|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - naghmeh70 - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۴۳ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: [quote='naghmeh70' pid='468573' dateline='1560408051']
سلام دوستان .یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ..اگه کسی که فارغ التحصیل شده و بخواد حایی مث اداره برق یا مخابرات به عنوان کاراموز کار کنه ،باید چیکار کنه؟ چون فارغ التحصیل شده که دیگه دانشگاه نامه ی کاراموزی نمیده ..از طرفی خب اون اداره جات و شرکت هم نامه میخواد ...آیا راهی هست؟ اینجور مواقع باید چیکار کرد ؟
پارتیی 
[quote='dr.a_AI' pid='468574' da
پارتی کجا ا؟ دانشگاه یا شرکت؟ تو شرکت شخص مثلا چیکار میتونه بکنه؟ اشنا دارم تو شرکت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۸ ق.ظ
ی زمانیی همهه ب من میگفتنن کوت طولاننی میذاریی چرا؟ تا منن قلقق دسم اومدد همه اونن سبکیی شدن  
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۸ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: پارتی کجا ا؟ دانشگاه یا شرکت؟ تو شرکت شخص مثلا چیکار میتونه بکنه؟ اشنا دارم تو شرکت
دیگهه بستگیی دارهه شخص موردنظرر چقد خرشش بره )
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۳۰ ق.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: ............
وا؟؟؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۴ ب.ظ
چند وقتی هست پادکست های چنل بی را گوش میدم. دیروز که داستان آموک را شنیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. چطور یه نابغه میتونه به این حد برسه که جنایت کنه! چقدر آدم موجود پیچیده ایه واقعا.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۲۴ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: چند وقتی هست پادکست های چنل بی را گوش میدم. دیروز که داستان آموک را شنیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. چطور یه نابغه میتونه به این حد برسه که جنایت کنه! چقدر آدم موجود پیچیده ایه واقعا.
داستان جان مکافی هم خیلی جالب بود.آدم عجیب و غریبی بود..یه زندگی پرفراز و نشیب به معنای واقعی کلمه داشته...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۳۴ ب.ظ
.................................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۴۳ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۰ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: سلام دوستان .یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ..اگه کسی که فارغ التحصیل شده و بخواد حایی مث اداره برق یا مخابرات به عنوان کاراموز کار کنه ،باید چیکار کنه؟ چون فارغ التحصیل شده که دیگه دانشگاه نامه ی کاراموزی نمیده ..از طرفی خب اون اداره جات و شرکت هم نامه میخواد ...آیا راهی هست؟ اینجور مواقع باید چیکار کرد ؟
پارتیی 
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۶ ق.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: آقا حسادت نکن. تولد شمام مبارک. با ابی خردادی محشور بشی اصن ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
مرسیی حالاا موندهه تا تولدمم از خرددادی بودنن جستم
ولیی ارزوت قششنگگ بود
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۵ ق.ظ)WILL نوشته شده توسط: ما شعبکم؟![[تصویر: huh.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/huh.gif)
اردنیا او مصریا؟
اهلا و سهلا مرحبا صبحکم الله بالخیر و العافیه
و علیکم السلام والتحیه و بعدالسلام
انت ایرانی؟ او ابن من دول الخلیجیه؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۲۶ ب.ظ
عجب فتحه در کسره ضمه در عمهای شده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۲۶ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: عجب فتحه در کسره ضمه در عمهای شده ![[تصویر: 468586_39.gif]](https://img.manesht.ir/468586_39.gif)
اوه اوه
پلیسا اومدن

(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: خانم elect،همش به خاطر چشم بود 
...........................................................
یه بازی قشنگ مخصوص خانمها به نام Gris ،حجمش تقریبا یک گیگ،گرافیکشم قشنگه .امتیاز بالای هم گرفته.
شما خودت اقایی یا خانم؟ 
جواد استریت انسان را یاد جاوا اسکریپت می اندازد و کلا بار مردانه دارد
بازیای مخصوص خانما تخصص دارین؟ 
از وقتی فهمیدیدم elect دختره نه پسر دیگه نمیشه از روی اسم و پروفایل قضاوت کرد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۶ ب.ظ
will جان،خوب شد گفتی پروفایلو ویرایش کردم.
نفس هرکی که مرام و معرفت داره گرم و سبز باشه ....پس دمتون گرم و سبز باشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۶ ب.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: will جان،خوب شد گفتی پروفایلو ویرایش کردم.
نفس هرکی که مرام و معرفت داره گرم و سبز باشه ....پس دمتون گرم و سبز باشه
ویل مخفف ویلیام هست
مثل ویلیام شکسپیر
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: چند وقتی هست پادکست های چنل بی را گوش میدم. دیروز که داستان آموک را شنیدم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. چطور یه نابغه میتونه به این حد برسه که جنایت کنه! چقدر آدم موجود پیچیده ایه واقعا.
منم نابغه ام ولی هنوز موفق نشدم سرقت خاصی انجام بدم
واقعا عجیبه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۶:۴۳ ب.ظ
.......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۴۱ ب.ظ
...........................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۵۶ ب.ظ
.....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - dr.a_AI - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۱۲ ب.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۴۱ ب.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: دوست داشتید برید تریلر شو تو سایت های ایرانی ببینید.
تعریف بازی مخصوص خانمها چیست از منظر جواد استریت؟
بازی است که در آن از المانها و رنگها و موسیقی شاد بکار بسته شود.فاقد هرگونه موجود خیبث و المان ترس و وحشت باشد.
امیدوارم جای شبهه ای باقی نمانده باشد. 
فک کردم از ایناس که لباس تن شخصیتا میکنی و رنگ مو و آرایش رو عوض میکنی 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 23 خرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۱۳ ب.ظ
.......
|