مجموعه مشاوره ارشد - روشهای تست زنی - نسخهی قابل چاپ |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: خواهش میکنم خواهش میکنید؟! خوب که فکر میکنم میبینم یه چند ماهیه که توی خونه هستم، یه کم استخون هام خشک شدن!! شما هم از چشماتون پیداست که دلتون کتک میخواد! خوابگاه دانشگاه صنعتی اصفهانید دیگه؟ |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - danialfx - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۵ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ ب.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط: دوست عزیز ، ولی من فکر میکنم این چیزا شاید الزاما ربطی به دمای اتاق و درس خوندن توی اتاق و اینا نداشته باشه ، سلام دوست عزیز. من اون راهکارها رو برای کسی پیشنهاد دادم که صبحها خوابش میاد و نمیتونه درس بخونه. چون خودمم همین مدلی بودم. یعنی اون راهکارها برای درس خوندن نبود. برای نخوابیدن بود. به نظر من هم با استرس کنار اومدن خیلی خوبه ولی استرس هیچوقت خواب رو زیاد نمیکنه. تو بعضی از موارد کم هم میکنه. شاد و موفق باشید. |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - Soheil - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: مگه بده؟ اینم یه ابتکاره!!!!مگه گفتم بده؟! (۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:تو مانشت کتک نخورده بودیم که داریم میخوریم، دست گلتون درد نکنه! حالا نمیشه با همون شطرنج و ... استخوناتون رو نرم کنید تا ما تو غربت کتک نخوریم؟!(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۳۸ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: خواهش میکنم |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - ۵۴m4n3h - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: تو مانشت کتک نخورده بودیم که داریم میخوریم، دست گلتون درد نکنه!خواهش میکنم! (۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: حالا نمیشه با همون شطرنج و ... استخوناتون رو نرم کنید تا ما تو غربت کتک نخوریم؟!حالا چون غریبید و مانشتی هم هستید این دفعه رو بهتون رحم میکنم! فقط مراقب باشید دیگه تکرار نشه! |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - javadjj - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: مگه بده؟ اینم یه ابتکاره!!!!مگه گفتم بده؟! سهیل جان مگه اونجا چه خبره؟؟کتک میزنن مگه شمارو چی میگن پس انتخاب نکنیم |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - Soheil - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط:بحثمون با ۵۴m4n3h سر یه چیز دیگه بود، ولی:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: مگه بده؟ اینم یه ابتکاره!!!!مگه گفتم بده؟! کلا عزیزان دانشجو کتک خور ملسی دارند ولی کاش کتک می زدن، ایشاالله میاد ارشد میفهمید کار تو معدن... ببخشید ارشد خوندن چجوریه! خیلی باحاله، هرکی از هر دانشگاهی با هر رتبه ای که اومده براش سخته و داره میناله!! نه اجازه مریض شدن داری، نه درست و حسابی میتونی بری خونه، نه اجازه داری مشکل برات پیش بیاد، نه اجازه داری کار کنی(روز ثبت نام تعهد میگیرن ولی اگرم نگیرن کسی نمیتونه بره سراغش!!!)، نه ... کلا زوره آقا زور!!! |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - ف.ش - ۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ق.ظ
آقا سهیل اومدین بگین من با مشکل خوابم چی کار کنم یا یه چیزی بگید که اصلا بیخیال کنکور بشم |
RE: سوال در مورد شیوه تست زدن! - Soheil - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: آقا سهیل اومدین بگین من با مشکل خوابم چی کار کنم یا یه چیزی بگید که اصلا بیخیال کنکور بشمخب خوبه دیگه، همین حرفهای من باعث شد که شما یه کم بیخیالتر از قبل باشید و با استرس کمتری به کارتون ادامه بدید! |
سوال در مورد شیوه تست زدن! - ف.ش - ۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ق.ظ
استرس که دارم ولی خوب این دو روز صبحها دیگه نخوابیدم و تا ظهر ۱ساعت درس خوندم همینشم خوبه کم کم دیگه عادت میکنم که صبح هم درس بخونم. فقط میترسم بعد کنکور که دیگه نیازی نیست صبح بیدار باشم دیگه خوابم نیاد |
مجموعه مشاوره ارشد - روشهای تست زنی - bijibuji - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۳ ب.ظ
تست زنی، مثل خیلی چیزهای دیگه در این دنیا نیاز به تخصص داره. داوطلبی که بلد نیست درست با تست برخورد کنه، میزان عمده ای از مهارت های درسی و فنی خودش رو در این قسمت هدر می ده. مطلب رو در این جمله خلاصه می کنم: تست زدن، یک هنره. تست در اصطلاح رایج به سوالی چهار گزینه ای اطلاق می شه که دارای نمره منفی باشه. لا اقل در مورد کنکور در این قالب می گنجه. در تست زنی شما باید به چند نکته دقت کنید: ۱- متن سوال رو با آرامش بخونید. اگر فکر می کنید که با سریع خوندن متن می تونید سریعتر اون تست رو بزنید، سخت در اشتباهید. صرف زمان معقول برای خوندن دقیق متن سوال خیلی بهتر از خوندن عجولانه اون و ده بار برگشتن به متن و دنبال نقاط حساس اش گشتنه. ۲- خودتون رو جای طراح بذارید. باید برای هر سوال، خودتون رو جای طراح بذارید. طراح یک انسانه که یا به موضوع بحث مسلطه و یا فکر می کنه که مسلطه. یه نکته ای مد نظرشه و اون نکته رو در تست سعی کرده بگنجونه. پس اگر سعی کنید خودتون رو جای اون بذارید، می تونید تصور کنید که منظورش کدوم قسمت مفهومی یا فنی از بحث بوده و این خیلی کمک می کنه. ۳- قبل از حل تست حتما گزینهها رو بخونید. کم نیستند افرادی که پس از خوندن سوال شروع به حل اون می کنند و پس از به دست آوردن پاسخ به گزینهها نگاه می کنن. این کشنده ترین پارامتر برای وقت جلسه شماست. پاسخ سخت ترین تستها هم یکی از چهار جوابی هست که جلوی چشم شماست. پس ازش استفاده کنید. نگاهی سریع به گزینهها می تونه معیاری از حدود پاسخ و حتی راه حل در اختیار شما بذاره. ۴- شانسی نزنید ـ شانسی بزنید!!! برخی معتقدن که شانسی زدن اشتباه. برخی هم معتقدن که خوش شانس هستن و در مواردی خودشون رو مجاب می کنن که سوال رو خالی رها نکنن. پس چه باید کرد؟ پاسخ اینجاست: این کاملا قابل کنترله. منظورم اینه که مشخصه که شما چه زمانی باید شانسی بزنید یا نه. اگر بین سه گزینه شک دارید، به هیچ وجه شانسی نزنید اگر بین دو گزینه شک دارید، حتما بطور تصادفی، یک گزینه رو انتخاب کنید. دو قانون بالا، قوانین کلیدی تست هستند. کسی که این دو قانون رو به کار نبنده بی شک از کسی که از این قانون استفاده کنه عقب می مونه. دلیل اش ریشه در نمره منفی و محاسبات مربوط به اون داره. دقت کنید این دو قانون بی تفسیر باید اجرا بشن. یعنی یا شما بین سه گزینه (یا بیشتر) موندهاید که باید خالی رهاش کنید. یا بین دو گزینه موندید که باید بدون توقف و صرف وقت یکی رو به تصادف انتخاب کنید. اگر بین دو گزینه شروع به بررسی کنید، این قانون نقض می شه و اعتبارش رو از دست می ده. پارامتر کلیدی اینجا زمانه. ۴- به گزینه های خالی پاسخ نامه اهمیت ندید. خیلی هستند که اندکی مونده به پایان وقت جلسه، به پاسخنامه سفید شون نگاه می کنن و یه آه می کشن و شروع می کنن به طور تصادفی بدون توجه به سوالات، اون رو نقاشی می کنن. این کار علاوه بر اینکه بیهوده است باعث کاهش اثر مثبت پاسخ هایی یه که برای اونها وقت صرف کردید. ۵- زمان رو مدیریت کنید. کلیدی ترین پارامتر در جلسات آزمون های تستی، زمانه. کسی که یک ساعت عقربه ای به دستش نبسته، قدرت مدیریت کمتری در این مورد داره. مدیریت زمان در هر آزمونی که به شکل تستی برگزار می شه به این شکله: یک سوم اول: ----------------------------------------------------- در یک سوم اول شما باید یک دور از ابتدا تا انتهای دفترچه رو طی کنید. باید تمامی سوالات رو در این حالت خونده باشید و فقط و فقط!!! به سوالاتی پاسخ بدید که با نگاه کردن به گزینهها قابل پاسخ دادن به طور مطمئن هستن. هیچ تستی در این مرحله نباید بیشتر از ۳۰ ثانیه وقت ببره. هر تستی که بیش از وقت نیاز داره رو رها کنید و برید به سوال بعدی. در این طی مسیر، هر سوالی رو که پاسخ دادید روی شماره سوالش ضربدر بزنید. پاسخها رو مطلقا در دفترجه علامت گذاری کنید و سراغ پاسخنامه نرید. پس از اتمام دور اول شما کمتر از یک سوم وقت کل جلسه رو مصرف کردید. یک سوم دوم: ----------------------------------------------------- در دور دوم منحصرا باید به سوالاتی پاسخ بدید که پاسخ اش رو مطمئنید که می دونید، اما بیشتر از ۳۰ ثانیه وقت لازم داره. اکثر سوالاتی که نیاز به رسم نمودار، شکل، محاسبه، ... دارن در این دسته هستند که کمتر از یک چهارم کل سوالات هستند معمولا، گرچه استانداردی وجود نداره و این فقط یک نرمه. در این دور هم روی شماره سوالاتی که پاسخ می دید علامت ضربدر بزنید و مطلقا چیزی وارد پاسخنامه نکنید. تا اینجا شما بیش از دو سوم وقت رو صرف کردید. در این مرحله هر سوالی رو که فکر می کنید در ادامه، ارزش وقت گذاشتن داره و احتمال داه به پاسخ صحیح برسه رو با کشیدن یک دایره دور شماره سوال مشخص کنید. در اینجا باید تمامی پاسخ های دفترچه رو وارد پاسخنامه کنید. آرامش تون رو از دست ندید، چون اشتباه در این مرحله مرگباره بعد از اتمام ورود پاسخها به پاسخنامه، کمتر از یک چهارم وقت باقی مونده. در این زمان شما آرامش زیادی دارید. می تونید در حالی که یه شکلات شیرین یا هر خوردنی قندی دیگه رو مصرف کنید چون تقریبا مغزتون تمامی قند ساده موجود در بدن رو مصرف کرده. زمان باقی مونده: ----------------------------------------------------- در این مدت می تونید با ترتیبی که در مرحله دوم مشخص کردید، به اکثر سوالاتی که می تونید پاسخ بدید. روی سوالاتی که بلد نیستید وقت نذارید. ----------------------------------------------------- این یک سلسله مباحث هست که با نام مشترک: مجموعه مشاوره ارشد ادامه اش می دم. موفق باشید |
مجموعه مشاوره ارشد - چطور تست بزنیم؟ - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۱ ب.ظ
فکر کنم این رو باید قبل از کنکور میگذاشتین! نوشدارو پس از مرگ سهراب |
مجموعه مشاوره ارشد - چطور تست بزنیم؟ - bijibuji - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۸ ب.ظ
آفاق جان درسته، اما قبل کنکور، خودمم کنکور داشتم. فراغت برای نوشتن مطالب از این دست واقعا نداشتم. ذهنم بیش از این حرفا مشغول بود. حالا جوش نزنین. اینطور که پیداست همه مون سال بعد میایم این مطلب رو می خونیم |
مجموعه مشاوره ارشد - چطور تست بزنیم؟ - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۱ ب.ظ
البته من اینها رو میدونستم اما خیلی روی سوالات وقت گذاشتم البته نمیدونم شاید ضرر هم نکرده باشم! آره فکر کنم سال بعد دوباره باید مهندسی بدم!!! پارسال مهندسی امتحان اصلیم بود امسال علوم و این روند ادامه خواهد داشت |
RE: مجموعه مشاوره ارشد - چطور تست بزنیم؟ - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۱ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: البته من اینها رو میدونستم اما خیلی روی سوالات وقت گذاشتم البته نمیدونم شاید ضرر هم نکرده باشم! انشا الله قبولی و رقیب ما نمیشی . اما به دوستان توصیه میکنم به ۱ رشته فکر کنن. (۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۸ ب.ظ)bijibuji نوشته شده توسط: آفاق جان درسته، اما قبل کنکور، خودمم کنکور داشتم. فراغت برای نوشتن مطالب از این دست واقعا نداشتم. ذهنم بیش از این حرفا مشغول بود.شما هم انشاالله قبولی |
مجموعه مشاوره ارشد - چطور تست بزنیم؟ - ROZA - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ
تشکر این راهکارها به نظر میاد آسونه ولی دریغ از وقتی که بخوای اجرا کنی . من یکی اگه صد بار دیگهام کنکور بدم بازم ... تست توی کنکور ایرانی یعنی ریسک ،یعنی حماقت ،یعنی شانس باید اساتید برجسته کشورو جمع کرد به هرکدوم این سوالهارو که در زمینه تخصص خودشونه داد و دید در چه زمانی می تونن حل کنن! همین بند ۴ امسال منو به هم ریخت . |