|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arashmobileboy - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: دانشگاه آزاد واحد هایی مثل قزوین و علوم تحقیقات داره که از خیلی از دانشگاه های دولتی بالاتره هم از نظر رتبه هم از نظر کیفیت و امکانات دمت گرم خیلی روحیه دادی ![]() آخه همش فکر میکنم دانشگاه قزوین یه دانشگاه معمولیه و من الکی واسه خودم بزرگش کردم! |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sadeghpc - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ب.ظ
اینشالا رتبه های ۱تا ۳ از دوستان مانشتی باشند من حتی شنیده ام که موقع تحصیل می توانند در همان دانشگاه یا دانشگاه آزاد دیگر تدریس کنند . ![]() با آرزوی موفقیت برای آنان زحمت کشیدند . |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - arminjahan - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ)arashmobileboy نوشته شده توسط:(02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ)arminjahan نوشته شده توسط: دانشگاه آزاد واحد هایی مثل قزوین و علوم تحقیقات داره که از خیلی از دانشگاه های دولتی بالاتره هم از نظر رتبه هم از نظر کیفیت و امکانات اینو ما نمی گیم همه می گن وزیر علوم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قائممقام وزیر علوم : وزارت علوم از بینالمللی شدن دانشگاه آزاد قزوین حمایت میکند مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دکتر صالحی ، وزیر امور خارجه در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین :دانشگاه آزاد اسلامی ، نقش عمده ای در توسعه آموزش عالی کشور داشته است (رئیس سابق دانشگاه شریف) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. دکتر ملاباشی ، معاون دانشجویی وزیر علوم :دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بخش عظیمی از بار آموزش عالی را برعهده دارد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هیئتی از دانشگاه سوئد از دانشگاه آزاد قزوین بازدید کرد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و ....................................................... |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - yahyazahedi - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام به همه دوستان پاسخ سوالات کنکور ارشد فناوری اطلاعات - گرایش شبکه های کامپیوتری سالهای ۸۸ - ۸۹ - ۹۰ رو میخواستم . از دوستان کسی دارد ؟ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - shq_1990 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ
سلام بچه ها؛ خوبین؟ یه سوال!!!!! کنکور مهندسی کامپیوتر چه تارخیه؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - SaMiRa.e - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)shq_1990 نوشته شده توسط: کنکور مهندسی کامپیوتر چه تارخیه؟ باید صبر کنید کارتهارو بدند . فعلا ۹، ۱۰ و ۱۱ خرداد هست . |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان من دارم.. البته ۸۸ و ۸۹ رو.. و اونم رو کتابه نه pdf دیشب خواب دیدم..کنکور آزاد ااااااااااااااااااانقدر سخت بود که اصلا نتونستم در کل ۴ تا تستم بزنم..تستاشم ۴ تا گزینه نبود ۱۰ تایی بوووود؟؟؟؟؟ اونم بیشتر سوالاتش ربطی به رشته ما نداشت از ۸ نفر کاندیدای رئیس جمهوری بود!!!!!!! این چه خوابی بود... :-) داشتم سکته میکردم سر جلسه امتحان |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ق.ظ
شام چی خورده بودی؟ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ق.ظ
واقعا شام نخوردم!!!!! فکر کنم از پرخوری که نبود حتما از بی خوری بود :-))) واااای تستای ۱۰ گزینه ای من تو عمرم ندیدم .... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: واقعا شام نخوردم!!!!! فکر کنم از پرخوری که نبود حتما از بی خوری بود :-))) واااای تستای ۱۰ گزینه ای من تو عمرم ندیدم ....من دیدم ![]() آزمون مایکروسافت که میدادم یه تست بود گزینههاش از A تا I بود تازه چند گزینه میتونست درست باشه
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - yahyazahedi - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۴ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط:(02 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان اگر یه لطفی در حق ما کنی و یک عکس از پاسخنامه اینها رو برای من قرار بدید ممنون میشوم.
|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ
سعی میکنم.... حتما... اما حتما باید یه pdf پیدا شه هااااااا... من تو مانشت دیدم...اما الان میگردم نمیبینم!! |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Sara.A - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ق.ظ
سلام دوستان.من پاسخنامه کنکورسالای قبل ازاد ایتی رو از کجا میتونم بگیرم؟؟؟؟؟ هر چقدر میگردم پیدا نمی کنم لطفا کمکم کنید،ممنون میشم |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ
سلام به کنکورمون ربطی نداره اما امروز بهترین روز دنیاس! روز پدر... این روز قشنگ رو به همگی تبریک میگم و آرزومیکنم پدرا و البته مادرامون همیشه سلامت باشن و سایه شون رو سرمون... پدر یعنی.... پناه! پدر اولین و واقعی ترین قهرمان زندگیه... بودنش فوق العادست... به ما زندگی ، خوشبختی ، غرور، مهربونی و خیلی چیزهای بینهایت رو میده... خدایا کمکمون کن که قدرشو بدونیم.... دختر که باشی میدونی اولین عشق زندگیت پدرته محکم ترین پناهگاه دنیا آغوش گرم پدرته مردونه ترین دستی رو که میتونی تو دستت بگیری و از هیچی نترسی دستای گرم و مهربون پدرته باید دختر باشی تا بفهمی... دوستانی هم که خدای نکرده پدرشون از دنیا رفته ، یه جورایی الان خیره به آسمونن... روحشون شاد پر از آرامش ... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ)user22 نوشته شده توسط: سلام منم تبریک میگم ![]() اما بهتر بود یه تاپیک به همین عنوان باز میکردید
|