۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - mehrdad372 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ
تبریک میگم مثل مسی جواب سوال ها رو دادی |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - sy_NBA - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ
تبریک می گم کار فوق العاده بزرگی بود با آرزوی بهترین ها ضمنا درصد ریاضیت مححححححححشر بود، خیلی لذت بردم |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - fsi2013 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
پس با این حساب منم سال ۸۶ نفر ۱۸۷ کنکور بودم دیگ |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - tesna - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ
وای خدا ۶۸ درصد ریاضی و رتبه ۱و۲ واقعا محشره،خیلی شکه شدم و بسیار خوشحال از اینکه نمی دونستم همچنین دوستی نابغه و بی تکبر رو در بین خودمون در مانشت داریم. به این رتبه و تلاش باید سر تعظیم فرود آورد........ جناب میرمهدی رهگشای واقعا جای تبریکات بسیاری داری و همینطور شاد باشی دیگر به من و دوستان مانشتی که چنین دوستی رو در بین خودمون داریم...... |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - The BesT - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام واقعا باعث افتخارم هست که با وجود شما توی تالار آشنا بشیم من هم مثل فامیل دور که همیشه آرزوها داشت، منم همیشه آرزوم این بود که رتبه های ۱ کنکور را از نزدیک ببینم چه شکلی هستن خیلی خوشحالم که الان اینجا درجمع دوستان هستید.من تقریبا به آرزویم رسیدم ; ( ولی خودمونیمااا....یکمی تو رتبه هاتون تنوع به خرج میدادید.... این چه وعضشه ) راستی اینم بگم منم ریاضی کنکور ارشدما ۷۰% زدم.از شما هم بیشتر زدم.غصه دلتون ولی خب بقیه درصدهای شما را نداشتم به هرحال بهترین ها را براتون آرزو میکنم.انشالله پله های موفقیت را مرحله به مرحله طی کنید و شاهد موفقیتهای چشمگیری از شما باشیم.سربلند باشید |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - persian_boy - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
آقا میرمهدی تبریک صمیمانه منو هم پذیرا باشید. امیدوارم شرایط و امکانات این مملکت اینقدر خوب بشه که شما و امثال شما با چنین توانمندی که دارید، مجبور به جلای وطن و خدمت به بیگانه نشید و مردم همین مرز و بوم مادری بتونن از وجود ارزشمندتون بهره مند بشن. به امید سربلندی ایران و جوانان آزاده و سرافرازش. یا علی مدد |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - iran_talash - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ
وای عجب مخی هستی پسر دمت گرمممممم وای لنقد درس خوندنم حوصله میحاد و مخصوصا اراده ایشالا کارنامه اعمالتم جزو نفرات اول باشی |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - saraEs - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ
خیلی عالیه... واقعا تبریک میگم بهتون حالا کدوم گرایش رو انتخاب می کنید؟ |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - reyhaneh64 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)mirmahdi نوشته شده توسط: سوم راجع به دوستانی که پرسیدن کدوم گرایش میرم هنوز خودم هم نمیدونم حتی کدوم دانشگاه برم (توی شریف موندن مردد هستم!) وا جل الخالق مرددم هستین؟ این که دیگه فکر نداره آخه همون شریفو برو عشقو صفا البته اگر بین شریفو MIT موندین ...... بازم همون شریفو عشقو روحه ، همین جا... |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - elmesias - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ق.ظ
سلام، ماشاالله، خیلی خیلی بهتون تبریک میگم، ان شاالله موفق باشید |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - saeedehs - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: تبریک.آرزوی موفقیت بیشتر سلام و تبریک بله انشالله که رهگشای ما هم باشید سال ۹۳ و ماهم رتبه های عالی بیاریم منتظر مصاحبه و منابع و برنامه ریزی و راهنمایی های شما و دیگر دوستان هستیم |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - gunnersregister - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ق.ظ
میشه معدل موثرتوون رو هم بگید البته اگه اشکالی نداشته باشه . |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - elenaaaaa - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ق.ظ
عالی بود تبریک میگم واسه آدمای ناامیدی مثله من یه روحیه ی جدید بود. به نظر شما خوندن کتابای مرجع بهتره یا اینکه حل تستای سالهای قبل و کتابای تست کفایت می کنه؟ یه سئواله دیگه دارم اگه جواب بدین واقعا ممنون می شم میشه با وجود داشتن یه کار ثابت (صبح تا ظهر) دانشگاه دولتی درس خوند؟ بعضیا می گفتن اصلا دانشگاه نمی ذاره و این موضوع باعث شد من روحیم رو از دست بدم و کمتر بخونم و رتبه ۱۰۱۴ نرم رو متاسفانه آوردم اگه باید کارم رو کنار بذارم آیا ارزش داره واسه ارشد این کارو انجام بدم ، بعد از تمام شدنش کار مناسبی می تونم پیدا کنم ؟ |
۱ معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - ariazad - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۶ ق.ظ
آقا تبریک واقعا ریاضی رو امسال چجوری تونستین ۶۸ بزنین؟! |
RE: 1 معماری، ۲ هوش، ۱ نرم افزار، ۱ الگوریتم - mirmahdi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ
سلام دوباره خدمت دوستان مانشتی و باز هم خیلی خیلی ممنون از دوستانی که تبریک گفتن و نظر لطفشون رو شامل حال من کردن در مورد اینکه تا حالا تو مانشت پست نذاشته بودم باید بگم که فقط در تاپیک های پاسخ کنکور و بررسی سوالات درسهای مختلفش پست گذاشته بودم در مورد دوستی که پرسیده بودن الگوریتم شریف بهتره یا نرم افزار تهران خیلی بستگی به خودتون داره از نظر من فقط علاقه مهمه و نباید دید که مرذم نظرشون چیه و همون کار رو بدون علاقه انجام داد در مورد برنامه درسیم و اینکه چقدر درس خوندم هم قبلا اشاره کردم که من به دلیل اینکه درس ها رو خوب یاد گرفته بودم نیازی نداشتم که خیلی درس بخونم و برنامه درس خوندن من از حدود آبان و آذر شروع شد! در مورد کتاب های مرجع یا تست های سالای قبل هم گفتم که اصل بر اینه که شما قبل از هرچیز مفهوم درس رو به طور کامل یاد بگیرین و بعد شروع به محک خودتون بکنین معدل موثر من هم ۱۸/۶۴ بوده! در مورد کار کنار تحصیل هم باید بگم که من حدود ۳ سال و نیمه که مشغول به کار هستم و هیچوقت هم کارم و قطع نکردم به همه دوستان هم پیشنهاد میکنم این کار رو نکنن. اگر میگن نمیشه کنار کار درس خوند و رتبه خوب آورد من نشون دادم که میشه! از نظر من رسیدن به هر موفقیتی نیاز به سختی کشیدن خاص خودش رو داره و بنابراین اینکه بخوای بدون سختی به موفقیت برسیم رو باید از سرمون بیرون کنیم! اما نکته مهمی که میخوام به عنوان رمز موفقیتم بگم همسرم بودن. ایشون در طول چندماهی که من درس میخوندم خیلی خیلی کمکم کردم و بدون کمک ایشون نمیتونستم به این موفقیت برسم و خیلی خیلی از ایشون ممنونم. در آخر هم امیدوارم جواب سوالاتون رو داده باشم و باز هم میگم برای من افتخاره که بتونم به حتی یک نفر کمک کنم موفق باشید میرمهدی رهگشای |