|
|
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: به چی فکر می کنی؟ - azarakhsh1986 - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:خیر باشه انشا...(10 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:بله متاسفانه(10 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: به لحظه سال تحویل ۱۳۹۴اووووووووف از الان !!!!
|
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - Omn1990 - 14 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
به این فکر میکنم که سلامتی جز بزرگترین نعمت های ریزه.اخه خیلیامون تا وقتی از دستش ندیم نمیبینمش. به این که پست قبلی چقد قشنگ بود و چرا تپاتاک امکان لایک کردن تو مانشتو نداره! پ ن: دوتا دندون عقلمو امروز جراحی کردم عصری رفتم رو ویبره ممتد ! |
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - targol - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ب.ظ
به اینکه این سفرای اجباری کی تموم میشه بشینم سر درسم حتی اگه این آخرین سفر باشه تو این یه ماه چی میتونم بخونم
|
|
به چی فکر می کنی؟ - atenaa - 16 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
به امتحانام به اینکه شدیدا نیاز به مسافرت دارم خسته شدم
|
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - milad12321 - 17 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ق.ظ
کلا دوران حرفه ای رو دوست دارم. تجربیات حرفه ای .افقهای ندیده حرفه ای . مثلا اموزشی سربازی .نرفتم ولی شنیدم خروس میرن تو مرغ با تخم ۲ زرده کن میان بیرون!! ارشد ۶/۵ ماه میخونی برای ۴ ساعت!!! یه ۱۵۰ دقیقه یه ۸۰ دقیقه!! کلا دوران سخت تا کمر شکن رو دوست دارم. دوست دارم باشون کشتی بگیرم. )))جمله مورد علاقه من: **Very ambition engineering project** |
|
به چی فکر می کنی؟ - azad_ahmadi - 18 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
به اینکه دستخط یک دکتر چقدر میتونه اعصاب ادم رو بهم بریزه! |
|
به چی فکر می کنی؟ - RASPINA - 20 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
آدم که اخلاق نداشته باشه به هیچ جا نمیرسه....... |
RE: به چی فکر می کنی؟ - targol - 20 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۲۰ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: آدم که اخلاق نداشته باشه به هیچ جا نمیرسه.......مثل من ![]() تغییر اخلاق کار خیلی سختیه و تلاشهای شبانه روزی من که تا بحال نتیجه رضایت بخشی نداشته
|
به چی فکر می کنی؟ - RASPINA - 21 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: به این که داماد ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان پول در جیب داشته باشد تا بتواند مراسم عروسی برگزار و خانه ای کوچک را برای زندگی اجاره کند! حداقلش!!!!آخی چه قدر دلم برا جوونا سوخت
|
|
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 22 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ
ب اینکه استعدادم رو کشف کردم |
|
به چی فکر می کنی؟ - RASPINA - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ
به فیلم بی پولی اون قسمت هایی که بهرام رادان واقعا بی پول شده بودخیلی جالب بود |
RE: به چی فکر می کنی؟ - WILL - 28 دى ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)$۰me0ne نوشته شده توسط: به اینکه چکار کنم؟به نتیجه رسیدی آیا یا نا؟ |
|
به چی فکر می کنی؟ - atenaa - 30 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ
به آینده ه ه ه ه ه ه |
|
به چی فکر می کنی؟ - NP-Cσмρℓєтє - ۰۳ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ
به اینکه ایران, در مقابل ویلیام , یه سوآرز کم داشت فقط ! |
|
به چی فکر می کنی؟ - WILL - 04 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
به اینکه تیم فوتبال ایران غرور زیاد داشت فقط ، مقابل خودشون |