|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۱۶ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: من اینترنتی کتاب سفارش دادم امروز یا فردا باید دستم برسه.
ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه بعد سفارشم چاپ شده. یعنی دست زده شده به صفحه هاش. یکم آمار مبتلایان تهران بالاست نگرانم. و تا برسه دستم هم کلا جعبه و کتاب ها چند بار دست به دست شده مسلما. واسه همین اعتماد نمیکنم با خیال راحت استفاده کنم ازش. دوستان کسی میدونه این ویروس کرونا چقدر تو صفحات کتاب میمونه؟ و برای ضدعفونیش باید چیکار کنم؟
عجب گیری کردیم با این ویروسه.. یعنی تو عمرم به ضدعفونی کردن کتاب فکر نمیکردم
به نظرم کتابها باید ضد عفونی بشن! البته جلوی آفتاب مستقیم هم بزاری حله. یه یکی دو ساعت بزار جلوی آفتاب مستقیم هر چی باشه میپره . با الکل نمیشه ضدعفونی کرد و تنها راه حرارتیه، و بهترین حرارتی که کتاب رو نابود نکنه حرارت آفتابه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۰۲:۵۴ ب.ظ
.........................................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۰۳:۳۴ ب.ظ
من خداییش الان اعتراف میکنم که اشتباه میکردم، روی امیرحسین رستمی هیچوقت حساب نمیکردم. واسه اینکه همیشه دستش تو دست خانواده اروپا گردی میکرد. ولی الان با این کارش احساس میکنم یه جورایی بین این همه آدم حسابیه خداییش!
دمش گرم
و لعنت بر کسی که دستش به رسانه ای برسه و حرکتی نزنه برای اطلاع رسانی یا کمک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۰۴:۱۹ ب.ظ
آقا یکی منو راهنمایی کنه ، اگه من از جلو در خونه اسنپ بگیرم تا فرودگاه مهرآباد از اونجا سوار هواپیما بشم تا اردبیل بعد جلو فرودگاه هم ماشین بیاد دنبالم برم خونه آیا کرونا می گیرم !؟
از ۷ اسفند به اینور دیگه سرکار نمی رم و از اون موقع هر هفته تمدید کردن دورکاری رو الانم مدیرمون پیام داد احتمالا تا ۲۰ فروردین تعطیل خواهد بود !
کاش همون اول می رفتم الانم نمی دونم والا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۱۶ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: من اینترنتی کتاب سفارش دادم امروز یا فردا باید دستم برسه.
ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه بعد سفارشم چاپ شده. یعنی دست زده شده به صفحه هاش. یکم آمار مبتلایان تهران بالاست نگرانم. و تا برسه دستم هم کلا جعبه و کتاب ها چند بار دست به دست شده مسلما. واسه همین اعتماد نمیکنم با خیال راحت استفاده کنم ازش. دوستان کسی میدونه این ویروس کرونا چقدر تو صفحات کتاب میمونه؟ و برای ضدعفونیش باید چیکار کنم؟
مبارکه : ) منم یه دفتر سفارش دادم. قراره بعد عید ب دستم برسه که تا اون موقع هم قطعا کرونا مهمون مون هست. فکر نمیکنم روی کاغذ موندگاری چندانی داشته باشه، من میذارمش یکی دو روز توی آفتاب بمونه و جلدش رو ضدعفونی میکنم
+ الان یه جایی خوندم نوشته حداکثر ۵ روز میمونه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۴ ب.ظ
روی کتاب رو یه دست بکشید کافیه فکر کنم.
یه چیز خندهداری که چند روز پیش داشتم بهش نگاه میکردم این بود که یکی رفته از یه فروشگاهی توی شهرمون یه روسری خریده. بعد به اکانت اینستاگرام فروشگاه پیام داده که روسری خیلی خوب بود، یکی دیگه ندارید؟ فروشنده گفت نه، چطور مگه؟ طرف برگشت گفت چون واسه ضد عفونی کردن روسری گذاشتمش توی مایکروویو و سوخت روسری )))))))))))))
واقعیهها. فکر کنید طرف روسری رو گذاشت توی مایکرو..
اصن استوری فروشگاه رو دیدم به ربع داشتم میخندیدم )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۰۷:۵۳ ب.ظ
........................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۱۰:۵۲ ب.ظ
راستی یادم رفت
چهارشنبه سوری همگی مبارک!
سرخی شما از آتیش، زردی شما از اون
کرونا بسوزد در آتش قلب های ما امشب
چرا که آتشی که نهان شد در قلبهای ما هنوز روشن است
الان اینجا آهنگ ای ایران شجریان رو بلند گذاشتن از یه خونه ای و همه ی پنجره ها دارن همخونی میکنن
ایران ای سرای امید ....
دلتون شاد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۱۱ ب.ظ
ی هفته بذار تویی توی حیاطی جایی آفتاب بخوره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۸ ۱۰:۵۲ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: الان اینجا آهنگ ای ایران شجریان رو بلند گذاشتن از یه خونه ای و همه ی پنجره ها دارن همخونی میکنن
ایران ای سرای امید ....
دلتون شاد
اکباتان واقعا جای عجیبه ، هم واسه قرنطینه تو خونه می مونن از پنجره آواز می خونند ، هم چهارشنبه سوری میان بیرون : )))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 27 اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۴۳ ب.ظ
بچه ها مرسی از راهنماییتون
امروز همین که رسید دستم بردمش پشت بوم از صبح اونجاست ولی آفتاب نبود .. دو روز هوای اینجا کاملا ابریه.
چند روزی میذارم بمونه خدا کنه ویروساش از بین برن تو این مدت : (
عجب گیری کردیماااا یعنی واقعا فکرش رو میکردیم یه روزی باید دغدغه ضدعفونی کردن روسری نو، کتاب دفتر نو، پفک و چیپس و بیسگوییت و ... رو داشته باشیم؟! آدم یه چیزی از بیرون میگیره کلی استرس میکشه تا ازش استفاده کنه دیگه خرید درمانی مثل قبل مزه نداره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 28 اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ق.ظ
مواظب بارون باش
صبح بری روی پشت بوم ببینی کتابت مثل کتاب تصمیم کبری شده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 28 اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: مواظب بارون باش
صبح بری روی پشت بوم ببینی کتابت مثل کتاب تصمیم کبری شده
دمت گرم  
یه حالی دادی خندوندی تو این موقعیت بیخود!
من اگه گفتم بزاره تو آفتاب منظورم این بود که یه نیم ساعت خودشم پیششون باشه آفتاب بخوره. نه اینکه بزاره در بره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 28 اسفند ۱۳۹۸ ۰۳:۱۴ ب.ظ
یکی نگرانه اینه ویرویس رو برگه های کتاب نباشه یکی هم بساط رو جمع کرده داره می ره مسافرت !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 28 اسفند ۱۳۹۸ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۸ ۰۳:۱۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: یکی نگرانه اینه ویرویس رو برگه های کتاب نباشه یکی هم بساط رو جمع کرده داره می ره مسافرت !
ایشالا سفرت به خیر و سلامتی باشه. کرونا هم نمیگیری ایشالا
من الان دارم بالاخره بعد از مدتی میرم سروقت کتابا. به نظرتون ضدعفونی کنم؟
|