|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asiehmohammadian - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
ممنونم آقای آرتا منطور منم دقیقا همین بود منکه دفترچه رو خوندم چیزی راجع به اینکه کسی با مدرک کارشناسی آی تی نمیتونه کنکور کامپیوتر بده ندیدم ۱ سوال کنکور کامپیوتر صبحه؟ من که میخوام هم گرایش نرم شرکت کنم هم هوش میشه ؟ باید چکار کنم؟ |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - hadirr - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
سلام یه سوال توی دفترچه واسه کارت اعتباری نوشته باید از مراکز پستی تهیه کنید ولی تو اطلاعیه سازمان سنجش گفته اینترنتی باید بخرید حالا تکلیف چیه؟؟؟ |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - *farnaz* - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
از اون موقع که دفترچه ها اومدن هیچ کس یک کلمه درس نخونده همه پستا داغه با بحث ثبت نام |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - آرتا - ۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: از اون موقع که دفترچه ها اومدن هیچ کس یک کلمه درس نخونده همه پستا داغه یا بحث ثبت نام سلام فرناز جان . دقیقا موافقم یه کم پستا از بحث خوندن گروهی دور شد . منم یه پست خیلی طولانی و کامل صفحه قبل گذاشتم که ان شالله دیگه بحث جمع بشه و دوستان دیگه سوال نپرسن. حالا همین دو تا سوال آخر دوستان رو جواب بدیم ان شالله که دیگه بحث دوباره بره روی خوندن گروهی خودمون. (۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: ۱ سوال کنکور کامپیوتر صبحه؟سلام . پارسال واسه اولین بار یک روز و اونم صبح بود. دفترچه اول زبان و ریاضی و مشترک و دفترچه دوم مجموعه مهندسی کامپیوتر که سوالات هر سه گرایش توشه. دفترچه اول رو که وقتش تموم شد دفترچه دوم رو میدن و شما می تونید سوالات هر سه گرایش رو و البته با توجه به وقت بزنید. (۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ)hadirr نوشته شده توسط: سلام یه سوال سلام . توی پست صفحه قبل توضیح دادم . بله این از سوتی های سازمان سنجشه. همون اینترنتی باید تهیه کنی. پ.ن : دوستان لطفا دیگه توی این تاپیک سوالات مربوط به فرآیند آزمون ارشد رو نپرسید تا بحث برگرده به همون موضوع اصلی تاپیک. سوالات رو توی تاپیک مربوط به خودش بپرسید. |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - skygirl_00 - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: ۱ سوال کنکور کامپیوتر صبحه؟ بله زمانشون یکیه. و پس و پیش نداره مهندسی کامپیوتر شامل ۴ گرایشه. معماری. هوش . نرم افزار .محاسبات و الگوریتم یعنی سر جلسه مهندسی کامپیوتر ۲ تا دفترچه میدن یکی مشترک که خوب مشترکه و دفترچه تخصصی که بهت میدن توش سوالات معماری،نرم و هوش هست.. اول تخصصی نرمو بزن که اصلیه برات بعد وقت اضاف آوردی برو تخصصی هوش بزن.همین! بچه ها شما آمار پارسه رو که خوندید الان فصل یکش یا دوش مثلا یادتونه.کامل خوندید و همه فرمولا رو حفظید؟ من الان اصلا امادگی ندارم واس فصلایی که قبلا خوندم!!! |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - white bird - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: سلام بچه ها.بسیار ممنون اقای ارتا کلی شک کرده بودم با اون صحبت های قبلی من رشته اصلیم ای تی هستش میخوام نرم افزار هم بدم حالا طبق حرفاتون گفتید که نرم به عنوان رشته اصلی انتخاب کنم و ای تی به عنوان شناور(مورد دوم) درسته؟ |
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - m@hboobe - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: بچه ها شما آمار پارسه رو که خوندید الان فصل یکش یا دوش مثلا یادتونه.کامل خوندید و همه فرمولا رو حفظید؟ من الان اصلا امادگی ندارم واس فصلایی که قبلا خوندم!!!از اون سوالا بود که حسابی این شکلی میشی خب امار بخاطر فرمولهاش باید خلاصه برداری از فرمولها داشته باشیم و با تکرار باید اونا تثبیت بشن! من خودم که شخصا میتونم بگم این همه فرمول هنوز حفظ نیستم
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - alone boy - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: از اون موقع که دفترچه ها اومدن هیچ کس یک کلمه درس نخونده همه پستا داغه با بحث ثبت نام این چه حرفیه شما از کجا میدونید هیچ کی درس نخونده (اینجا داغ با پست ثبت نام ) خانم، روزی (۲۴ ساعته )حالا بچه ها ۲۰ ساعت میان مانشت پست ها رو داغ میکنن چقدر وقت میمونه براشون ۴ ساعت میدونی تو این چهار ساعت میشه چند تا کلمه خوند .
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - moha - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ
ینی من که آی تی هستم نمیتونم هوش امتحان بدم؟؟ |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - شبگرد - ۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ ب.ظ
بچه ها جمعه امتحان ازمایشی دارم ولی نتونستم بخونم فقط یه فصل پایگاه داده و هوش مصنوعی دو فصل سیستم عامل و دو فصل شبکه از پارسه خوندم نمیدونم چیکار کنم در هفته هم فقط دو روز کلاس دارم و ۹ واحد درس دارم میتونم خودمو برسونم بچه ها کمکم کنیدددددددددددددددد |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - alone boy - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: ینی من که آی تی هستم نمیتونم هوش امتحان بدم؟؟ خدااااااااااااااااااااااااااا شما دیگه کی هستید ؟ ![]() ![]() بابا صفحه قبلی یه دوست زحمت کش یه پست بالا بلند زده همه ابهامات رو برطرف مبکنه (جا داره ازش تشکر کرد آقای آرتا ممنون چی مکشی از دست این بچه ها اینا چجوری تو خیابون ماشین نمیزنشون )والا اون پست رو بفرستی سازمان سنجش تا عمر داره دیگه اشتباه نمیکنه .وهیچ ابهامی هم تو کارش نمیاد .همه چیزو توضیح داده حالات شناور و اصلی و همه چیو بعد یکی دو سه تا پست بعدش اومده میپرسه من نرم افزارم میتونم هوش شرکت کنم خو یعنی چی والا من نمیدونم دیگه چی بگم ![]() اوج بامزه ای میدونید کجاست اونجاست ک آقای آرتا اومده جواب این دوستمون رو داده . دقیقا زیر اون پست یه خانم اومده دوباره همون جوابو با جزییات گفته.: ![]() اونوقت دوست عزیز شما دقیقا یه دو تا پست پایین تر اومدی همون سوال رو پرسیدی ![]() جواب :دوست عزیز برو صفحه قبلی رو بخون متوجه میشی . الان یکی بعد این پست میاد با جزییات بهت میگه کدوم صفحه کی نوشته کجاست چند تا پست برو پایین (آره اونجاست بخونش بخونش )
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - jameshenas - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ ب.ظ
این روز ها همه از ثبت نام حرف میزنن!!!! شما چطور؟ ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - moha - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ)alone boy نوشته شده توسط:وای چه بی اعصابیا(09 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ)moha نوشته شده توسط: ینی من که آی تی هستم نمیتونم هوش امتحان بدم؟؟ من که نخوندم قبلیارو سوال پرسیدم فقط |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - asiehmohammadian - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ)alone boy نوشته شده توسط: بعد یکی دو سه تا پست بعدش اومده میپرسه من نرم افزارم میتونم هوش شرکت کنم خو یعنی چی والا من نمیدونم دیگه چی بگم شما به جای مسخره کردن بقیه بهتره پستاروبادقت بخونید من خودم قبل آقای آرتا توضیح دادم که رشته یاصلی چیه رشته ی شناور چیه خوبم میدونم چی به چیه سوالی که من پرسیدم وآقای آرتا لطف کردن جواب دادن راجع به گرایشها بود که دفترچه گرایش هوش و نرم چطوری توزیع میشه چرا فکر میکنید فقط شما گیرایی درک یک مطلب و دارید؟؟؟ پست من وبخونید بعد مسخره کنید میخواید به قول خودتون بهتون آدرس بدم؟؟؟!!! |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mahta - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ
سلام من بین سیسم و معماری میخواستم یکی رو کنار بزارم با این وضعیت چیکار کنم(کلا با این ۲درس مشکل دارم)؟؟؟ برای معماری ویس یوسفی بهتره یا اجلالی یا نامور ؟؟ سیستم عامل مقسمی روون تر گفته یا حقیقت ؟؟ |