|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 10 مرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۲۴ ب.ظ
امروز برای خودم یه هدیه خریدم: بلیت کنسرت همایون شجریان
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - متینا۲۰۲۰ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۵۳ ب.ظ
خدایا شکرت که یک روز زیبای زندگیمون تمام شدش و باز هم یک شب آروم را تجربه می کنیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 10 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۰۳ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: امکان اینکه تو ویندوز اخرین کارایی که انجام شده ببینیم هست؟ مثلا کپی حذف تغییر نام؟ جای که حتما ثبت میشه امکان دیدن این لاگها هستش؟
یه نرم افزار واسه دیدن لاگ ایونتهای ویندوز پیدا کردم last activity view هست خواستین یه نگاه بندازین البته جواب سوال بالا نیست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 11 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۴ ق.ظ
و کان فی میلاده
ولد الندی و الحسن و الاحسان
گویی در روز میلادش
بخشش و زیبایی و نیکی متولد شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 11 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۰ ق.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۴ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: فی میلاده
میلاد کی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 11 مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۴۷ ق.ظ
امروز یکی از شرکت ما مزدوج داره میشه ! با یکی دیگه از همکارهای شرکت !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 11 مرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۲۱ ب.ظ
........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 11 مرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۵۴ ب.ظ
امروز با این اپ آشنا شدم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای ورود به دنیای نقاشی بسیار مناسب و ایده آل هست. البته هر مدلی روش کار می کنم انگار با سایتش کار خاصی نمی کنه و بیشتر با اپ باید سروکار داشت. ولی اگر به نقاشی علاقه داشتید حتما دان کنید. توی کافه بازار هم هست ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۵۵ ق.ظ
امروز لینوکس نصب کردم، قصد دارم کلا از استک ماکروسافت بیام بیرون، برای استفاده های ضروری(افیس و ..) یه virtual box نصب کردم. از قدیم من یه گیک کامپیوتری بودم، یادمه راهنمایی که بودم روی کامپیوتر خونمون نسخهی mandriva ریخته بودم ...
فردا قراره برم یه مصاحبه دیگه، ولی چون آمادگی ندارم ( و اینکه اون جا غرب تهران و من شرق و ساعت ۶ مصاحبه هست !) احتمالا کنسل کنم واسه هفته دیگه ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 12 مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۹ ب.ظ
آینده از آن منه، چون خودم دارم میسازمش (:
حال هم از آن منه چون دارم از ثانیه ثانیه اش لذت میبرم ((:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 12 مرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۲۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: امروز برای خودم یه هدیه خریدم: بلیت کنسرت همایون شجریان ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
یه تبلیغ دیدم. ابی میخواد یه کنسرت توی ترکیه برگزار کنه. اگر بتونید برید
واقعا این دنیا یه کنسرت ابی به من بدهکاره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - marvelous - 12 مرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۵۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (10 مرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۲۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: امروز برای خودم یه هدیه خریدم: بلیت کنسرت همایون شجریان ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
یه تبلیغ دیدم. ابی میخواد یه کنسرت توی ترکیه برگزار کنه. اگر بتونید برید
واقعا این دنیا یه کنسرت ابی به من بدهکاره 
آره این کنسرت فکر میکنم ۲۹ مرداد هست. تاریخشو یادمه چون روز تولد خواهرزادمه.   
من کنسرت ابی رفتم فوق العادس، من تمام مدت تو عالم نوجوانی بودم با اون آهنگا. اگه کسی امکانشو داره حتما بره. واقعا حس خوبی داره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 12 مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۵۵ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: فردا قراره برم یه مصاحبه دیگه، ولی چون آمادگی ندارم ( و اینکه اون جا غرب تهران و من شرق و ساعت ۶ مصاحبه هست !) احتمالا کنسل کنم واسه هفته دیگه ...
و همین اتفاق هم افتاد ! اینقدر شلوغ بود و ترافیک فراووون، نیم ساعت داشتم تپ سی میگیرفتم، هی راننده ها کنسل کردن، آخرش که دیدم نیم ساعت دیر میرسم، ایمیل زدم که نمیام، اگر این کار جدیده اوکی بشه، که کلا بیخیال همه شرکت ها میشم ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 12 مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۳۸ ب.ظ
خدایا شکرت
شکر نعمت نعمتت افزون کند...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 12 مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۴۸ ب.ظ
به جای کوچک کردن دیگران؛ خودت بزرگ شو!
به جای آرزوی شکست، برای افراد موفق؛ خودت هم تلاش کن و موفق شو!
و به جای نشستن و حسرت خوردن؛ بلند شو و برای آرزوهایت بجنگ...
فراموش نکن؛
کسی که توهین می کند؛ خودش را زیر سوال برده، کسی که تحقیر میکند؛ خودش را خوار کرده، و کسی که می رنجاند؛ دیر یا زود، تاوان خواهد داد
نه خرافاتی ام، نه سطحی نگر!
اما لابه لای این سیل منطق و روشنفکری؛
به چوب انتقام خدا بد جور اعتقاد دارم،
بد جور!!!
|