|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)Mohammad.K نوشته شده توسط: تبریک میگم امیر جانقربونت مرسی. من همه جوره مخلص بر و بچههای مانشت هستم بجز چند نفر ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: مثل اینکه من ازهمه عقب مونده ترمآسیه جان خیلی ممنونم. لطف کردی همشهری عزیزم. ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: چیشششچیش خودتی. برو با منشیم تماس بگیر ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ)humorkhan نوشته شده توسط: خوش بحالت امیر.ایشالا همیشه شاد باشی.ممنونم Humor جان
|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - ۸Operation - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
مجددا تبریک امیرجان....ترکوندی!!!!!!! ماشالله!نشد هم دانشگاهی بشیما!از کم سعادتی ماست امیرجون!!!
|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - Breeze - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
بابا ما دو روز نیومدیم چه خبراییییییی شده اینجااااااااا ![]() آقا تبرییییک! بعد یه چیزی ... من از بچگی اونایی که می گفتن نخوندیم و خراب کردیم و .... بعد که نتیجه میومد تک رقمی میشدن رو دلم میخواست بزنم بکشم ![]() البته من اشاره ی مستقیم به کسی ندارم( می دونید که )اووووه شرمنده ! این مطلب باید در قسمت هر چه می خواهد دل تنگت ... زده میشد .. ذیگه ببخشید دیگه |
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Amir V - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: مجددا تبریک امیرجان....ترکوندی!!!!!!! ماشالله!نشد هم دانشگاهی بشیما!از کم سعادتی ماست امیرجون!!!خیلی مخلصیم عملیات جان. ایشالا همشهری بشیم از مهر. (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: بابا ما دو روز نیومدیم چه خبراییییییی شده اینجااااااااا ![]() مرسی سامی خان. بعدا باهات حرف میزنم
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Breeze - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: مرسی سامی خان. بعدا باهات حرف میزنم اون که حتما حتما ... ![]() البته بنده سام هستم نه سامی ![]() ![]() ![]() حالا شما هر چی راحت تری صدا کن
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - ۸Operation - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خیلی مخلصیم عملیات جان. ایشالا همشهری بشیم از مهر.ما بیشتر....انشالله.... |
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - Payam92 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
خیلی مخلصیم امیر جان به حقت رسیدی. تبریک میگم .
|
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - asiehmohammadian - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ
آقا تبریک وولش من کی وکجا بیام هم شیرینی بخورم هم امضا بگیرم تا قبل تهران رفتنت ![]() میگم خودمونیم ها این حرم رفتنت خوب جواب داد
|
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - IT.setareh91 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ
سلام. بسیار تبریک میگم جناب آفای مهندس امیر. امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید |
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Amir V - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۴ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: آقا تبریک وولش من کی وکجا بیام هم شیرینی بخورم دیزی سید و پسران.آره واقعن حرم جواب داد! واقعـــــــــن!! (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: خیلی مخلصیم امیر جانامامزاده ای. مرسی همشهری. (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ ق.ظ)IT.setareh91 نوشته شده توسط: سلام. بسیار تبریک میگم جناب آفای مهندس امیر.ممنون ستاره خانوم. شمام موفق باشی همیشه.
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - asiehmohammadian - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: آقا من دیزی دوست ندارم ![]() پسران کریم وهستم ![]() ایشالله همیشه موفق باشی وموفق باشین اینقدر ازاینهمه رتبه دورقمی وتک رقمی ذوق کردم گند خودم یادم رفت ![]() ایشالله دکتری |
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - sara_sb92 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ق.ظ
سلام آقا امیر واقعا تبریک می گم.واقعا نتیجه زحمتتاتو دیدی. امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی. |
|
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - fsi2013 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ
مبارکه داداش |
۹ آی-تی/ ۳۲ شبکه - armin_b00ter - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خیلی ممنون آرمین جان. منم بهت تبریک میگم. ایشالا هم دانشگاهی میشیم؟مرسی. ممنون. اگه خدا بخواد و همه ی دوستان بالاسری نرم شریف نزنن با اجازه ی بزرگترا بله
|
RE: 9 آی-تی/ ۳۲ شبکه - Mänu - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۴ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: مرسی سامی خان. بعدا باهات حرف میزنم چه جالب!!!!!!!!!!!!!من فک کردم سم هستی؟؟/مخفف سمیرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |