![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ
دیگه داره خیلی سخت میشه کاش این روزا خیلی زودتر از چیزی ک فکرشو میکنم بگذره... |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sanaz777 - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:ممنون میشم اپ کنید دوباره پیداش نکردم(29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سلام دوستان میشه میانگین درصدارو بگین واسه هر دانشگاهو تو تهران ؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: دیگه داره خیلی سخت میشهاونایی ک درصداشون خوب بود الان بیشتر استرس دارن ![]() مننکه اصلا فکرشم نمیکنم ..توکل کردم بخودش هر چی بود می پذیرم ![]() |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - erf4n - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ
سلام دوستای گل خسته نباشید من دیر اومدم دوستان میشه یه مشاوره هم به ما بدید لطفا؟ درصد هام: زبان:سفید مشترک:۵۳ تخصصی:۵۳ معماری:۳۰ نظرتون در مورد رتبه احتمالی من چیه؟ آیا تهران میتونم بیارم؟ مرسی از همکاریتون |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - scania - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ ب.ظ
سلام khordad.girl میشه فایل قبولی ها رو دوباره اپلود کنین ممنون ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام khordad.girl بله این لینکش هس... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:ممنون میشم اپ کنید دوباره پیداش نکردم(29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: سلام دوستان میشه میانگین درصدارو بگین واسه هر دانشگاهو تو تهران ؟ آپ کردم چک کنید... (۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ)erf4n نوشته شده توسط: سلام دوستای گل خسته نباشید سلام درصداتو خیلی خوبه...از نظر من میارید ایشالا..حتی اگه پارسال بود میگفتم امیرکبیر حتما...ولی امسال بین امیرکبیرو و علم وصنعت...نمیشه دقیق گفت...ایشالا که قبولید تهران |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - erf4n - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ ب.ظ)scania نوشته شده توسط: سلام khordad.girl مرسی، خدا از دهنتون بشنوه ![]() موفق باشین |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - hamedmohsenee - 30 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: دیگه داره خیلی سخت میشه درست مثل من ؛من این روزا یه سرگرمیایی واسه خودم درست کردم که خود مم خندم میگیره |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Densike - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ
یجا دیدم مشاور سنجش گفته بود نتیجه ها تا هفته آینده میاد ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم که لینکشو بزارم |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: یجا دیدم مشاور سنجش گفته بود نتیجه ها تا هفته آینده میاد ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم که لینکشو بزارم وااای جدی؟؟ از همین الان استرس گرفتم نگفته بود اول هفته یا آخرش؟ |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ
به نظرم بیخیال این حرفا بشید بهتره فقط سایت سازمانو هر از چند گاهی چک کنین دیگه ضربان قلبم اومده روی۲۰۰! |
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - explorer - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۲۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: یجا دیدم مشاور سنجش گفته بود نتیجه ها تا هفته آینده میاد ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم که لینکشو بزارم بابا من که خیلی وقته خبرشو گذاشتم گفتم نیمه اول اردیبهشت میدن از خود سنجش هم پرسیدم گفتن نیمه اول اینم لینک خبر و عکسی که گذاشتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - niiiliii70 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ
بچه ها به نظرتون این مشاور سنجش تو همگام یکم بدبینانه جواب نمیده؟ من و که به کل نا امید کرد ![]() |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون این مشاور سنجش تو همگام یکم بدبینانه جواب نمیده؟ من و که به کل نا امید کرد من که فکر میکنم یکم که هیچی خیلی بدبینانه میگه.خب رتبه طرف امسال باهمون درصدهای پارسال بدترمیشه قبول ولی دیگه دوبرابر وسه برابرو... خیلی زیاده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شایدم من زیادی خوش بینم. |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - niiiliii70 - 31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط:(31 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون این مشاور سنجش تو همگام یکم بدبینانه جواب نمیده؟ من و که به کل نا امید کرد منم همین فکرو میکردم، ولی الان با جوابی که داد تصمیم گرفتم منم بدبین باشم تا یه دفعه موقع اعلام نتایج شوکه نشم ![]() |