|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 24 شهریور ۱۴۰۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۴۰۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: واکسن درست حسابی مثل فایزر یا استرازنکا بیارن مسئولیت اجتماعی رو بپذیرم
آخه مگه تو فرق فایزر و استرازنکا و سینوفارم رو میدونی؟ مگه پزشک یا ویروس شناسی؟ من و تو کارمون این نیست اصلا.
باید به حرف پزشکان و سازمان های بین المللی اعتماد کنیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 25 شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ
من وارد بحث نوع واکسن نمیشم چون به قولا سوادش رو ندارم سواد رشته خودمم به زور دارم 
ولی یه چیزی هست کلا خدا بد نخواد عوامل زیاده داشتم به واکسن و این بحثا فک می کردم یه کلیپی رو دیدم تو یه کانال از یه تصادف یه پژو ۴۰۵ کنار جاده حدودا یه متر کنارتر از جاده اصلی پارک کرده بود بعد سه نفر اومدن سوار بشن راننده در رو باز کرد خواست بشینه یه نفرشون یه چیزی گفت یه لحظه مکس کرد جوابش رو در حد یه بله و نه بود داد اومد بشینه خم هم شد یه دفه یه پارس کنترلش رو از سرعت زیاد از دست داد زد به راننده و در کند و... نمی دونم راننده زنده موند یا نه ولی یه ثانیه زودتر نشسته بود قطعا وضعیت بهتری داشت فقط یه ثانیه زودتر!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - .:tarannom:. - 25 شهریور ۱۴۰۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ
......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 25 شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۴۰۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (24 شهریور ۱۴۰۰ ۰۶:۳۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: واکسن درست حسابی مثل فایزر یا استرازنکا بیارن مسئولیت اجتماعی رو بپذیرم
آخه مگه تو فرق فایزر و استرازنکا و سینوفارم رو میدونی؟ مگه پزشک یا ویروس شناسی؟ من و تو کارمون این نیست اصلا.
باید به حرف پزشکان و سازمان های بین المللی اعتماد کنیم.
نه من که ادعا نکردم و هیچ دانشی هم ندارم ولی می تونم مثلا سرچ کنم بررسی کنم الان برام سواله واقعا مردم چطوری می تونن به واکسن برکت اعتماد کنند و میرن تزریق می کنند حالا درباره سینوفارم درسته سازمان بهداشت جهانی تایید کرده ولی کارایش و روش ساختش فرق داره با استرازنکا مثلا و در نهایت به نظرم هیچی مشخص نیست !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 25 شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: ولی یه ثانیه زودتر نشسته بود قطعا وضعیت بهتری داشت فقط یه ثانیه زودتر!
شاید میرفت سر پیچ بعدی و با یک ماشین دیگه تصادف بدتری می کرد
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
از یک پیج اینستاگرام کاپشن خریدم ، خیلی خوب بود ، جنس ها از عکس ها بهتر بود ، حتی وقتی چیزی که خریدم واسم بزرگ بود ، فرستادم و خیلی سریع یک سایز کوچکتر واسم فرستاد
با قیمتی که بیرون یا از دیجی کالا چیز متوسطی هم گیرم نمیومد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 25 شهریور ۱۴۰۰ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۴۰ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (25 شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: ولی یه ثانیه زودتر نشسته بود قطعا وضعیت بهتری داشت فقط یه ثانیه زودتر!
شاید میرفت سر پیچ بعدی و با یک ماشین دیگه تصادف بدتری می کرد
شاید چون احتمال هر چیزی ممکنه ولی این احتمال خیلی کمه اونقد که اون قطعا به واقعیت نزدیکه اگه اینجور بخوایم فک کنیم مثلا یکی اگه واکسن نزنه بعد بگه که از کجا معلوم واکسن بزنم بعد مثلا یه بلای دیگه سرم نیاد؟ اون بلای بعدی خیلی دورتر از بلای در شرف وقوع هست خلاصه اینجوری فک کنیم می افتیم تو دور باطل!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 26 شهریور ۱۴۰۰ ۰۴:۳۴ ب.ظ
با این سرعت واکسن زدن، امیدوارم ماه دیگه شاهد کاهش مورد های باشیم، بلکه راحتتر بشه رفت خونه! واقعا این کرونا دنیا رو یه تکونی داد که جنگ جهانی به نظرم نداد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RezaTaheri - 26 شهریور ۱۴۰۰ ۰۴:۵۶ ب.ظ
سلام قبولی های ارشد کامپیوتر ۹۸ و ۹۹ رو توی کدوم تاپیک گذاشتن؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ
مسخره تر از پی اس جی تیم نداریم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 29 شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مسخره تر از پی اس جی تیم نداریم.
حتی پیروزی هم میتونه این PSG رو ببره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 29 شهریور ۱۴۰۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
ترکیب بارسا جوریه که انگار ترکیب یانگ بویزه. بازیکن آشنا توش کمه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مسخره تر از پی اس جی تیم نداریم.
چرا نداریم؟ همین بارسا.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 30 شهریور ۱۴۰۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ
خب اینجا هم ساعت ۱۰ صبح دمای هوا شده ۵ درجه : ) جالبیش اینه که توی خونه اصلا سرد نیست!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 30 شهریور ۱۴۰۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ
مدیر استقلال هم عوض شد از الان دنبال بهونه جدید باشین مثلا چرا توپ گرده چمن سبزه چرا هر تیم ۱۱ نفر باید باشه؟ تیر دروازه جنسش خوب نیست نیمکتا سفتن بندای کفشا رنگشون گیجمون میکنن توپ در هوا میچرخه قرمز به نظر میاد چرا اصلا فوتبال اختراع شده ایا ظلم در حق استقلال نبوده؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 31 شهریور ۱۴۰۰ ۰۲:۱۱ ب.ظ
چیزی که این ۲ ماه زندگی توی اروپا برداشت کردم این بوده که اروپایی ها دوران بازنشستگی خیلی خوبی نخواهند داشت. تا وقتی که کار میکنی میتونی نرمال زندگی کنی ...
|