|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 22 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: عرض کردم که سیستم دانشگاهی ما تو همه چی با بقیه دانشگاه ها کاملا فرق داره.
گرایش تو انتخاب واحد زیاد اهمیتی نداره و هر کسی هر درسی که مایل باشه و مربوط به پایان نامه اش باشه رو میخونه.
داریم کسایی که هوش هستن ولی پایان نامه مرتبط با شبکه رو برداشتن و درس های شبکه رو میخونن.
استاد راهنمای منم ازم خواست بین شبکه عصبی و ماشین لرنینگ یکی رو انتخاب کنم که من ماشین لرنینگ رو انتخاب کردم.
اگر هدف یادگیری و توسعه مهارت باشه، ماشین لرنینگ به مراتب حیاتی تر هست. البته کیفیت تدریس هم موثر هست اما واقعا درس ماشین لرنینگ درس کاربردی و خوبی هست و یه جورایی بنظرم خیلی مهم تر از شبکه عصبی هست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۳۴ ب.ظ
قدرت در سادگی است
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 22 بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۴۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۵۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اگر هدف یادگیری و توسعه مهارت باشه، ماشین لرنینگ به مراتب حیاتی تر هست. البته کیفیت تدریس هم موثر هست اما واقعا درس ماشین لرنینگ درس کاربردی و خوبی هست و یه جورایی بنظرم خیلی مهم تر از شبکه عصبی هست.
یکم حجم این درس زیاده و مفاهیمی که سر کلاس درس داده میشه نیاز به تمرین بیشتری داره و باید کلی منبع دیگه رو هم سرچ کرد و یاد گرفت تا مطلب کاملا جا بیفته و پروژه اش هم نسبتا سنگینه و...به این دلایل یکم تردید داشتم که بهتر بود اون یکی رو بردارم به جای این یکی... ممنون از توضیحتون. حداقل الان میدونم برداشتن این درس تصمیم درستی بود. : )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۵۷ ب.ظ
عزیزم الناز شاکردوست
انقد خوشحال شدم انگار خودم سیمرغ گرفتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shahreyar - 22 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ب.ظ
گر چه گذشت عمر من باز ز سر بگیرمش...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۵۴ ق.ظ
با عشق
تنفس هم، یک حادثه ی تازه ست...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۲۱ ق.ظ
از اون صبح هاست که آدم باید دست عشقشو بگیره زیر بارون قدم بزنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۱ ق.ظ
آزمون اختراعی من:
فرض کنیم که شما یه تلویزیون خمیده و خوشگل رو میبینید. اگه سوالی که براتون مطرح میشه این باشه که چطور کار می کنه، شما ذهنیت مهندسی دارید. اگه به ذهنتون برسه طراحی و رنگ بندیش چطوره شما ذهنیت هنرمندها رو دارید. اگه براتون سوال پیش بیاد که چطور میشه ازش پول در آورد، ذهننیتتون بازاریه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۵۹ ب.ظ
تنها کسی که قلبا دوستم داره به غیر از والدینم، خواهرزادمه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۱۰ ب.ظ
یکی از بچه ها میرفت سوار می نی بوس می شد می رفت تو روستا تدریس می کرد
نگو برنامه داشت و با هدف
الان رفته دانشگاه عر کان زاس امریکا زیر پل عکس گرفته گذاشته اینستا
منم دارم به این فکر می کنم کی میشه و سخته هفته بعد یکشنبه بیاد شیملس نگاه کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 23 بهمن ۱۳۹۷ ۰۴:۳۷ ب.ظ
غَمناک نَباید بود اَز طَعن حَسود ای دِل
شاید که چو وابینی خیرِ تو دَر این باشد
حافظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 23 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ)shahreyar نوشته شده توسط: الان باید سومین روزی باشه که موس جدید گرفتین
موس جدید دیگه جذابیتی نداره، ماشین لباسشویی که در راه هست و پنجشنبه به دستم میرسه قراره زندگیمو دگرگون کنه !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ
کلی کار و فشار دائم و سال ها لازم ولی میرسم بش آره...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 24 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۵۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (22 بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۲۷ ب.ظ)shahreyar نوشته شده توسط: الان باید سومین روزی باشه که موس جدید گرفتین
موس جدید دیگه جذابیتی نداره، ماشین لباسشویی که در راه هست و پنجشنبه به دستم میرسه قراره زندگیمو دگرگون کنه !
من چند ماهه می خوام ماشین لباس شویی بخرم ولی نمی خرم دلیلشم اینه می گم مجردم حالا الان بخرم فردا بخام متاهل بشم به هیچ دردی نمی خوره این ماشین کلا وسایل خونم رو همشو از سمساری گرفتم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 24 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ ق.ظ
یکی از نقاط ضعف همیشگی من موهام بوده بدون سشوار زدن میاد پایین و در کل خیلی بد میشه. یه مدتی هر روز از سشوار استفاده میکردم تا جایی که اگر یه روزی این کارو نمیکردم اعتماد به نفسم میومد پایین. یه جورایی شاید مثل ارایش خانما که یه روز بی ارایش باشن احساس خوبی ندارن.
تصمیم جدید: از امروز از سشوار استفاده نمیکنم مگر برای مراسم خیلی خاص مثل عروسی چون هم منو تبدیل به ادمی میکنه که بهش برای احساس خوب وابسته شدم هم این که به مو ضرر میزنه.
|