|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.ra - 25 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۴:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان . ببخشید کسی میدونه واسه ویندوز ۷ ۳۲ بیتی از کجا باید JDKرو که واسه JAVA هست رو نصب کرد ؟
داخل سایت Oracle شدم ولی انگار همشون واسه ۶۴ بیتی هست.. ۳۲ پیدا نمیکنم.
ممنون میشم جواب بدید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 25 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۸:۰۰ ب.ظ
............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 25 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۰۵ ب.ظ
از معدود کارایی که همییییشه حالمو خوب میکنه، بلند بلند زبان خوندنه اونم (:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 25 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۱:۱۶ ب.ظ
ای خواجه چه جویی ز شب قدر نشانی
هر شب شب قدر است اگر قدر بدانی
جامی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 26 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۱:۴۸ ق.ظ
گل سرخی در میدان جنگ رویید
سربازان عاشق شدند
دست از ماشه کشیدند
جنگ تمام شد.
رسول یونان
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 26 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۴:۱۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: از موشک نباید ترسید
ی خطا میزنن میریم دیار باقی از این همه تورم و گرونی و دغدغه و ترس راحت میشیم بعد از اون نام و خاطره امون در ذهن و قلب هموطنان جاوید می مونه
فقط ایشالا که رو دریا بهمون موشک بزنن که اجرمون ۱۰ برابر شه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 26 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۳:۲۱ ب.ظ
عکس هایی که همین امروز گرفتم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
[/img]
و عکس دوم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 26 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۷:۳۱ ب.ظ
مادر بزرگم ۹۰ سالشه حالش خیلی بده همش با خودش داره حرف میزنه از ۴۰ , ۵۰ سال قبل حرف میزنه تو خونه خودشه ولی میگه این خونه من نیست هیشکیو نمیشناسه از بعضی از حرفاش خنده م میگیره به زور جلوی خودمو میگیرم از بعضی از حرفاشم گریه م میگیره دلم براش میسوزه
خیلی سخته انتظار مرگ کشیدن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - majidnourirad10 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۲:۵۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: با این وضعیتی که الان هست ( تورم + بیکاری + ترس از ازدواج + ترس از کرونا ...
راست اش من خیلی وقت بود که احساس می کردم توی جایی مثل کره ی شمالی هستم ... هم به خاطر مشکلات شخصی و هم جامعه یک انرژی منفی زیادی رو احساس میکردم . گاهی احساس خفگی مفرط داشتم :/
ولی وقتی که میبینم بقیه ی مردم توی همین محیط دارن زندگی میکنن ، ازدواج می کنن ، بچه دار میشن با خودم میگم نه شاید زندگی اونقدرهام سخت نیست ... شاید من زیادی حساس شدم و روی جزییات دقت میکنم .و مثل دکتر شریعتی که می گفت اول از شب های کویر خوشم میومد و بعدها با فهمیدن جزییات واقعی ستاره ها ، دیگه شبهای کویر به نظرم جالب نبود ( نقل به محتوا ، وگرنه اصل جملات اش چیز دیگه ای بود ) پسره همسایه مون ساندویچی زده و با فروش همبرگر ، زن گرفته
پسر عموم توی ۱۸ سالگی اول سربازیش رفته زن گرفته بدونه این که پولی داشته باشه شغلی و یا حتی وقتی برای رفتن سر کار نداره چون سربازه ولی روزه عقد اش چشماش از شوق برق می زد . و پر واضحه که خیلی هم از من کوچکتره .
من فکر میکنم که نباید خیلی زندگی را سخت گرفت و سعی کنیم از خوشحالی هایی که وجود داره لذت ببریم . اما منکر تلاش بیشتر نیستم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 27 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۴۶ ب.ظ)majidnourirad10 نوشته شده توسط: ولی وقتی که میبینم بقیه ی مردم توی همین محیط دارن زندگی میکنن ، ازدواج می کنن ، بچه دار میشن با خودم میگم نه شاید زندگی اونقدرهام سخت نیست ... شاید من زیادی حساس شدم و روی جزییات دقت میکنم .
بعد عید فطر ی عروسی دعوت شدیم
فامیل درجه یک هم هست نه میشه نریم و نه توی این شرایط به ریسکش می ارزه
پاشیم بریم عروسی بعد کرونا بگیریم![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
اگه نریم هم ناراحت میشن
چندمورد شنیدم ۸ نفر یا ۱۰ نفر از ی فامیل کرونا گرفتن علتش هم شرکت در مراسم یا جشن بوده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 27 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۴۶ ب.ظ)majidnourirad10 نوشته شده توسط: ولی وقتی که میبینم بقیه ی مردم توی همین محیط دارن زندگی میکنن ، ازدواج می کنن ، بچه دار میشن با خودم میگم نه شاید زندگی اونقدرهام سخت نیست ... شاید من زیادی حساس شدم و روی جزییات دقت میکنم .
اگه نریم هم ناراحت میشن
چندمورد شنیدم ۸ نفر یا ۱۰ نفر از ی فامیل کرونا گرفتن علتش هم شرکت در مراسم یا جشن بوده
عروسی نرید بزار ناراحت بشن ، مردم کرونا رو جدی نگرفتن دیگه تا حد ممکن باید رفت و آمدها کم بشه اگرم هست دیگه نه در حد عروسی که معلوم نیست از کجا میان عروسی و تو اون جمعیت احتمال زیاده کرونا گرفتن در مقایسه با یه دورهمی خانوادگی .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - golia70 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۴:۱۴ ب.ظ
عروس ما خیلی بد درومد هنوز ۶ ماه نشده دارن جدا میشن دلم واسه برادرم خیلی میسوزه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Negarm - 27 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۴:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان در زمینه کنکور ارشد کامپیوتر سوال دارم میشه راهنماییم کنید
تازه عضو انجمن شدم وزیاد هم آشنایی ندارم با انجمن وکارکردش راهنمایی میخوام?
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۲۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (27 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۴۶ ب.ظ)majidnourirad10 نوشته شده توسط: ولی وقتی که میبینم بقیه ی مردم توی همین محیط دارن زندگی میکنن ، ازدواج می کنن ، بچه دار میشن با خودم میگم نه شاید زندگی اونقدرهام سخت نیست ... شاید من زیادی حساس شدم و روی جزییات دقت میکنم .
اگه نریم هم ناراحت میشن
عروسی نرید بزار ناراحت بشن ، مردم کرونا رو جدی نگرفتن دیگه تا حد ممکن باید رفت و آمدها کم بشه اگرم هست دیگه نه در حد عروسی که معلوم نیست از کجا میان عروسی و تو اون جمعیت احتمال زیاده کرونا گرفتن در مقایسه با یه دورهمی خانوادگی .
بهترین کار اینه که عروسی نرید تو این شرایط...از دور براشون آرزوی خوشبختی کنید
[tex][/tex]
بهترین کار اینه که عروسی نرید تو این شرایط...از دور براشون آرزوی خوشبختی کنید
سلام دوستان در زمینه کنکور ارشد کامپیوتر سوال دارم میشه راهنماییم کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 28 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۲:۴۰ ق.ظ
لم یقتل الحزن أحد
ولکنه
جعلنا فارغین من کل شیء!
-------------------
اندوه
کسی را نکشت
اما
ما را از همه چیز،
تهی ساخت!
محمود درویش
بعله دوستان حقیقته، اندوه شما رو نسبت به همه تهی میکنه. راست میگه آقای کحمود درویش.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 28 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۳:۳۵ ق.ظ
اعصابم خورد است ... چجوری یه آدم می تونه انقدر پر رو باشه ... استاد راهنمای دومم در تمام مدتی که ما درگیر مقاله بودیم یک کامنت هم در گروه نذاشت ... برای تز هم زحمتی به خودش نداد ... الان که باید credit رو بفرستیم یهو اعلام وجود کرده می گه conceptualization هم برای من اضافه کن من از اول در مقاله مشارکت داشتم !!! اون supervision و edit هم که برای خالی نبودن نوشته بودیم براش! واقعا عصبانی ام همین که اسمش داشت در مقاله می اومد عذاب وجدان داشتم الان باید دروغ هم بنویسم. به استاد راهنمای اولم می گم می گه می دونم کاری نکرده ولی بنویس مهم نیست. همه زحمت ها برای استاد راهنمای اول بوده الان یه جوری نوشتیم تقریبا با هم برابر هستند.
|