تالار گفتمان مانشت
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخه‌ی قابل چاپ

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hamidsho - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ ب.ظ

بچه ها بیاین یه تاپیک ایجاد کنید و از اساتید بخواین نظرشونو رو درمورد کلید نهایی سازمان سنجش برای ایتی و کامپیوتر بگن

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط:  لعنت به این کنکور، ۵ ماه خوندم اما آخرش شد این !!!!! دقت میکردم الان انقد نا امید نبودم ، همه زحمتام با بی دقتی به فنا رفت !!!!
زبان : ۶۰
مشترک: ۱۵
تخصصی : ۶۵
معماری: ۳۸

منکه امیدی ندارم ، ایشالا بقیه پیروز باشن

درصداتون که خوبه!!!!

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ

(۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط:  
(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(22 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)sajad90 نوشته شده توسط:  لعنت به این کنکور، ۵ ماه خوندم اما آخرش شد این !!!!! دقت میکردم الان انقد نا امید نبودم ، همه زحمتام با بی دقتی به فنا رفت !!!!
زبان : ۶۰
مشترک: ۱۵
تخصصی : ۶۵
معماری: ۳۸

منکه امیدی ندارم ، ایشالا بقیه پیروز باشن

درصداتون که خوبه!!!!

درصد مشترک اگه این نبود آره اما با این درصد مشترک نمیشه امیدی داشت

شما میانگین و .... حساب نکردی ببینی؟؟؟
با درصد ها و رتبه های پارسال مقایسه نکردی؟؟؟

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 14 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ

من اگه الآن درصد بگم کسی هست برام رتبه تخمین بزنه؟آیا؟

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 15 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۴۱ ب.ظ

الان تمام دغدغه من اینه که...

گزینه ۲ رو پاک کردم ۳ رو زدم...
یا
گزینه ۳ رو پاک کردم ۲ رو زدم..!!!!

باور کنید تمام این ۱۴ ۱۵ روز دارم به این موضوع فکر میکنم....

تو تمام مهمانی ها... ۱۳ بدر و عید دیدنی ها و .....

عجب رسمیه... رسم زمونه.....

AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeed313 - 15 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ

undefined

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ

الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟Exclamation

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ

(۱۹ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ)Golden68 نوشته شده توسط:  الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟Exclamation

خوب دوست عزیز شما درصدتونو بگید دوستان یک حدس هایی براتون می زنن Big Grin

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - master of net - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ

مثلا زبان ۵
مشترک ۲۵
تخصصی ۳۰
مدیریت ۷۰
چه تخمینی میشه زد؟

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ

واااااای دیگه طاقت ندارم...

آخه کجای دنیا با مشترک ۱۵ درصد آدم قبول میشه؟؟؟؟

حتی اگر تخصصی رو ۶۲ زده باشی AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Mohammad-A - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ

حدود یک ماه دیگه نتایج میاد. مهم اینه که همه چی کار کردند. یادمه ۲ سال پیش که سیستم عامل سخت آمده بود، دوستانی با درصد منفی هم رتبه‌های خوب گرفته بودند.

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - master of net - 20 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ

مثلا زبان ۵
مشترک ۲۵
تخصصی ۳۰
مدیریت ۷۰
چه تخمینی میشه زد؟ بگین دیگه..........لطفا

RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 21 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ

ببینم من آخر نفهمیدم...
درصد هارو باید جدا جدا حساب کنیم یا سرهم؟؟؟؟

اصلا مگه فرقی هم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Mohammad-A - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ

دوستان اگر دوست داشتید اینجا درباره‌ی دانشگاه‌ها صحبت کنیم:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Golden68 - 28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ

الآن یعنی کسی نیست اینجا پاسخگو باشه؟آِیا؟Exclamation
[/quote]

خوب دوست عزیز شما درصدتونو بگید دوستان یک حدس هایی براتون می زنن Big Grin
[/quote]

زبان حدود ۳۰
مشترک ۲۷
مدیریت ۶۲
تخصصی ۵۰