|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - فاطمه سلیمانی - ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۰۰ ب.ظ
حدود ۴۰-۵۰ روز دو شیفت درمانگاه سر کاربودم احساس خستگی نمی کردم الان یکی دو روزه یک شیفت هستم نصف روزم را اصلا نمی دونم چی کار کنم حس و حال هیچ کاری را ندارم دوست دارم یه کار مفید انجام بدم انگار حسش نیست ....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 19 فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۱۸ فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۱۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: خدایا چرا یه ماوس درست و حسابی باید بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومن باشه؟
مک بوک پرو ۲۰۱۹ فقط و فقط ۳۹ میلیون تومن ناقابل
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 19 فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۵۹ ب.ظ
هزینه طراحی و سئو ی سایت دراین حد چ قدر میشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با ورد پرس
دوستان ببخشید میشه زودی بگید شرمنده ی کم عجله دارم
مشتری میپره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 19 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۹ ۱۰:۵۹ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: هزینه طراحی و سئو ی سایت دراین حد چ قدر میشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با ورد پرس
دوستان ببخشید میشه زودی بگید شرمنده ی کم عجله دارم
مشتری میپره
ببین یه چیزی رو بگو، همین سایته که باید طراحیش کنی؟ یا یه سایت مثل این؟
باید اینو بدونی که قیمت طراحی یه همچین سایتی جدا حساب میشه و سئوی اون جدا
برای طراحی ۲ تا ۲۵۰۰ و برای سئوش هم هزینه بسته به کلمات کلیدی داره. یه همچین سایتی با توجه به اینکه رقیب هم احتمالا زیاد داره و خیلی ها تو گوگل بالای اون هستن، پس باید با یه سری کله گنده رقابت کنه و در این راه کلمات کلیدی خوبی رو استفاده کنه.
کلمات کلیدی هم هر کدوم یه نرخی دارن. باید یه حساب و کتاب دقیق بکنی در مورد سئوش
بعدم سئو شدن یه همچین سایتی تا صفحه ی اول گوگل شش ماهی طول میکشه. برای سئوش قیمت پایین نگو. زیر ۵ نگو
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 19 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۲۶ ب.ظ
من میخوام کلا ۳-۴تمن بگم
واقعا سئو اینقدر گرونه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 19 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۲۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من میخوام کلا ۳-۴تمن بگم
واقعا سئو اینقدر گرونه؟
آره عزیزم، برای اینکه باید وقت بزاری، باید هزینه کنی بک لینک بگیری و خلاصه خیلی هزینه برداره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 20 فروردین ۱۳۹۹ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۱۲ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: کلمات کلیدی هم هر کدوم یه نرخی دارن. باید یه حساب و کتاب دقیق بکنی در مورد سئوش
بعدم سئو شدن یه همچین سایتی تا صفحه ی اول گوگل شش ماهی طول میکشه. برای سئوش قیمت پایین نگو. زیر ۵ نگو
یعنی چ طور بر اساس کلمات کلیدی قیمت بدیم مثثلا ب ازای هر کلمه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 20 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۹ ۱۲:۵۰ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (19 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۱۲ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: کلمات کلیدی هم هر کدوم یه نرخی دارن. باید یه حساب و کتاب دقیق بکنی در مورد سئوش
یعنی چ طور بر اساس کلمات کلیدی قیمت بدیم مثثلا ب ازای هر کلمه
بستگی به کاری داره که میبره. مثلا تصور کن شما میخوای برای همین سایت روی یه کلمه ی روتین و معروف مثل مهاجرت، یا پذیرش تحصیلی، یا اقامت کار کنی. هر کدوم از این کلمات صد در صد برچسبها و کلمات کلیدی خیلی سایت های غول دیگه هستن که همین الانش اول گوگل هستن. بنابراین باید یخرده وقت بزاری و هزینه کنی، مثلا بک لینک احتیاجه، یه سری مقاله با یه تعداد کلمه ی خاص احتیاجه که تو سایت قرار داده بشه و خلاصه یه سری از این کارها تا سایت زود بیاد بالا و تازه زودش هم شش ماه آیندس. بنابراین اینا گرون تر میشن.
ما خودمون یه سئو کاری داشتیم که یه کلمه ی لوازم خانگی رو فقط سئو روی کلمه ی کلیدی رو گفته بود ۱۳ میلیون. فقط همین کلمه رو و کار کرده بود و عالی هم شده بود.
کلا بستگی داره که چطور سئویی این از تو بخواد. ممکنه یه سئوی بیسیک و ساده بخواد، یا یه سئوی با کلمات کلیدی. اینو باهاش تعیین تکلیف کن، جستجو کن و حساب کتاب کن ببین میتونی از پسش بر بیای یا نه. چون سئو کردن خیلی کلک ها میخواد آدم بلد باشه و خرج هم داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 20 فروردین ۱۳۹۹ ۰۶:۳۳ ب.ظ
در چه حالین دوستان فعال؟
من که هنوز تب دارم و مدام مایعات گرم با سوپ میخورم. فکرم نمیکنم کرونا باشه، واسه اینکه هوا سرده و منم سرما خوردم حتما.
من مریضم همش خوابم، شما کجایین؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 20 فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۰۳ ب.ظ
ای دوست به دوستی قرینیم ترا
هرجا که قدم نهی زمینیم ترا
در مذهب عاشقی روا کی باشد
عالم تو ببینیم و نه بینیم ترا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 20 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ
خب دیگه، سندرز هم کنار کشید و فقط امسالو وقت داریم که سریع تر بریم یه جا دیگه : ))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 21 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۵۶ ق.ظ
در این شبهای مبارک ماه شعبان، خانوم sadaf_beauty (که از حق نگذریم واقعا بیوتی هم هستن ) در اینستاگرام خودشون لایو برگزار میکنن دو سه ساعت و موضوع ازین قرار هست که هرکی استعدادی داره بیاد انجام بده واسه ملت. بیست، سی هزارتا ببیننده داره. نکته ی جالب قضیه تعداد آقایونی هستن که میان توی لایوش
و اینکه همین صدف توی سال ۲۰۱۹ تو حوزه زیبایی و beauty و اینا جزوه ده اینفلوئنسر برتر اینستاگرام شده از دیدگاه مجلهی فوربس (نفر دوم شد توی اون لیست). که به نوبه ی خودش جالبه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 21 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۲۰ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۵۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: خب دیگه، سندرز هم کنار کشید و فقط امسالو وقت داریم که سریع تر بریم یه جا دیگه : ))
سندرز هم کنار کشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خبر نداشتم. مثل اینکه یه روز من خبر نخوندم خیلی اتفاقا افتاده!!!!!
من برنی رو خیلی دوسش میداشتم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 21 فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۴۶ ب.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 21 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۳۱ ب.ظ
اوی خدا اونقدر تو مانیتور نگاه کردم و آموزش درست کردم که دارم کور میشم.
امیدوارم این کسب و کار ما هم به یه جایی برسه. من که دیگه خیلی خسته شدم از این اوضاع و امیدوارم از این بلاتکلیفی دربیایم.
کار من شده هی کار کردن و پولاش معلوم نیست کجا میرن!!!
|