|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumngirl - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۲۸ ق.ظ
شبتون خوش. حیف مادری که شب بالای سر بچه ش بیدار بمونه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: شبتون خوش. حیف مادری که شب بالای سر بچه ش بیدار بمونه

|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۲۵ ق.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: (27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پای چرت و پرت شنیدن از همکار و حرف زور شنیدن از رییس نمیرسه.
میزان قدردانیتون مشخص شد، بهشت زیر پای مادران است!
اینو شما نباید ببینی. اونی که باید ببینه میبینه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: ........... وقتی که دخترها رشد می کنند و تبدیل به زن ها می شوند نمی توانند از تمایلات شان بگویند، آن ها سکوت اختیار می کنند و نمی توانند صادقانه از آن چه که بدان فکر می کنند حرف بزنند و تظاهر کردن و دروغ گفتن را به شکل هنرمندانه ای به نمایش می گذارند.
بخشهایی از یکی از کتابهای خانم آدیشی
چه مضحک
چه مزخرف
کلاً هیشکی به اندازه فمینیست ها جنس زن رو به لجن نکشونده!
شاید شعار و ادا اطوارشون برابری و حتی برتری جنس زن باشه اما هرکتابی, هر فیلمی, هر اثری ازشون تحلیل کنی و در حرفاشون مداقه کنی چیزی جز این نیست که جنس مرد همه چیزه و جنس زن دقیقاً هیچ چیز. عزت و ذلت یه زن رو مرد تعیین میکنه و زن یه موجود بی هویت و بی همه چیز و بی اراده است که کردارش مطلقاً وابسته به عروسکگردانش (مرد) هست!
درست مثل همین نقل قول!
درست مثل همین ماله کشی مذبوحانه!
چه مسخره!
زن و مرد از یک گوهرن -- که درآفرینش ز یک گوهرند
ولی فمنیستا واقعاً ناقص مغزن 
-بیخود تر از بحث برتری زن برتره یا مرد فیلان تره, فقط خودمم!
کلاً بحث جنسیتی با خانمها مثل اینه بری با آخوندا راجع به نظریه داروین بحث کنی
اما با این حال فرصتی دست داد تا یه ذره از روش بلک (صراحت) تست کنیم بینیم چجوریاست!
- واقعاً دور از جون جمع تو ایران سگ باشی ولی مرد نباشی
- اگه یه امکانی فراهم بود که با فشار دادن یه دکمه جنسیت رو معاوضه کرد قطعاً تا حالا اون دکمه رو خراب کرده بودم تا طعم زندگی در جامعه ی مردسالاااااار رو دیگران هم بچشن!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumngirl - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۱۰ ق.ظ
شعار مهم نیست، عمل مهمه که به اندازه کافی گویاست
خوبه وقتی یکی میاد دخترا رو معادل لوازم آرایشی می بیته، اینقدر واکنش نمی بینیم (البته از ماست که بر ماست). اینم حرف دل تنگ من بوده. شب خوش
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۱۶ ق.ظ
اقا چرا بحث می کنید اخر ببینم این دخترها بعد ازدواج می خوان خونه داری و بچه داری کنند یا نه )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - dr.a_AI - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۴۵ ق.ظ
بحث اختلاف و برتری و ضعف زن و مرد تموم شد یا نه؟
بیام تو؟ 
همه اینا به خاطر اینه که هر کس فقط از دید خودش نگاه می کنه
هر دو تا درد دارن. یکی از درون یکی از بیرون. نمیشه قضاوت کرد
خب دیگه تمام. یه بحث جدید بندازید وسط
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۴۱ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (26 مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۳۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: منشور حقوق شهروندی رو یه مطالعه کنید. شاید بتونید با پیگیری به نتایجی برسید.
فقطط شو بود اونن. ج بده همم راه در رو ش بلدن
الان دیواان ع دالت رای دادهه ک نیرو انتظامیی باید ب خانماا گواهینامهه موتور سواری بده . هنو نیرو انتظامیی زیربارر نمیره
من به جای شما از خودم تشکر می کنم بابت راهنمایی. دستت درد نکنه کاربر بلک.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumngirl - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۴۵ ق.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: یکی از درون
مساله اینه که درد درون قابل نمایش نیست، وقتی الدنگ سر خیابون بهت متلک میندازه و تو دلت می خواد دندوناشو تو دهنش خورد کنی، اما یادت میفته حرف اون در برابر قانون ۲برابر تو می ارزه و ....، از ترست نمی تونی کار تو بعضی از محیطها رو قبول کنی و ....
متاسفم مادرامون و مادرای اونا و .... بهمون یاد دادن تو باید در مقابل مرد کوتاه بیایی، عیب نداره تو بخاطر بچه ت حرف زور رو بپذیر تازه مدح و ستایشش هم بکن، قدردانی بچه م آخرش اینایی هست که خوندیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - dr.a_AI - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۵ ق.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: (27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۴۵ ق.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: یکی از درون
مساله اینه که درد درون قابل نمایش نیست
خب دیگه. برای همین میگم هر کدوم داریم از دید خودمون به مسئله نگاه می کنیم و نباید قضاوت کنیم چون تو شرایط طرف مقابل نبودیم یا اگر هم احیانا تو مواردی تو همون موقعیت طرف بودیم همون آدم نبودیم (بود بود نبود )
البته من در واقعیت اینقدر نرم و نازک و لطیف به مسئله نگاه نمی کنمااااا. چیزی نمی گم چون نمی خوام تو اینجور چیزا بحث کنم. بحثیه که به نتیجه نمی رسه و فقط اعصاب خوردیه. اونم به قول نمی دونم کدوم کاربر همین چند تا پیام بالاتر که گفته اینجا الان داریم با کسایی بحث می کنیم که در زندگیمون تاثیری نمی ذارن و بعید می دونم انقلاب تفکری هم ایجاد کنن. این به خصوص برای چنین موقعیتیه که هر کسی رو حرف خودش اینقدر مصممه و فقط می خواد حرف خودشو به کرسی بنشونه 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumngirl - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۴ ق.ظ
در نهایت جایزه طنز سال تعلق می گیره به:
مردا حاضرن به اندازه ۵۰-۵۰ تو خونه مشارکت کنن اگر همسرشون شاغل باشه :-)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۹ ق.ظ
من واقعا توصیه میکنم به کسایی که تفکرات مفرط فمنیسمی دارن هیچوقت ازدواج نکنید و خودتون و یه پسر دیگه رو بدبخت نکنید.
والسلام (:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Autumngirl - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۳۵ ق.ظ
هرچه با افراد بیشتری آشنا شدم، بیشتر به دیدگاهم ایمان آوردم؛ تا بتونم زندگی کنم نه اینکه له شم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۰۲ ب.ظ
یه بیشعور تحصیل کرده خیلی بیشعورتر از یه بیشعور تحصیل نکرده است.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۴ ق.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: در نهایت جایزه طنز سال تعلق می گیره به:
مردا حاضرن به اندازه ۵۰-۵۰ تو خونه مشارکت کنن اگر همسرشون شاغل باشه :-)
.
عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی.
|