بررسی سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تخصص هوش - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۱ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۹ ق.ظ)alavinejad نوشته شده توسط: طراحی آلگوریتم (به قول استادم که تو کانادا دکتری خونده) درسته، سئوال اول الگوریتم تکراری بود! من زدم: S-Pn)/m +Pn) و تا حدودی مطمئنم! فکر کنم توی ساختمان دادهی کنکورهای پارسال داده بودند!!! |
RE: تخصص هوش - alavinejad - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ق.ظ
من اون سوال قبلا دیده بودم و گفته بود که باید بزرگترین کار اول جدا کنید بعد تقسیم کنید (دقیق نمی دونم از حافظهام کمک گرفتم) |
تخصص هوش - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۰ ق.ظ
بله آرایه۱- بود ولی شما مثلا f(2 رو که توی شاخه سمت چپ حساب میکردی مقدار آرایه یه عددی میشد ولی تو شاخه سمت راست که میری و f(2 رو فراخوانی میکنه مقدارش توی آرایه هست و بزرگتر از صفره. اون عدد طلایی رو من خودم هم میدونم واسه فیبوناچیه. ولی به نظر من n میشه!! |
تخصص هوش - javadjj - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۰ ق.ظ
سوال اول الگوریتم هوش طوری که در سال های قبل اومده و اقای مقسمی جواب داده S-Pn)/m +Pn) البته تنها تفاوت این سوال با سال ۸۴ در این بود در سال ۸۴ p1<p2<p3.....<pn اما امسال مساوی هم داشت. سوال زمانی تبدیل به پویا میشه که از مقادیر ارایه در جواب استفاده بشه اینجا اون خاصیت بازگشتی دائما بود با اینکه مقادیر رو در یک ارایه حفظ میکردیم اما تو محاسبه جملات اصلا استفاده نمیشد و همون تابع فاکتوریل رو صدا میزدیم ارایه فقط جنبه حفظ مقدار رو داشت در حالت معمولی و برنامه نویسی رو صفحه مانیتور چاپ میکردیم و اینجا تو یه ارایه میریزیم و با کشیدن یک درخت بازگشتی میشد جواب رو حدس زد و یا تشکیل رابطه بازگشتی |
تخصص هوش - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۵ ق.ظ
حالا بگذارید کلید بیاد من که تقریبا مطمئنم n میشد چون مقدار آرایه رو return میکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
تخصص هوش - bahar - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ
در مورد گراف من احساس کردم منظور یه درخت ساده است با مثال توی دفترچه c به گزینه آخر که یادم نیست رسیدم بچهها بحثی ندارید ... |
RE: تخصص هوش - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ)bahar نوشته شده توسط: در مورد گراف من احساس کردم منظور یه درخت ساده است با مثال توی دفترچه c به گزینه آخر که یادم نیست رسیدم بچهها بحثی ندارید ...اگه منظورتون هم سوال نامساویه هست، که میشد۲، با ۲ تا بررسی به جواب میرسید: ۱- امتحان روی یک گراف همبند با کمترین یال( درخت ) ۲- امتحان روی یه گراف کامل با تعداد گره نسبتاً زیاد یعنی مثلاً ۱۰۰ تا( برا راحتی در ضرب و اینکه دیگه خیالتون راحت راحت باشه)، اگه گراف رو با ۲ یا ۳ گره امتحان میکردی درست جواب نمیداد. |
تخصص هوش - ف.ش - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ب.ظ
من با گراف کامل ۶ راسی امتحان کردم اون که e/2 داشت شد. |
RE: تخصص هوش - Mansoureh - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من با گراف کامل ۶ راسی امتحان کردم اون که e/2 داشت شد. دقیقاً من هم با گراف کامل ۶ راسی امتحان کردم!!! آه، خیالم راحت شد! چون به نظرم این سئوال زیادی ساده میومد! وقتی اومدم از جلسه بیرون جواب بچهها رو شنیدم یخ کردم... از اونجایی که من همیشه سئوالها رو تند و اشتباه میخوانم احتمال دادم که اشتباه کردم!!!
|
RE: تخصص هوش - hamidkhl - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من با گراف کامل ۶ راسی امتحان کردم اون که e/2 داشت شد. مگه سوال نگفته بود گراف بدون دور؟ |
RE: تخصص هوش - Masoud05 - 01 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من با گراف کامل ۶ راسی امتحان کردم اون که e/2 داشت شد. نه، گفته بود بدون یال موازی و حلقه( نه دور) |
RE: تخصص هوش - alavinejad - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۳ ق.ظ
نقل قول: bahar نوشته: در مورد گراف من احساس کردم منظور یه درخت ساده است با مثال توی دفترچه c به گزینه آخر که یادم نیست رسیدم بچهها بحثی ندارید ... دفترچه من هم c بود و جواب گزینه یک میشد که تعداد گرهها بزرگتر از نصف تعداد یالها بود |
RE: تخصص هوش - Mansoureh - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۰۵ ب.ظ
بچهها نظرتون راجع به سئوال ۴۹ چیه؟!!! با توجه به دفترچه ای که توی انجمن گذاشتند؟!!! نظر من: اگر تمام یال ها، مقدار مساوی داشته باشند اون موقع نمیتونیم دقیق راجع به I و II حرفی بزنیم. دربارهی III هم مثال نقضم اینه که یه مثلث با ضلع های AB=2، BC=2 و AC=5 در نظر بگیرید، اون موقع کوتاهترین مسیر بین راس A و C مسیر ABC است با مقدار ۴، اگر اندازهی یالها رو یک واحد افزایش بدیم اون موقع داریم: AB=3، BC=3 و AC=6 و کوتاهترین راه میتونه هم ABC باشه و هم AC برای همین مسیر الزاماً یکسان نیست...
در نتیجه هیچکدام درست نیستند!!! تحلیل من درسته؟ |
تخصص هوش سوال ۵۹ - msghasemi - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۱ ب.ظ
سلام در سوال ۵۹ ترتیب برای بیشترین هرس برای Max باید نزولی و برای Min باید صعودی باشه. پس گزینهی ۲ درسته. البته با گزینهی ۳ هم به همون هرس میرسیم. هرچند بنظر میاد طراح منظورش استفاده از نکتهی بالا بوده. با این شرایط آیا سوال رو حذف میکنن یا هردو رو می پذیرن؟ |
تخصص هوش - yas67 - 02 اسفند ۱۳۸۹ ۱۰:۵۹ ب.ظ
سوال ۵۹ گزینه ۲ اشتباهه چون به غیر از اولی بقیه هرس میشند - محدوده بین صفر تا ده و گره اول هم ده پس ماکزیمم مقدار داره پس دیگه ادامه نمیده. سوال ۶۰ و۵۷ کدوم گزینه درسته؟ |