر اساتیدش همون اساتید اصفهانن خیلی بهتر از روزانه های درجه ۳ و ۴ .... فکر نکنین همه اونایی که روزانه رفتن خیلی هنر کردن و عاقلترن....خیلی از بچه های اصفهان یا تهران چون نمیخواستن شهر دیگه ای برن همون شهر خودشون موندن غیرانتفاعی خوندن.....حرف عقل و هوش نیست. خب شما با اونایی که گفتید . ۵ نفر شدید. ولی من میتونم چندین برابر از این تعداد رو نام ببرم تک تک . که بخاطر همین ضعف اساتید و هیت علمی ها زندگیمون تباه شد. ماهم اساتیدمون از دانشگاه علم و صنعت بودن (با احترام به استارتر عزیز و اینکه جسارت نشه به ایشون ) . مدیرگروهمون از اونجا بود. ازش پرسیدم . استاد چیشد که اومدی اینجا و داری تدریس میکنی؟ گفت : هیچی تو آزمایشگاه دانشگاه با بچه ها نشسته بودیم . که یکی اومد یه شماره گذاشت رو میز و رفت . من هم بهش زنگ زدم و اومدم اینجا... |
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - askary_amir69 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
شمایی که اومدی اینجا اینطوری اظهار نظر میکنی، اگه خودت تو کنکور شانسی زده بودی و این رتبه رو آورده بودی، حالا دل دل میکردی یا میرفتی سریع انتخاب رشته خفن میکردی و صداشم در نمیاوردی؟؟؟ ها؟؟؟ ببینید بچه ها ، شاید یه جورایی مثل لاتری میمونه. هیچ کس نمیتونه بیاد بگه که ایشون حق کسی رو ضایع کرده.ایشون در قالب این آزمون رفتار کرده و نتیجه گرفته.از چارچوب هم بیرون نرفته(مثلا تقلب نکرده). خود سنجش راهکار مقابله با شانسی زدن رو درنظر گرفته که نمره ی منفیه. پس ایشون هیچ کار خلافی نکرده، هیچ حقی ضایع نمیکنه اگه بره دانشگاه.در ضمن اینم بگم که خودم دوساله دارم کنکور ارشد میدم، پس بیرون گود نشستم بگم لنگش کن :دی (۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)چـکاوک نوشته شده توسط:نقل قول: انصافا اگه خودشون بودن با این رتبه به همین راحتی میگذشتن؟ |
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - f2000 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۶ ب.ظ
خب ممکنه این دانشجوئه در طول تحصیل اکتیو بوده باشه و خوب خونده باشه کتابا رو ! دیگه این رتبه در حدی نیست که بشه گفت بیشتر سوالات رو شانسی زده باشه ! حتما قبلا براش زحمت کشیده به نظر من حقشه هر جا دوست داره بخونه منتهی بازم همینطور دوران تحصیلش فعال باشه که دکترا هم رتبه بیاره ایشالله
|
|
داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - asmajooni - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ
به نظر من انتخاب رشته عالی انجام بده و بره بهترین دانشگاه چون من معتقدم آدم به هر چی که بخواد می تونه برسه و اصلا نشد امکان نداره جو هم خیلی تاثیر میزاره و ایشالا.. در آینده ای نه چندان دور میتونه خودش رو به بچهای اون مکان برسونه |
RE: داستان شگفت انگیز رتبه ۱۴۹ گرایش معماری - mohammadichem - 30 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ)Engineer نوشته شده توسط: به نظر من ایشون حس شیشمش خیلی خوب بوده که تونسته جوابها رو حدس بزنه.البته نمیدونم چرا بنده حس شیشمم برعکس عمل میکنه و جواب اشتباه رو پیدا میکنه!!! باید بیشتر روی حس شیشمم کار کنم. سلام با بهترین استاد هم اگر خوب و با برنامه درس خونده نشه فقط با معجزه جواب میگیرین.و به نظر من خود فرد مهمتره تا شرایط و استاد.پس فقط بچه های استادان خوب باید نتیجه بگیرند و بس. |