تالار گفتمان مانشت
مابه التفاوت کنکور - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
RE: مابه التفاوت کنکور - shadli_m7 - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ب.ظ)shaghayegh نوشته شده توسط:  ممکنه موقعی که قبول شدید با دیرکردش بگیرن اونوقت زیادترمیشه...Big Grin

از الان همه دوست و آشنا قول شیرینی قبولی گرفتن‌، قبول بشم شیرینی سنجش هم رو بقیه Big Grin

مابه التفاوت کنکور - nasim - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۱ ق.ظ

بچه‌ها این اصلا منطقی نیست که کسانیکه همون روز اول به صورت اینترنتی پرداخت کردن حالا باز پست کنن. اگر هم موقع اعلام نتیجه کد بخوان، خب داریم دیگه!!!!!!

مابه التفاوت کنکور - ف.ش - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مابه التفاوت کنکور - sepid - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۲۳ ب.ظ

چقدر مسخره!!
باید هم الکترونیکی پرداخت کنیم وهم پست کنیم.

RE: مابه التفاوت کنکور - ریحانه - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۲ ب.ظ

بچه‌ها من امسال نرفتم سر جلسه. قصدم ساله دیگست. حالا چیکار کنم؟منم باید پول بریزم؟به ما کنکور نداده‌ها هم یه نظری بندازید جواب بدیدTongue

RE: مابه التفاوت کنکور - sal_dovomi - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۵ ب.ظ

پس همگی بیاین طی یک حرکت خودجوش پست نکنیمBig Grin

RE: مابه التفاوت کنکور - Helmaa - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۸ ب.ظ

من که امروزم یادم رفت پست کنم ،اینجا که میام یادم میفته Big Grin
موقع اعلام نتایج گیر میدن و تا اون موقع آدم بیکار زیاده که تک تک چک کنهConfused

RE: مابه التفاوت کنکور - sepid - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ ب.ظ

(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۲ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط:  بچه‌ها من امسال نرفتم سر جلسه. قصدم ساله دیگست. حالا چیکار کنم؟منم باید پول بریزم؟به ما کنکور نداده‌ها هم یه نظری بندازید جواب بدیدTongue

شما که کنکور ندادی چرا میخای پول بریزی؟؟؟؟
ما به خاطر اینکه تو دیدن نتایجمون مشکلی پیش نیاد میریزیم.

RE: مابه التفاوت کنکور - abdghn - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ

(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۵ ب.ظ)sal_dovomi نوشته شده توسط:  پس همگی بیاین طی یک حرکت خودجوش پست نکنیمBig Grin

بچه‌ها من هم با این حرف موافقم... همش که نشد حرف اونا بشه... یه بار حرف ما بشه... ما حق داریم... ما که پرداخت کردیم.. اونا باید بیان به ما جواب بدن که پول از ما گرفتن و رسید هم دادن... پس نترسین.. حق با ماست. من که عمرا اگه پست کنم. مثلا میخوان چکار کنن ... اگه رمز ورود خواستن میزنم تو سرشون همینه که خریدم... محال است که بیاین این رمزی که خودشون به ما دادن از سایت خریدیم بیاین بگن که نامعتبره!! پس چی شد ... پست کردن هرگز.... اگه راست میگن بیاین یه فرم ارتباط با ما راه بیاندازند و کسانی که پرداخت الکترونیکی کردند بیان کئ رهگیری و رمز خریداری شده را واسشون بفرستند یا ایمیل بدهند.. این دیگه کاری نداره!! واقعا اینا چقدر از تکنولوژی و علم تعطیل اند ... تازه میاین میگن سنجش افراد کار ماستتتت نه اقا رنجش کار شماهه؟؟؟ اره!!

RE: مابه التفاوت کنکور - ریحانه - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۲۵ ب.ظ

(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ ب.ظ)sepid نوشته شده توسط:  
(03 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۲ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط:  بچه‌ها من امسال نرفتم سر جلسه. قصدم ساله دیگست. حالا چیکار کنم؟منم باید پول بریزم؟به ما کنکور نداده‌ها هم یه نظری بندازید جواب بدیدTongue

شما که کنکور ندادی چرا میخای پول بریزی؟؟؟؟
ما به خاطر اینکه تو دیدن نتایجمون مشکلی پیش نیاد میریزیم.

آه ترسیدم برای سال دیگه برام مشکل پیش بیاد. چیزی نمیشه یعنی؟

مابه التفاوت کنکور - Maryam-X - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۳ ب.ظ

نه عزیزم ...فکر نکنم پیش بیاد.
توی صفحه‌ی اینترنتی ثبت نام کنکور امسال تو یکی از سوال‌ها نوشته بود اگر سال قبل هم کنکور دادید و شماره پرونده تون را دارید بنویسید.منم نوشتم به تو چه که من پارسال کی بودم و چی امتحان دادم سنجش جان!
با اینکه شماره پرونده‌ی پارسال را داشتم ننوشتم.
قانون اول در درس لایه های شبکه و مهندسی نرم افزار در رشته‌ی ما چیه:
به هرکس همان قدر اطلاعات بدهید که نیاز دارد...نه کمتر و نه بیشتر.

من چون قبلا در سیستم هیچ پولی نریخته بودم.ناچارا امروز واریز ...و پست کردم.
قیمتش با پست پیشتاز (۱۰۸۰)+پاکت نامه=۱۱۵۰ تومان شد.
خواستید پست کنید بیشتر از این پول ندید!

مابه التفاوت کنکور - آرمین - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۹ ب.ظ

من که عمرا پست نمی کنم. فوق فوقش و توی بدترین حالت، موقع دریافت کارنامه، همون سیستم مسخرشون رو دوباره میذارن و میگن تا رمز نزنید، جواب رو نمی بینید. عمرا نمیان بگن کسایی که ۱۰۵۰۰ تومن دادن، پاسخبرگشون صحیح نشده! فقط اونایی که ۳۳۰۰ اضافه دادن، توی آزمون به حساب آورده شدن!
من، همون روز اول پرینت گرفتم و رمز رو هم همون جا زدم. هر مشکلی پیش بیاد، به میز محاکمه میکشمشون!

اصلا من نمی دونم چی شده که سازمان سنجش این همه به انجام عملیات الکترونیکی اهمیت می داد (ثبت نام اولیه، دریافت کارت آزمون، اعلام نتایج اولیه، ثبت دانشگاه های مورد علاقه داوطلب، اعلام نتایج نهایی، ویرایش اطلاعات ثبت نام و ...) حالا حتی به عنوان روش دوم هم از ایمیل استفاده نکرده! واقعا برام عجیبه! یعنی پست کردن ما، براشون بهتر از ایمیل کردن ماست؟! خیلی مشکوکه!!!

مابه التفاوت کنکور - Maryam-X - 03 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ

این مسئله ناگهانی پیش اومد...
اون موقع که اطلاعیه جدید رو توی سایت زدن به عقلشون نرسید که چی باید بگن!

فکر نمی کردن که این سیستم بانک این قدر مشکل درست کنه.

RE: مابه التفاوت کنکور - ریحانه - ۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۱۶ ب.ظ

(۰۳ اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۴۳ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:  نه عزیزم ...فکر نکنم پیش بیاد.
توی صفحه‌ی اینترنتی ثبت نام کنکور امسال تو یکی از سوال‌ها نوشته بود اگر سال قبل هم کنکور دادید و شماره پرونده تون را دارید بنویسید.منم نوشتم به تو چه که من پارسال کی بودم و چی امتحان دادم سنجش جان!
با اینکه شماره پرونده‌ی پارسال را داشتم ننوشتم.
قانون اول در درس لایه های شبکه و مهندسی نرم افزار در رشته‌ی ما چیه:
به هرکس همان قدر اطلاعات بدهید که نیاز دارد...نه کمتر و نه بیشتر.

من چون قبلا در سیستم هیچ پولی نریخته بودم.ناچارا امروز واریز ...و پست کردم.
قیمتش با پست پیشتاز (۱۰۸۰)+پاکت نامه=۱۱۵۰ تومان شد.
خواستید پست کنید بیشتر از این پول ندید!

مرسی عزیزم. حالا ۲ روز دیگه وقت هست تا فکرامو کنم ببینم بریزم یا نهTongue

مابه التفاوت کنکور - zr2358 - 04 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۲۸ ق.ظ

منم پست نکردم
ولی یه کم نگرانم