|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - abozar72 - 10 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۵:۰۷ ب.ظ
با سلام بیکار بودم توی سامانه ملی کار نام نویسی کردم البته یکی از دوستام معرفی کرد شکر خدا توانستم عرض یک هفته توی زمینه کامپیوتر توی یک شرکت معتبر با حقوق و مزایای خوب استخدام شوم . گفتم شاید به دردتون بخوره واسه این معرفیش کردم . خوبیش اینه رایگانه و هیچ محدودیت شغلی و سنی نداره ممنون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 10 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
مانشتیا
همینجا کنار هم پیر شدینا
از ۲۳ سالگی تا الان بعضیاتونو میشناسم
دنیا چقد بیمقدار شده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سه هفته دیگه عازم خارج هستم : )
به سلامتی و دل خوش
خوشحالم که بعد مدت ها که برگشتم ی خبر خوب شنیدم
امیداورم هر جا رفتید موفق باشیدو بعدا هم ازخبرهای موفقیتت اتون برامون بنویسید
اگر وقت داشتید از مسیری که رفتید بگید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: ![Blush Blush](images/smilies/blush.gif)
مانشتیا
همینجا کنار هم پیر شدینا
از ۲۳ سالگی تا الان بعضیاتونو میشناسم
دنیا چقد بیمقدار شده
واقعا چقد زمان زود مگیذره... ادم باور نمیکنه این همه سال گذشته
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۳:۰۸ ق.ظ
(۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سه هفته دیگه عازم خارج هستم : )
تلاشت در این مسیر ستودنیه. خوشحالم که تونستی به هدفی که داشتی برسی. روزهای طلایی و روشن در انتظارت باشه دوست عزیز.
ما هم بازه شهریور تا دی ماه امسال عازم میشیم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ
کاری یا درسی؟
منم آفر کاری گرفتم، ولی به ی مشکلاتی در مسیر ویزا خوردم که اگه حل شه تیر ماه عازم میشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: منم آفر کاری گرفتم، ولی به ی مشکلاتی در مسیر ویزا خوردم که اگه حل شه تیر ماه عازم میشم ![[تصویر: tongue.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
مبارک باشه به سلامتی
با آرزوی بهترین ها
(۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۳:۰۸ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: ما هم بازه شهریور تا دی ماه امسال عازم میشیم.![[تصویر: cool.gif]](https://www.manesht.ir/forum/images/smilies/cool.gif)
برای شما هم آرزوی موفقیت می کنم
//
حالا که همه دارید میرید من بایدبمونم بلاخره یکی بایدسکان آیتی و کامپیوتر کشور را به عهده بگیره ![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
البته کاش می گفتیدکجامیرید اومدیم مسافرت بهتون سربزنیم و سوغات بیاریم براتون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۴:۱۰ ب.ظ
منم می خوام برم یه هفته دیگه ( البته خونه ) : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ
حیف بازیهای لیگ قهرمانان اسیا تمام شد عادت کرده بودیما بازی ها خوب بودن به نظرم تیمهای ایرانی همه خوب بودن پرسپولیس که عالی بود استقلال هم خوب بود به خصوص قائدی بازی زیبایی داره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saoshiyant - 11 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۴۰ ب.ظ
چقد خلوت شده مانشت عزیز
امشب یهو یادم اومد و اومدم اینجا ی سر زدم. چه روزهایی رو اینجا داشتم و چقد مفید بود برام خیلی خیلی روزهای خوبی بود. مانشت مسیر زندگی منو عوض کرد. خیلی ناراحت شدم از اینکه اینجا اینقد خلوت شده. انگار مانشت هم مثل ما داره پا به سن میزاره!
امیدوارم ی روزی برسه دوباره اینجا مثل گذشته بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: حیف بازیهای لیگ قهرمانان اسیا تمام شد عادت کرده بودیما بازی ها خوب بودن به نظرم تیمهای ایرانی همه خوب بودن پرسپولیس که عالی بود استقلال هم خوب بود به خصوص قائدی بازی زیبایی داره
دقیقا ولی
استقلال که عالی بود، پرسپولیسم خوب بود
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 13 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ
مبارک باشه. کجا به سلامتی؟
این سه هفته حتما به شدت مواظب کرونا باش که تستت مثبت نشه. دوست دختر من عید ایران بود و کرونا گرفت و یک ماه و خورده ای گیر افتاد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 13 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: کاری یا درسی؟
کاری (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۲۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: مبارک باشه. کجا به سلامتی؟
تشکر، فنلاند.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 13 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دقیقا ولی
استقلال که عالی بود، پرسپولیسم خوب بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حالا بازی بعدی حذف میشین ولی اشکال نداره تا همین جا هم خوب بوده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 13 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۳:۰۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (12 اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دقیقا ولی
استقلال که عالی بود، پرسپولیسم خوب بود ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
حالا بازی بعدی حذف میشین ولی اشکال نداره تا همین جا هم خوب بوده
باشه شما دلتونُ به باختن ما خوش کنید ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
ما اگه ببازیم هم به پر افتخارترین تیم آسیا باختیم نه دوازدهم آسیا (اولسان) : ))
|