|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 02 شهریور ۱۴۰۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۴۰۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (01 شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: ezra :
یادم آورد که شطرنج بازی کنم .
هاحّ؟
چرا فکر می کنم یه بار اومدین لینک chess.com رو گذاشتید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 03 شهریور ۱۴۰۰ ۰۱:۵۷ ق.ظ
کسی nginx کانفیگ کرده؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 شهریور ۱۴۰۰ ۰۹:۰۷ ق.ظ
اگه خواستید فایل markdown بسازید،
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امکانات خوبی داره. اگه ادیتور دیگه ای میشناسید معرفی کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 03 شهریور ۱۴۰۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۴۰۰ ۰۱:۵۷ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: کسی nginx کانفیگ کرده؟
آره
(۰۱ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: crevice :
دوره های jetbrains رو گوشزد کرد
مطمئنی که من معرفی کردم؟ چی هست حالا جت برین تا خودمم برم سراغش اگه خوبه
پیپرم از middleware ریجکت شد. پنج تا داور به اندازه ی حجم پیپر کامنت فرستادن ولی نامردی بود؛ سه تا ویک اکسپت و دو تا ویک ریجکت. و اون دوتا قشنگ مغرضانه ریجکت کردن بی دلیل وقتی کامنتاشونو میخونی میگی خب این کامنتها که ریجکت کردن نداره ایشالا گرفتار چهارتا ریوور بردرلاین مثل خودشون بشن واسه مقالات خودشون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 03 شهریور ۱۴۰۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۴۰۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: مطمئنی که من معرفی کردم؟ چی هست حالا جت برین تا خودمم برم سراغش اگه خوبه
فکر کنم توهم زدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 04 شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۴۰۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: [quote='MarkLand' pid='479344' dateline='1629840447']
کسی nginx کانفیگ کرده؟
آره
ایول! پیام میدم بهت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 04 شهریور ۱۴۰۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: پیدا کردن افرادی که ازشون یاد بگیری خیلی سخته به همین خاطر من سعی می کنم قدر افرادی که کمکی بهم می کنند رو بدونم .
Riemann :
سایت arasbook رو معرفی کرد و صندلی که خودش استفاده می کنه که من بدون هیچ بررسی اونو خریدم و الان دارم ازش استفاده می کنم
Milestone :
یه موس بهم معرفی کرد که خریدم و عالی بود
ezra :
یادم آورد که شطرنج بازی کنم .
crevice :
دوره های jetbrains رو گوشزد کرد
حاجی من چیزی بهت معرفی نکردم ؟
چه ذهنیتی درباره من داری !؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 04 شهریور ۱۴۰۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۴۰۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: حاجی من چیزی بهت معرفی نکردم ؟
چه ذهنیتی درباره من داری !؟
مگه چیزی هم معرفی کردی ؟
ذهنیت خوبی دارم و به نظرم دوستای خوبی میشیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 05 شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۴۰۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: چرا فکر می کنم یه بار اومدین لینک chess.com رو گذاشتید
یادم نمیاد والا
تنها جدولی که گذاشتم, جدول انگلیسی بود برای تقویت زبان
(۰۳ شهریور ۱۴۰۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: مطمئنی که من معرفی کردم؟ چی هست حالا جت برین تا خودمم برم سراغش اگه خوبه
اونو فکر کنم ریمن معرفی کرده بود!
شایدم کیلوکیلو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 05 شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۴۰۰ ۱۱:۰۷ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: چرا فکر می کنم یه بار اومدین لینک chess.com رو گذاشتید
یادم نمیاد والا
تنها جدولی که گذاشتم, جدول انگلیسی بود برای تقویت زبان
اونو فکر کنم ریمن معرفی کرده بود!
شایدم کیلوکیلو
من کورس کاتلین JetBrains که توی کورسرا هست رو معرفی میکنم, اگه این بوده کار من بوده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 05 شهریور ۱۴۰۰ ۰۳:۴۳ ب.ظ
برای نویز کنسلینگ از این بهتر هست؟
هدفون سونی مدل WH-1000XM4
میکروفونش نسبت به هدست ها چه ضعف هایی داره؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 05 شهریور ۱۴۰۰ ۰۵:۵۶ ب.ظ
رونالدو اسطوره منچستریونایتد هم میخواد بره منچستر سیتی!
ظاهرا فرگوسن گفته بیا یونایتد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 05 شهریور ۱۴۰۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: من کورس کاتلین JetBrains که توی کورسرا هست رو معرفی میکنم, اگه این بوده کار من بوده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینجا هم یه سری هست که خوب بودن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 06 شهریور ۱۴۰۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۳۰ مرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۵۳ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: دوستان کسی هست اینجا در مورد اپلای دکتری اروپا راهنماییم کنه؟
اپلای ابرود که بدتر آدم گیج میشه
با اینکه بقیه میگن رزومت خوبه چرا استادا جواب ایمیل نمیدن؟
سلام. تجربه های دانشجویانی که پذیرش گرفتن را بخونید. الان یکسری دانشجویان از تجربیاتشون توی اینستاگرامشون میگذارن. یا گاهی بصورت کارگاه یکروزه روش رزومه نویسی و نحوه ایمیل به اساتید و ... را برگزار میکنن.
(۳۰ مرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: سه روزه کرونا گرفتم، بدن درد بدی داشتم. دردش چرخشیه؛ هی میگیره ول میکنه میره یه جای دیگه. دوباره بر میگرده. داغان شدم خلاصه..
انشالله زودتر خوب میشید. من هم قبل عید کرونا گرفتم. همگی خانوادگی. تقریبا ۴ماه بویایی نداشتم. هرچی دکتر گفت عطر و عود روشن کن توی خونه فایده نداشت.بقیه سردرد میگرفتن از بوی زیاد عطر و عود ولی من هیچی نمیفهمیدم. بالاخره یه اسانس گل بنفشه خریدم و بصورت قطره چکان ریخت داخل بینی. تقریبا دوسه روز اینکار کردم بویایی برگشت.چون خیلی گرمه واقعا تاثیرمثبت داشت. اگر بویایی از دست دادید حتما اینکار کنید. البته اگر قطعی خواستید خرید کنید بگید مجدد چک کنم همین اسانس بنفشه بود یا چیزی دیگه.دقیقتر بهتون بگم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 06 شهریور ۱۴۰۰ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۴۰۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: من کورس کاتلین JetBrains که توی کورسرا هست رو معرفی میکنم, اگه این بوده کار من بوده
اینجا هم یه سری هست که خوب بودن
چک کردم ولی گویا فقط ی سری ترک هاش رایگانه. ۲ ماه البته Free trial داره
|