ایا این ژورنال معتبر است؟ - نسخهی قابل چاپ |
چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - morieman - 24 آبان ۱۳۹۲ ۰۵:۲۴ ب.ظ
سلام ۲تا ژورنال هست میخوام بدونم کدوم بهتره البته راجع به یه ژورنال یه پست دیگه صحبت شده ولی با یه ژورنال دیگه مقایسه بشه Journal of Global Research in Computer Science International Journal Of Information Technology & Decision Making |
چطور تشخیص دهیم یک مجله آی اس آی است؟ - morieman - 24 آبان ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
هیچکی اینجا نیس |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - montazer - 11 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ب.ظ
سلام دوست عزیز ژورنال دوم بلک لیست بوده و تازه از لیست خارج شده! Master Journal ISI هست. ژورنال اولISI نیست و اول impact رو احتمالا خودشون حساب کردند، اگر editoral board شون رو ببینید بعضی از ادیتورها آدرس yahoo و gmail دادند که این آکادمیک نیست. همچنین هر دو ژورنال در sjr ایندکس نشدند. فکر میکنم ژورنال دوم در این لیستی که دادید بهتر باشه ولی خب دقت کنید که قبلا بلک لیست بوده! اما به کلا به نظرم شما میتونید مقالتونو به ژورنالای بهتری بفرستید. موفق باشید |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - foruzan_shiraz1 - 13 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آیا این ژورنال ISI هست؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. International Journal of Computer Science من هنوز جوابی نگرفتم ( کمکککککککککککککککک |
ایا این ژورنال معتبر است؟ - Potential - 13 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ
تو لینک زیر عنوان یا ISSN ژورنال رو بزنید اگه شناخت isi هست اگه پیدا نشد isi نیست. box پایینی انتخاب کنید که ISSN یا title وارد میکنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
لطفا در مورد اعتبار این ژورنال نظر بدید - کنکوری - ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
با سلام خدمت همه دوستان لطفا راهنمایی کنید که به نظر شما این ژورنال معتبر هست یا نه؟قبلش باید ۱۵۰ تومن پرداخت کنم.به نظر شما ارزششو داره؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
لطفا در مورد اعتبار این ژورنال نظر بدید - sharareh_moradi - 21 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
سوال منم هست !!! فکر می کنم واسه علوم پایه باشه و واسه مهندسی نیست!!! بازم نمیدونم!! دوستان جواب بدن |
اطلاعاتی بجز ایمپکت فکتور در مورد ژورنالها - کنکوری - ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ
دوستان کسی هست بدونه این اطلاعات چه معنی میده در مورد یک ژورنال: Index Copernicus ICV: 6.45 Global Impact Factor: 0.406 (Journal Citation value (JCV): 2.43) (Universal Impact Factor: 0.175) (RES B Impact factor: 0.76) من فقط معنی خط چهارمو میدونم....خیلی ممنون اگر کمک کنید بفهمم از این اطلاعات میشه فهمید ایا ISI هست یا ISC یا هیچکدوم ؟.... خیلی ممنون |
این ژورنال معتبره؟ - آینده - ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ق.ظ
سلام.من یک مقاله فازی رو میخوام به ژورنال زیر بفرستم.بنظر شما این ژورنال معتبره؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تو رو خدا اگر چیزی میدونید لطفا راهنمایی کنید،تا دفاعم چیزی نمونده و مجبورم یه ژورنال که سریع هم چاپ میکنه پیدا کنم.نظرتون در مورد این ژورنال چیه؟ |
این ژورنال معتبره؟ - ppositiveenergy - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ق.ظ
سلام.حیفه که به خاطر نمره مقالت رو به این ژورنال ضعیف بفرستی.خیلی معتبر نیست. |
RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - equilibrium - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ق.ظ)آینده نوشته شده توسط: سلام.من یک مقاله فازی رو میخوام به ژورنال زیر بفرستم.بنظر شما این ژورنال معتبره؟ سلام، رتبه علمی پژوهشی داره؛ میتونید توی لینک زیر اسم کامل مجله رو سرچ کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - آینده - ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Ghiasoddin نوشته شده توسط:(24 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ق.ظ)آینده نوشته شده توسط: سلام.من یک مقاله فازی رو میخوام به ژورنال زیر بفرستم.بنظر شما این ژورنال معتبره؟ خیلی ممنون از راهنمایی های شما...فقط یه چیز دیگه، کنفرانسی که مقاله من توش اکسپت شده برای چاپ مقاله توی این ژورنال ۴۰۰ تومن میگیره.بنظر شما این مشکوک نیست؟ |
RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - equilibrium - 24 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ)آینده نوشته شده توسط: کنفرانسی که مقاله من توش اکسپت شده برای چاپ مقاله توی این ژورنال ۴۰۰ تومن میگیرهیعنی مقاله شما در یه کنفرانس برای چاپ در مجله بالا پذیرفته شده؟! (لینک صفحه کنفرانسو بزارید بد نیست)؛ (صرف نظر از کیفیت مقالات، این مجله ISC هست که اعتبارش از علمی پژوهشی یکم بالاتره و به گفته خود مجله یه ماهه جواب میده و پولی هم نمیگیره) |
RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - کنکوری - ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
کسی نیست جواب منو بده؟...فکر میکنم ژورنالش تقلبیه.... |
Applied Mathematics in Engineering, Management and Technology (AMIEMT) (ISSN: 2322-55 - آینده - ۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
سلام.طاعات و عبادات همگی قبول دوستان عاجزانه ازتون خواهش میکنم؛ اگر در مورد اعتبار ژورنال زیر چیزی میدونین، به من بگید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این ژورنال open access هست ولی در عوض ISC شده.تازه کاره و در داورهاش چندتا استاد ایرانی هم داره...این تمام چیزیه که من از سایتش فهمیدم. تو رو خدا اگه نظری دارین بگین، پست قبلی هم که گذاشتم متاسفانه کسی جواب نداد. میخوام ببینم ارزش داره بفرستم اینجا یا نه ممنون |