تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - asusx59sr - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  گسسته گریمالدی عزیز به پایان رسید!من که باورم نمیشه!!!

ملت چه استرسی میدن........ چطوره از نخونده هامون بگیم؟
اول خودم میگم
.
.
.
.

من چیزی نمونده که نخونده باشمBig Grin

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  گسسته گریمالدی عزیز به پایان رسید!من که باورم نمیشه!!!

هورااااااااا آفرین از کی شروعش کردی?

گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - parisa68 - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ

بچه‌ها من پایگاه داده توی مخم نمیره، می‌خوام برم کلاس نظرتون درمورد خلیلی فر چی‌؟چیزی درموردش شنیدید تا حالا؟

بچه‌ها من پایگاه داده توی مخم نمیره، می‌خوام برم کلاس نظرتون درمورد خلیلی فر چی‌؟چیزی درموردش شنیدید تا حالا؟

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - atharrashno - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ ق.ظ

(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط:  
(30 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ق.ظ)m_gh نوشته شده توسط:  من ریاضی مهندسی مدرسان رو خوندم ولی احساس می کنم بی فایده بود چون فرمولا خیلی زیاده همون موقع یاد می گیری فردا دیگه یادت نیس
فکرکنم آخرشم ریاضی مهندسی نتونم تستی بزنمSad

من ریاضی مهندسی مدرسان رو خوندم ولی احساس می کنم بی فایده بود چون فرمولا خیلی زیاده همون موقع یاد می گیری فردا دیگه یادت نیس
فکرکنم آخرشم ریاضی مهندسی نتونم تستی بزنم

ریاضیات مهندسی رو با نصیر یا پارسه بخون

کتاب مهندس کریمی در این درست در هفته اینده به بازار میاد. این جزوه و صداش هم تو اینترنته شیوه درس دادن کریمی خیلی بهتر از جزوات پارسه استو مشکل حفظ کردن فرمول را هم نداره چون اصولا فرمول ها را به تکنیک های حل تبدیل میکنه

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m_gh - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)parisa68 نوشته شده توسط:  بچه‌ها من پایگاه داده توی مخم نمیره، می‌خوام برم کلاس نظرتون درمورد خلیلی فر چی‌؟چیزی درموردش شنیدید تا حالا؟

به نظر من پایگاه داده کلاس نمی خواد ازیه کتاب خوب بخونی راحت می فهمی .در ضمن درسیه که یکم خونده باشی می تونی تست کنکورشوبزنی .مثلا من امسال آزمایشی دادم با اینکه لای کتابم باز نکرده بودم ۵ تا تست پایگاهو زدم.

چقدر کلا روش وقت گذاشتی؟راضی بودی که خوندیش؟

گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - radrad - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ

سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم
به نظرتون از الان بخوام بخونم می تونم قبول بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ق.ظ)radrad نوشته شده توسط:  سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم
دوست من خوش اومدی به جمع...
ما تازه داریم میخونیم...
اگه قول بدی الان خوب بخونی...روزی ۶ساعت مفید...بعدش کنی ۱۲ ساعت در ماهای آخر....
قول میدم تک رقمی بیاریRolleyes

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)parisa68 نوشته شده توسط:  بچه‌ها من پایگاه داده توی مخم نمیره، می‌خوام برم کلاس نظرتون درمورد خلیلی فر چی‌؟چیزی درموردش شنیدید تا حالا؟

با کتاب مقسمی بازم نمیرهههههههههههههههههه؟
کتاب به این آسونی....خوب بخونیش۸۰ زدی
میگی نه برو رتبه ۵ شبکه امسال رو ببین...
بخدا ۱هفته ای مقسمی تمومه ...Rolleyes

گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  بخدا ۱هفته ای مقسمی تمومه ...Rolleyes
با چند ساعت در هفته یه هفته ای تموم میشه؟؟؟ منم هنوز شروعش نکردم.
هووشم شروع نکردم
نرم هم شروع نکردم!مدیریت هم هنوز نخوندم! موندم از روی چی بخونم؟
--------------------------------------
من فردا میرم دانشگاه.از فردا دیگه تنهام! توی خونه! یه کم استرس دارم که میشه یا نه؟

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  
(31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  بخدا ۱هفته ای مقسمی تمومه ...Rolleyes
با چند ساعت در هفته یه هفته ای تموم میشه؟؟؟ منم هنوز شروعش نکردم.
هووشم شروع نکردم
نرم هم شروع نکردم!مدیریت هم هنوز نخوندم! موندم از روی چی بخونم؟
--------------------------------------
من فردا میرم دانشگاه.از فردا دیگه تنهام! توی خونه! یه کم استرس دارم که میشه یا نه؟
تو دو هفته روزی ۱/۵ بخونی تمومه...
منم مدیریت با زبان شروع نکردم...باید کم کم وارد برنامه ام کنم اش...

گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  تو دو هفته روزی ۱/۵ بخونی تمومه...
مدیریت چکار کنیم؟
هر روز که نمیشه یه درس خوند! مثلا ۱ روز در میون!
------------------------------
من اونجا نت ندارم! شاید هفته ای یه بار بتونم بیام!

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ق.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  
(31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  تو دو هفته روزی ۱/۵ بخونی تمومه...
مدیریت چکار کنیم؟
هر روز که نمیشه یه درس خوند! مثلا ۱ روز در میون!
------------------------------
من اونجا نت ندارم! شاید هفته ای یه بار بتونم بیام!
والله من مدیریت پارسه گرفتم+زبان تخصصیش رو ایشالله از این هفته وارد برنامم میشه...
وای دانشگاه هم شروع شد...کیه که بره سر کلاسBig Grin

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - radrad - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  [quote='radrad' pid='130185' dateline='1348206805']
ما تازه داریم میخونیم...
اگه قول بدی الان خوب بخونی...روزی ۶ساعت مفید...بعدش کنی ۱۲ ساعت در ماهای آخر....

ممنون
من خیلی از تایپیکارو خوندم ولی اخرش نفهمیدم کدوم منبع بهتره
واسه نرم افزار یه منبع خوب واسه دروس مشترکش بدین لطفا

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:  [quote='radrad' pid='130185' dateline='1348206805']
ما تازه داریم میخونیم...

ممنون

ما تازه داریم میخونیم...

ممنون

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ق.ظ)radrad نوشته شده توسط:  [quote='jameshenas' pid='130189' dateline='1348208740']
[quote='radrad' pid='130185' dateline='1348206805']
ما تازه داریم میخونیم...

ممنون

نرم افزار>>>2تا کتاب بخون،یکی پوران که واقعا حجمش خیلی کمه....یکی هم پرسمن ترجمه سالخورده...
من پوران رو تموم کردم...خیلی کمه...
توی این کنکور یکی کتاب مقسمی پایگاهش...یکی هم پوران نرمش...واقعا کم و مطالب مهمی رو گفتن...

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Gita - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ

من همش تصورم اینه که همه شروع به درس خوندن کردنو من موندم!!!!!
یکخورده نگرانم ولی همین که می بینم یکسری از دوستان هم تازه شروع کردن آروووم می شم.Angel

RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - jameshenas - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ

(۳۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:  
(31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  گسسته گریمالدی عزیز به پایان رسید!من که باورم نمیشه!!!

ملت چه استرسی میدن........ چطوره از نخونده هامون بگیم؟
اول خودم میگم
.
.
.
.

من چیزی نمونده که نخونده باشمBig Grin
آفرین به شماBig Grin