|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 07 آذر ۱۳۹۹ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۶ آذر ۱۳۹۹ ۰۷:۵۳ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فاز این شادمهر رو نمی فهمم چرا با این دختره ریحانه پارسا ویدیو گلیپ درست کرده ...
من ندیدم این کلیپ رو هنوز
یعنی اگه اینجور باشه شادمهر را براهمیشه حذف می کنم اینقدر که حالم از ریحانه پارسا بهم میخوره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - saharitst - 07 آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۵۶ ب.ظ
چقدر مانشت یه زمانی شلوغ بود
ای کاش هنوز انگیزه درس خوندن بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 07 آذر ۱۳۹۹ ۱۰:۵۸ ب.ظ
از امنیت هم [که همه چیزو فدای به دست آوردنش کردنش] فقط پُزش رو دارن
اون از تهرانیمقدم که تو پادگانِ خودش پودرش کردن و اینا ترورشو تا سالها انکار میکردن
اون از کاظمی که هیچوقت معلوم نشد موتور هواپیماش چرا یهویی از کار افتاد
اون از اون جوونای بختبرگشته که ۲تا موشک خودشونو و آرزوهاشونو پودر کرد و اینا از ترس آبرو و اعتبارشون خودشون به گردن گرفتن!!
ای بابا بیخیال...
حال و روز امروز این مملکت, میوه ی تفکرات اون معمااار کبیریه که دروغ, تهمت و هرکثافتکاری رو برای حفظ نظام جایز میدونست!
خانه از پایبست ویران است...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 08 آذر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۵۶ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: چقدر مانشت یه زمانی شلوغ بود
ای کاش هنوز انگیزه درس خوندن بود
من اگه یه روزی قرار باشه بچمو توی ایران بزرگ کنم بجای درس خوندن توی مدرسه و دانشگاه میفرستمش بره چوپونی حداقل یه کار مفیدی کرده باشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - seonab95 - 09 آذر ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ ق.ظ
کی کرونا تموم میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 10 آذر ۱۳۹۹ ۰۱:۵۶ ب.ظ
ای کاش یک باباطاهر جیبی داشتیم هر موقع مصائب و مشکلات زندگی زیاد که میشد در میوردیم از جیبمون و این دو بیتی رو میخوند واسمون:
گلِ سُرخَم چرا پَژمُرده حالی
بیا قسمت کنیم دردی که داری
بیا قسمت کنیم، بیشَش به من دِه
که تو کوچک دلی طاقت نداری
بعد هم باهم میشستیم و دو کلام صحبت می کردیم : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 10 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۷ ب.ظ
به نظرم الان فرصت خوبیه برای خرید خودرو، ممکنه پایینتر هم بیاد ولی قیمتهای الآن به نظرم مناسبه! ۲۰۶ تیپ پنج تا ۳۳۰ هم رفته بود ولی الان ۲۴۰ تومنه و قیمت معقولیه با توجه به شرایط
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به نظرم الان فرصت خوبیه برای خرید خودرو، ممکنه پایینتر هم بیاد ولی قیمتهای الآن به نظرم مناسبه! ۲۰۶ تیپ پنج تا ۳۳۰ هم رفته بود ولی الان ۲۴۰ تومنه و قیمت معقولیه با توجه به شرایط
راست می گی ولی ۲۴۰ میلیون پول هیچ ۱۰۰ میلیون هم نداریم 
شاید با قرض یه تیبا ۲ گرفتم نمی دونم ارزش خرید داره این ماشین یا نه می دونم نداره ولی خب چاره ای هم نداریم !
+ من اگه با خانواده زندگی می کردم و پول پیش و کرایه و خرج خونه نبود الان دنا پلاس داشتم من خودم الان با متاهل هیچ فرقی ندارم مثل متاهل خونه اجاره کردم ۵۵ متر + مثل متاهل خرید های خونه می کنم و ... ولی یه پسر مجرد که با خانواده زندگی می کنه تقریبا هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنه و می تونه پولش رو تا ۹۰ درصد سیو کنه و اون چیزی که می خواد بخره
+ این سبک زندگی که بخوایی تنهایی زندگی کنی به جایی نمی رسه هر سال فقط پول باید جمع کنی بدی پول پیش خونه حداقل متاهل بود ادم یه بخشی از وسایل خونه با جهازیه تامین میشد این سبک زندگی تنهایی فقط در صورتی به درد می خوره که یه هدفی داری که اونم رفتن از ایرانه ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 10 آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (10 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به نظرم الان فرصت خوبیه برای خرید خودرو، ممکنه پایینتر هم بیاد ولی قیمتهای الآن به نظرم مناسبه! ۲۰۶ تیپ پنج تا ۳۳۰ هم رفته بود ولی الان ۲۴۰ تومنه و قیمت معقولیه با توجه به شرایط
شاید با قرض یه تیبا ۲ گرفتم نمی دونم ارزش خرید داره این ماشین یا نه می دونم نداره ولی خب چاره ای هم نداریم !
+ من اگه با خانواده زندگی می کردم و پول پیش و کرایه و خرج خونه نبود الان دنا پلاس داشتم من خودم الان با متاهل هیچ فرقی ندارم مثل متاهل خونه اجاره کردم ۵۵ متر + مثل متاهل خرید های خونه می کنم و ... ولی یه پسر مجرد که با خانواده زندگی می کنه تقریبا هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنه و می تونه پولش رو تا ۹۰ درصد سیو کنه و اون چیزی که می خواد بخره
+ این سبک زندگی که بخوایی تنهایی زندگی کنی به جایی نمی رسه هر سال فقط پول باید جمع کنی بدی پول پیش خونه حداقل متاهل بود ادم یه بخشی از وسایل خونه با جهازیه تامین میشد این سبک زندگی تنهایی فقط در صورتی به درد می خوره که یه هدفی داری که اونم رفتن از ایرانه ...
قطعا خودروهای ایرانی نسبت به قیمتشون نمیارزن، حالا فرق نداره الآن بخری یا سال دیگه ولی نسبت به هزینهای که براشون میشه الآن قیمتها معقوله (با دلار ۲۵ تومنی) حالا اینکه دلار بیاد پایین یا نه رو باید بررسی کنی که من فکر نمیکنم زیر ۲۵ ثابت بشه! ممکنه بره زیر ۲۵ ولی ثابت نشه (نظر شخصی)
راجع به حقوق و مجردی هم اهداف آدمه که مشخص میکنه چی باید کنه، مثلا من اولی که اومدم تهران (۴ سال پیش) ترجیح دادم ی خوابگاه ی تخته بگیرم اتاق شخصی داشته باشم ولی هزینهی اجاره خونه و ... ندم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 10 آذر ۱۳۹۹ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: راجع به حقوق و مجردی هم اهداف آدمه که مشخص میکنه چی باید کنه، مثلا من اولی که اومدم تهران (۴ سال پیش) ترجیح دادم ی خوابگاه ی تخته بگیرم اتاق شخصی داشته باشم ولی هزینهی اجاره خونه و ... ندم 
تو وضعت خوبه ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 10 آذر ۱۳۹۹ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: نقل قول: به نظرم الان فرصت خوبیه برای خرید خودرو، ممکنه پایینتر هم بیاد ولی قیمتهای الآن به نظرم مناسبه! ۲۰۶ تیپ پنج تا ۳۳۰ هم رفته بود ولی الان ۲۴۰ تومنه و قیمت معقولیه با توجه به شرایط
راست می گی ولی ۲۴۰ میلیون پول هیچ ۱۰۰ میلیون هم نداریم ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
اومدم بگم همین الان داغ دل خیام زنده میشه دیدم خودتون شروع کردید
به نظرم ماشین ی سبک سنگین کن بخر الان ک اگه باز گرون شد ارزش پولت را از دست ندی
+ اینقدر بدم میاد بعد از اینکه از سرکار برگردم خونه بازخوردکاری داشته باشم ک این چیه؟ چرا فلان کار اینجوری شده
حالا تا صبح باید جملاتی که میخوام به مدیرامون بگم را باید با خودم تکرار کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 11 آذر ۱۳۹۹ ۰۱:۱۷ ق.ظ
وقتی یه مساله ای خیلی راه حلش سخت و فضایی شد نباید به اون راه حل ادامه داد بلکه باید زاویه نگاه به مساله رو تغییر داد خیلی وقتها ما درگیر راه حلی مشیم که به ذهنمون اومده در صورتیکه اون تنها راه حل نیست و ممکنه خیلی ساده تر هم مساله حل شه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 11 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۳ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۲۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (10 آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (10 آذر ۱۳۹۹ ۰۲:۴۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به نظرم الان فرصت خوبیه برای خرید خودرو، ممکنه پایینتر هم بیاد ولی قیمتهای الآن به نظرم مناسبه! ۲۰۶ تیپ پنج تا ۳۳۰ هم رفته بود ولی الان ۲۴۰ تومنه و قیمت معقولیه با توجه به شرایط
قطعا خودروهای ایرانی نسبت به قیمتشون نمیارزن، حالا فرق نداره الآن بخری یا سال دیگه ولی نسبت به هزینهای که براشون میشه الآن قیمتها معقوله (با دلار ۲۵ تومنی) حالا اینکه دلار بیاد پایین یا نه رو باید بررسی کنی که من فکر نمیکنم زیر ۲۵ ثابت بشه! ممکنه بره زیر ۲۵ ولی ثابت نشه (نظر شخصی)
راجع به حقوق و مجردی هم اهداف آدمه که مشخص میکنه چی باید کنه، مثلا من اولی که اومدم تهران (۴ سال پیش) ترجیح دادم ی خوابگاه ی تخته بگیرم اتاق شخصی داشته باشم ولی هزینهی اجاره خونه و ... ندم 
به نظرم اگر واقعا تمایل داری به ازدواج باید بری دنبالش چند جا خواستگاری و فلان...این که منتظر بشی خودش جور بشه واقعا احتمالش خیلی کمه حداقل برای ۹۰ درصد پسرا اتفاق نمیفته هرچند من توی لیسانس دوستایی داشتم که پولدار و اینا بودن و دخترا خودشون میومدن سمتش این فقط انتخاب میکرد ولی زودم ازدواجی شدن... ولی نود درصد پسرا باید چندین جا خواستگاری برن تا موردی گیر بیاد خیلی بعیده دختر خودش سیگنال بده و اینا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 11 آذر ۱۳۹۹ ۰۵:۴۸ ق.ظ
امشب فیلم Tenet رو دیدم. حس احمقبودن بهم دست داد، هیچییی نفهمیدم )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 آذر ۱۳۹۹ ۰۱:۴۲ ب.ظ
تصمیم گرفتم نه ماشین بخرم و نه به ازدواج فکر کنم اینطوری ذهن ادم کمتر درگیره ...
|