|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hamidsho - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ
بچه ها بیاین یه تاپیک ایجاد کنید و از اساتید بخواین نظرشونو رو درمورد کلید نهایی سازمان سنجش برای ایتی و کامپیوتر بگن |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط: لعنت به این کنکور، ۵ ماه خوندم اما آخرش شد این !!!!! دقت میکردم الان انقد نا امید نبودم ، همه زحمتام با بی دقتی به فنا رفت !!!! درصداتون که خوبه!!!! |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط: لعنت به این کنکور، ۵ ماه خوندم اما آخرش شد این !!!!! دقت میکردم الان انقد نا امید نبودم ، همه زحمتام با بی دقتی به فنا رفت !!!! شما میانگین و .... حساب نکردی ببینی؟؟؟ با درصد ها و رتبه های پارسال مقایسه نکردی؟؟؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 14 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
من اگه الآن درصد بگم کسی هست برام رتبه تخمین بزنه؟آیا؟ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 15 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ
الان تمام دغدغه من اینه که... گزینه ۲ رو پاک کردم ۳ رو زدم... یا گزینه ۳ رو پاک کردم ۲ رو زدم..!!!! باور کنید تمام این ۱۴ ۱۵ روز دارم به این موضوع فکر میکنم.... تو تمام مهمانی ها... ۱۳ بدر و عید دیدنی ها و ..... عجب رسمیه... رسم زمونه..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeed313 - 15 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
undefined |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ)Golden68 نوشته شده توسط: الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟ خوب دوست عزیز شما درصدتونو بگید دوستان یک حدس هایی براتون می زنن
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - master of net - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
مثلا زبان ۵ مشترک ۲۵ تخصصی ۳۰ مدیریت ۷۰ چه تخمینی میشه زد؟ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
واااااای دیگه طاقت ندارم... آخه کجای دنیا با مشترک ۱۵ درصد آدم قبول میشه؟؟؟؟ حتی اگر تخصصی رو ۶۲ زده باشی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Mohammad-A - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
حدود یک ماه دیگه نتایج میاد. مهم اینه که همه چی کار کردند. یادمه ۲ سال پیش که سیستم عامل سخت آمده بود، دوستانی با درصد منفی هم رتبههای خوب گرفته بودند. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - master of net - 20 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
مثلا زبان ۵ مشترک ۲۵ تخصصی ۳۰ مدیریت ۷۰ چه تخمینی میشه زد؟ بگین دیگه..........لطفا |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 21 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
ببینم من آخر نفهمیدم... درصد هارو باید جدا جدا حساب کنیم یا سرهم؟؟؟؟ اصلا مگه فرقی هم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Mohammad-A - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
دوستان اگر دوست داشتید اینجا دربارهی دانشگاهها صحبت کنیم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟ ![]() [/quote] خوب دوست عزیز شما درصدتونو بگید دوستان یک حدس هایی براتون می زنن ![]() [/quote] زبان حدود ۳۰ مشترک ۲۷ مدیریت ۶۲ تخصصی ۵۰ |