|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۴۸ ق.ظ
اگه بهم یه فرصتی داده میشد که از ۴-۵ سال قبل دوباره قرار بود شروع کنم، بدون شک front-end رو انتخاب میکردم.
یا حداقل اگر قرار به کار back-end بود میرفتم سراغ پایتون.
الان موقعیت های senior front end developer خیلی خواهان داره.
البته من همیشه عاشق یادگرفتن چیزهای جدید بودم، ولی با توجه به سن و سال و این حرف ها، یه مقدار سخته که بشه همچین موقعیت هایی رو گرفت، چون براشون مهمه که سابقه کاری مرتبط داشته باشی.
هفته پیش یه مصاحبه داشتم، اعتراف میکنم دچار غرور شده بودم و مصاحبه کننده رو دست کم گرفتم، گفتم فی البداهه جمعش میکنم ولی روال مصاحبه از دستم خارج شد.
البته این اولین مصاحبه از این نوع خاص بود، امیدوارم از پس مصاحبه های بعدی بربیام و فصل جدیدی رو در زندگانی خویشتن رقم بزنم 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۴۹ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۳۷ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: چراا عاقلل کند کاریی ک باز اید ب کنعان
با ن: نا برده رنج گنج منج چنج کلا چیزی میسر نشود ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۴۹ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۳۷ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: چراا عاقلل کند کاریی ک باز اید ب کنعان
با ن: نا برده رنج گنج منج چنج کلا چیزی میسر نشود ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم! 
این میشهه بیتوجهیی ب اینده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۴ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: این میشهه بیتوجهیی ب اینده
اها بحث جدی تر شد اره باید غم فردا نخوریم ولی امروز خوب تلاش کنیم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Javad Street - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۴ ب.ظ
.....................................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۲ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۴ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: این میشهه بیتوجهیی ب اینده
اها بحث جدی تر شد اره باید غم فردا نخوریم ولی امروز خوب تلاش کنیم!
مث زندگییه دیگه شوخیی جددی ش قاطیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۰ ب.ظ
وقتی پس از مدتها میام اینجا، اولین موضوعی که جلب توجه میکنه اسامی کاربران هست.
به خصوص اونایی که نام کاربریشون رو تغییر میدن، خیلی ساده میشه فهمید این کی بوده که الان این شده !!
بعد یه مروری میکنی گفته های قبلیش رو با گفته های فعلی، صرفا میتونی بگی وات دِ فاز ؟؟!!!
از افتخارات من اینه یه بار دکتر مسعود عزیز از من به خاطر فعالیت گسترده در زمینه ریپورت اسپمر توی پی وی تجلیل کرده بود، تُف به ریا !!
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: (16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۴۸ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: ....
البته این اولین مصاحبه از این نوع خاص بود، امیدوارم از پس مصاحبه های بعدی بربیام و فصل جدیدی رو در زندگانی خویشتن رقم بزنم  
داداش واسه ما هم دعا کن.
امیدوارم موفق باشی و به هدفت برسی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۵ ب.ظ
......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۵ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: در حدد تازه وارداا بگین مام بفمیمم
سخته، نمیتونم بگم. شاید ... به من چه اصلا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۵۵ ب.ظ
......
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۴۹ ب.ظ
دستمو با دستمال کاغذی خشک کردم به خاطر مسائل مادی(خرید و فروش لکسوسجات بر وزن سبزیجات) دستمال رو خواستم بکوبم رو میز خورد رو اینتر صفحه کلید زد ارسال پاسخ اینتر شد هیچی دیگه اخر پیام داد که متنی چیزی وارد کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۰۱ ب.ظ
باید سفر کرد از این همه تکرار ،
باید عبور کرد ؛
از کنار درختان ایستاده ،
از کنارِ تپه ها و کوه های بی هدف ،
و از کنار آدم های غمگینی که هیچ مقصدی برای رفتن ندارند ،
گاهی آدم محتاج می شود به لَختی حواس پرتی ،
به تماشای خطوط ممتدی که پشتِ عبورِ خیابان جا می مانند و به تو یاد آور می شوند که ؛
روزهای سخت ، تمام خواهند شد .
باید سفر کرد گاهی ،
که هیچ چیز به اندازه ی یک عبورِ طولانی ، حال آدم را خوب نمی کند .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۴۹ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: دستمو با دستمال کاغذی خشک کردم به خاطر مسائل مادی(خرید و فروش لکسوسجات بر وزن سبزیجات) دستمال رو خواستم بکوبم رو میز خورد رو اینتر صفحه کلید زد ارسال پاسخ اینتر شد هیچی دیگه اخر پیام داد که متنی چیزی وارد کنید
۴تا تیکهه مال دنبا ک ارزشش ندارهه
///////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
هوایی شدهه ک نگوو
اگهه دیگ نیومدمم بدنین تبخیرر شدم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۱۰ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: بعد یه مروری میکنی گفته های قبلیش رو با گفته های فعلی، صرفا میتونی بگی وات دِ فاز ؟؟!!!
اخیرا یه پستی دیدم که فات دِ فاز هم در وصفش کافی نبود، با گفتنِ زارت از کنارش عبور کردم ![[تصویر: 468434_21.gif]](https://img.manesht.ir/468434_21.gif) ![[تصویر: 468434_21.gif]](https://img.manesht.ir/468434_21.gif)
(به این چار پنج صفحهی اخیر هم مرتبط نمیشه، دُنت بادِر یورسِلف)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Boruto - 16 خرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۲۵ ب.ظ
سلام
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|