|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Majid.. - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ق.ظ
بچه ها امسال اصلا رو مصاحبه افراد برتر حساب وا نکنین.. هیچ بعید نیست رتبه یکمون ۲۰ روز بیشتر نخونده باشه!!
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - حسین کاردان - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:چطور مگه؟؟(19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)حسین کاردان نوشته شده توسط: سلام بچه ها من نرفتم مگه کیا رفتن؟؟؟ واس چی رفتن؟؟؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ق.ظ)حسین کاردان نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:چطور مگه؟؟(19 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)حسین کاردان نوشته شده توسط: سلام بچه ها دوس دارم بدونم اونا چیکار کردن خداکنه اونا هم راضی باشن چون خیلی زحمت کشیدن خیلی براشون دعا کردم ..................................... شما ینی همه سوالارو زدی؟ اصن غلط نداری؟ پس باید منتظر مصاحبتون باشیم : ) (۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ق.ظ)Majid.. نوشته شده توسط: بچه ها امسال اصلا رو مصاحبه افراد برتر حساب وا نکنین.. هیچ بعید نیست رتبه یکمون ۲۰ روز بیشتر نخونده باشه!! به نظرم اینطوریا هم نیس چون خیلیا از اسون بودنش ترسیدن و خیلی از سوالارو نزدن...البته آسون نبودااا...تیپ سوالا تکراری بود مخصوصن واسه بچه های پارسه ای به نظرم توی این کنکور برد با کسی هست که تعداد غلطاش کمتر باشه چون میانگین امسال بالاس |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ق.ظ)Majid.. نوشته شده توسط: بچه ها امسال اصلا رو مصاحبه افراد برتر حساب وا نکنین.. هیچ بعید نیست رتبه یکمون ۲۰ روز بیشتر نخونده باشه!! بخدا ۲۰ روزم زیادش بود
|
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tararezaei - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ
کسی نبود بمن کمک کنه چند روزه همش دا م فک میکنم نگرانی و استرس یه لحظم ازم جدا نمیشه کککمممممککککککک |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - saeedhaydari61@gmail.com - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ)tararezaei نوشته شده توسط: کسی نبود بمن کمک کنه چند روزه همش دا م فک میکنم نگرانی و استرس یه لحظم ازم جدا نمیشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:عرض کنم ک(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ق.ظ)Majid.. نوشته شده توسط: بچه ها امسال اصلا رو مصاحبه افراد برتر حساب وا نکنین.. هیچ بعید نیست رتبه یکمون ۲۰ روز بیشتر نخونده باشه!! :d شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گهی دانه دانه دلتون خوشه شما هم:D (۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ)tararezaei نوشته شده توسط: کسی نبود بمن کمک کنه چند روزه همش دا م فک میکنم نگرانی و استرس یه لحظم ازم جدا نمیشه چی شده?:exclamation: |
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tararezaei - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:بالاتر سوالمو پرسیدم ولی هیچ جوابی نشنیدم(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:عرض کنم ک(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ق.ظ)Majid.. نوشته شده توسط: بچه ها امسال اصلا رو مصاحبه افراد برتر حساب وا نکنین.. هیچ بعید نیست رتبه یکمون ۲۰ روز بیشتر نخونده باشه!! #۵۶۱ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - الی بانو - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:قرمز سیاه رو ۱۰ زدم(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: درخت قرمز سیاه چی میشد؟حداقل چندتا گره میشد؟من نزدم منم ۱۰ زدم خدا کنه درست باشه خیلی ناراحتم (۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۲ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: کسی مدیریت نزده یعنی؟الان که دفترچرو داریم سوال های ۷۰ و ۷۴ چی میشن با مراماااااااامن هر دو رو گزینه ۲زدم عزیزم من چیزایی که فکر میکردم جوابه رو اینجا گذاشتم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)SHahr-Zad نوشته شده توسط: همگی خسته نباشید یعنی چی علوم کامپیوترر هیچ ارتباطی به آی تی نداره؟ من خودم علوم کامپیوتر بودم تمامه درسایه آی تی رو خوندیم به جز مدیریت!!! |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - shamim_70 - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ ب.ظ
دوستان itکلیدایی ک براساس درصد حساب کردین بمنم میدین!!؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - حسین کاردان - ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ ب.ظ)tararezaei نوشته شده توسط: کسی نبود بمن کمک کنه چند روزه همش دا م فک میکنم نگرانی و استرس یه لحظم ازم جدا نمیشههروقت استرس گرفتی این جمله رو بگو البآیه از قران آیا خداوند برای بندگانی که به او توکل میکنند کافی نیست؟؟؟ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sahar salehi - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
لعنت به این سوالای امسال که جواب سوالایی که سر جلسه کلی روشون فکر کردی و به نتیجه نرسیدی بعد از امتحان دونه دونه به ذهن آدم می رسه. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ
کسی میدونه که ایا گزینه های سوال ۳۷ تو دفترچه ها ترتیبش یکی بوده یا فرق داشته؟....من E بودم یادم نیس همین ترتیب بود یا نه ... شما چطور؟ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - m_z - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
دوستان کمک! درصدای تقریبیم ایناست: مشترک ۳۰ تخصصی ۴۰ زبانم که هیچی مدیریتم نهایت دیگه ۳۰ امیدی نیست،نه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وااااای خدا الان دیوونه میشم. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - navid_itboy - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ)m_z نوشته شده توسط: دوستان کمک! ۲۰۰ ۳۰۰ به بالایی کاش مدیریتو زبانو بیشتر میزدین حیفففففف |