|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - iraj.leo - 06 اسفند ۱۳۹۹ ۰۸:۴۸ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۱۲ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: جالبه کاربرای عادی کمتر فعالیت می کنن مدیرا که فک کنم انلاین هم نمیشن اگه الان مانشت شلوغ بود داستان فرق می کرد شاید جریان طبیعی هم همین باشه که مدیریت زمانی میچسبه که کاربر زیاد باشه و گرنه اینجوری که کسی نیست ولی الان چی وضعیت الان چی؟ کسی نمیخواد کاری کنه بذاریم تا شاید باز شلوغ شه و متدهای مدیریت رو دنبال کنیم؟
یادمه داشتیم از تغییرات می گفتیم یه نفر که اونقد انلاین نشده بود که از مدیر بودن هم کنار گذاشته شده بود یهو اومد گفت اقا منم تو مدیریت هستما! ولی الان چی؟ انلاین میشه بگه چرا اینجا اینقد خلوته؟ حتما نمیچسبه الان بذار ببنیم شلوغ شد بگیم واسه مدیریت ما هم هستیم داستان همینقد غم انگیزه
اره خیلی خلوت شده ...انرژی انگاری نمونده برا بچه هاا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 07 اسفند ۱۳۹۹ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۵۷ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۹ ۰۹:۱۹ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام دوستان. لطفا یه سایت معتبر جهت گرفتن مدرک دوره های icdl بهم معرفی کنید. ممنون
چی شد یهو از مهندسی دانگرید کردی رو ICDL؟
من که نگذروندم
اما احتمالاً مجتمع فنی تهران اعتبار مدنظرو داشته باشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تو فضا دیگه آشغال نریزید, اونجا رو بزارید تمیز بمونه
(۰۵ اسفند ۱۳۹۹ ۰۷:۰۵ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط:
این Vaccine tracker ها رو دنبال کنید, هم جالبه, هم برای ما ایرانیا غمانگیز!
ممنون لطف کردین.
برای خودم نمیخوام برای بخشدار مون هست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 08 اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۰۶ ق.ظ
ما فقط از «خودآگاه» خودمون باخبریم. درحالی که گوگل فکر کنم دیگه تا الان «ناخودآگاه» ما رو هم بلد شده!
تعجب میکنم چرا مردم اونور انقدر سکوت میکنن در مقابلش؟!! دیگه به معنی واقعی کلمه فلانشو درآورده دیگه!
فایرفاکس دیگه علناً داره جلوش قیام میکنه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 08 اسفند ۱۳۹۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۱۲ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: جالبه کاربرای عادی کمتر فعالیت می کنن مدیرا که فک کنم انلاین هم نمیشن اگه الان مانشت شلوغ بود داستان فرق می کرد شاید جریان طبیعی هم همین باشه که مدیریت زمانی میچسبه که کاربر زیاد باشه و گرنه اینجوری که کسی نیست ولی الان چی وضعیت الان چی؟ کسی نمیخواد کاری کنه بذاریم تا شاید باز شلوغ شه و متدهای مدیریت رو دنبال کنیم؟
یادمه داشتیم از تغییرات می گفتیم یه نفر که اونقد انلاین نشده بود که از مدیر بودن هم کنار گذاشته شده بود یهو اومد گفت اقا منم تو مدیریت هستما! ولی الان چی؟ انلاین میشه بگه چرا اینجا اینقد خلوته؟ حتما نمیچسبه الان بذار ببنیم شلوغ شد بگیم واسه مدیریت ما هم هستیم داستان همینقد غم انگیزه
خیلیها هم وقتشون محدود شده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 08 اسفند ۱۳۹۹ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: خیلیها هم وقتشون محدود شده.
یه زمانی فرداد مدیر بود بنده خدا چقد وقت میذاشت اونم نه این مانشت الان که مانشت یک صدم اون زمانش شده رفتن فرداد مث این بود که تیم زیدانش رو از دست داد
وضعیت الان حاصل یه ماه دو ماه نیست حاصل چند سال بیخیالی سلسله مراتبی از خود دکتر تنهایی به پایین هست امیدوارم که وضعیت یه جوری تغییر کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 09 اسفند ۱۳۹۹ ۰۳:۳۸ ق.ظ
این سایتو بچههایی که قصد ورود به حوزهی هوش مصنوعی دارن باید فالو داشته باشن به نظر من
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 10 اسفند ۱۳۹۹ ۱۲:۱۲ ق.ظ
پیرو کامنت قبلی؛ اینم در نوع خودش خاص و جالبه
(مشکل امنیتیی یافت نشد, ولی ترجیحاً با ادبلاکر وارد بشید)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ۰۶:۲۴ ق.ظ
نوستارژی جدید ما: مانشت و کل اعضایش.
دیگه مهم نیست کی خوب بود کی بد بود با کی زدی تو سر و کله همدیگه با کی دل دادی و قلوه گرفتی. کی بی معرفتی کرد و گشت گشت از حرفات یه سوراخ پیدا کنه...
اینا رو ولش کن. مهم نیست دیگه.
دیگه این جمع و مخلفاتش یکجا و در هم برای من حکم نوستالژی داره.
نوستالژی هم که میدونیم زیبا ترین کلمه ای هست که انسان بعد از عشق ساخت.
دوستتان دارم سادگان صبور.... همه با هم یک جا.... همتون رو دوست دارم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
این رو امروز بعد از دو روز میخواستم حذف کنم نه که نظرم عوض شده باشه . نه همونه. اما فکر کنم خیلی زیاد رقیق شده ) اما بمونه به افتخار ezra . پاینده باشی رفیق. گرچه باز میگم نظرم همونه ولی خب حلقه های یاران موافق،متحدالمرکز و مختلف الشعاعند )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 اسفند ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ ق.ظ
چرا اینجا دیگه بحث ازدواج نمیشه : ) همه ازدواج کردن یا همه بیخیال شدن : ))))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 12 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۴۸ ب.ظ
فکری هم بر کنار شد اخه کجای دنیا میان دو تا از سر مربی های سابق یه تیم رو به عنوان دستیار و سرپرست معرفی می کنند که فکری این کار رو کرد؟ واقعا این همه ادم با طرز فکرای متفاوت چه فایده ای داشت جز اینکه نشون داده بود طرح مشخصی خودش نداره اخرش هم شد این
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 12 اسفند ۱۳۹۹ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چرا اینجا دیگه بحث ازدواج نمیشه : ) همه ازدواج کردن یا همه بیخیال شدن : ))))
بیخیال شدیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 12 اسفند ۱۳۹۹ ۱۰:۴۰ ب.ظ
ولی هر طور بخوای حساب بکنید اینکه میگن "مرد بنده شهوت است و زن اسیر محبت" جمله ی درستی هست. هرکسی هم گفت نه درست نیست احتمالا تجربه نکرده واقعا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ۱۰:۴۰ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: ولی هر طور بخوای حساب بکنید اینکه میگن "مرد بنده شهوت است و زن اسیر محبت" جمله ی درستی هست. هرکسی هم گفت نه درست نیست احتمالا تجربه نکرده واقعا.
این که هست یا نیست بماند هر کی یه جور فکر میکنه بلاخره. اما نتیجه گیری اخرت یک نتیجه گیری اورجینال ایرانیه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mana.m.it - 13 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چرا اینجا دیگه بحث ازدواج نمیشه : ) همه ازدواج کردن یا همه بیخیال شدن : ))))
باید براتون آستین بالا بزنیمسخت نگیرید به خدا توکل کنیدو اقدام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: + یادمه یه روزهایی بود تو تایپیک ازدواج حداقل روزی ۱۰ تا پست فرستاده میشد : )
قبل تر از اینها یه زمانی بود که حین اینکه داشتی یه پست رو جواب میدادی، کاربر های دیگه پست داده بودن!
|